Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 827
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 480
Сънувах, че една сутрин отивайки на работа, по пътя срещам колеги, които изнасят оттам едри парчета счупени стъкла  - няколко работници ги пренасяха на ръце - от витрина на магазин, или офис примерно/ така мога да ги опиша визуално/, май бяха трима човека, или повече, а ние там нямаме такива едри стъкла, не сме такъв обект, те ги изнасяха, в посока навън от работното ни място с ръкавици работни, а аз отивах в посока към него. Стреснах се и се събудих. Какво може да значи?
Дали не е бил знак, че е крайно време да си сменя работата? Въпросът ми е сериозен.
Вече на няколко пъти ми иде да си подам молбата за напускане, но казвам нещата ще се оправят, и се спирам, да ама не.  До следващия път, когато там пак възникне нова гадост. Освен всичко има и колега, който е спец в магиите. За него са детска игра. Тия дни нов катаклизъм се случи.
Романи мога да издам със събитията, които се случиха и продължат да се случват там...., та според вас, какво може да е значил този сън?   Благодаря.

# 481
Може би проблеми в работата.
Счупени стъкла за мен в сън не са хубав знак.
Започни друга работа да търсиш. Като мнение го пиша това.
Знам какво е отровна среда.

# 482
Санеа, ти сама си отговори. Подсъзнанието ясно ти казва "Нопусни това място", така мисля. Това, че отиваш натам е начинът по който ти все се отказваш да напуснеш...Итака до следващата криза/скандал. То и аз съм в подобна ситуация, но нещо не ми звънят много за интервюта. А това с колегата е направо аларма. Не бих останал на място с такива хора.

А какво значи да сънуваш нещо като малки демончета, които контролират лампите?

Преди много често ми се случваше да ги сънувам.

Все се опитвах да светна лампите на сън, че да ги изгони светлината, но крушките или избухваха, или примигваха и угасваха, а после колкото и да си играех с ключа не светваха. Даже един-два пъти и самите ключ изгърмя като го натиснах. Все едно с телепатия повреждаха лампите.

В чувство на фрустрация и безсилие започвах да крещя, но и гласът ми  отнемаха и не можех да викам.

Интересното е, че почти винаги действието се развиваше в кухнята, където преди доста години почина баба или съседната до нея стая.

Имам чувството, че под тези две стаи тече подпочвена река или има някаква енергийно излъчване от скала и влияе на биополето, защото там често в просъница са ми се привиждали доста неща като енергийна решетка във вид на прозрачна дънна платка, висяща неподвижно във въздуха. Казват, че такива неща ставали над жили на определени скали или над подпочвени води. Simple Smile

Като спя в другите стаи не съм виждал такива неща  колкото и сънен да съм.

# 483
Аз съм на мнение, че външното енергийно въздействие / за по-кратко наричам всички тия ритуали и прочие гадости  под `общото название `магии`/ влияее освен на здравето на човек, и на неговите сънища. Когато някой злонамерен маг ни е вмъкнал в съзнанието такава програма/магия/, то тя освен в ежедневието ни,  влияе и на съня ни, и на това какво сънуваме. Така мисля аз, на база личен "опит".  И моят скромен съвет към хора, при които се повтарят кошмарни сънища, освен неспокойното и трудно ежедневие, да си преценят дали нямат и някой подобен "доброжелател".
Може и да нямат, но не е зле да се уверят в това. Здравето цена няма.

# 484
Ха, магии Joy
Хора, моля ви, не сме в 15 век.
Сънищата често са резултат от преживени неща и подсъзнанието ги трансформира и може да се получат някакви екранизирани безумия.
Има и пророчески. Много хора + аз съм имала.
Ама магии вече е прекалено.

# 485
И аз не смятам, че става въпрос за магии. Тук повечето сънища, са ясни за страничен слушател. Наистина понякога по-трудно е сами да си разберем съня, отколкото страничен човек. Но, казвам повечето са ясни, доколкото познаваме обстоятелства около сънуващия. Понякога се касае не за преки скорошни впечатления, а за по-обширни житейски теми за разрешаване, които липсват в темата. От опит и аз говоря. Когато такъв “странен” сън тръгвам да разказвам или пиша, започвам да виждам връзки, които само по впечатление от съня убягват.

# 486
Магията рефлектира върху качеството на живот на човека, а когато то е умишлено увредено, няма как да не се отрази на съня. Разбира се не във всички случаи е така. Но ако има повторение, или сходство в кошмарите, това буди съмнение. При мен е имало такова енергийно въздействие, човекът си призна, и точно тогава сънувах много гадни сънища, не искам да детайлизирам, не знаех от какво са, след признанието ми "се разясни".

# 487
Това, че някой има натоварено ежедневие и разни драми, впоследствие на което сънува кошмари не е магия.
Аз съм сънувала 15 години един и същи сън кошмар. И не, не е било магия. Знам какво си беше.
Но  са нужни в случая повече четене на книжки, и мислене.
А не да се вика магия на всяко нещо дето не познаваме.

# 488
Магията я познават само тези, които са я изучавали и я творят. Те са я чели, вещи са в  занаята. Има и `раздел` програмирано сънуване.Разделите са много.
Останалите сме невежи, благодаря на Бог, че не съм отделила ресурс за там, само `се запознах` с нея по трудния начин.

# 489
Програмираното сънуване касае собствените сънища.

# 490
Това, че някой има натоварено ежедневие и разни драми, впоследствие на което сънува кошмари не е магия.
Аз съм сънувала 15 години един и същи сън кошмар. И не, не е било магия. Знам какво си беше.
Но  са нужни в случая повече четене на книжки, и мислене.
А не да се вика магия на всяко нещо дето не познаваме.
А когато вждаш сънища на яве в просъница? Знам, че се води, че е фикция на съзнанието, което още не се било събудило, но наистина изглеждат много реални. И освен това ми се е случвало дори когато не съм сънувал нищо, просто се разсъня през нощта и в първия момент гледам стъклена дънна платка виси на няколко метра във въздуха над мен с блестящи линии и точки. Няколко пъти си затварях очите и си беше там докато изчезна. А наскоро видях нещо като опънати въжета от едната стена до другата по цялата стая, някъде на височина колкото ръста на човек. Възможно ли е ако стаята е над жила на някаква скала, която има био вълни или над подпочвена река човек да му се привиждат такива неща? Защото това никога не ми се случва като спя в другата спалня в другия край на апартамента.

# 491
Това са хипногонни усещания. Съзнанието току що се е събудило от сън, и в първите моменти му се привиждат фигури. И на мен ми се е случвало, усещането ми беше, че някакви предмети в стаята не са си на мястото, “играят” и се движат, паяжини сякаш падаха над главата ми. Затова използвах фън шуй за подредба на спалнята - съвременната интерпретация на фън шуй е, че предметите, които ни заобикалят, ни влияят на несъзнателно ниво. Затова не трябва да има безпорядък, вещите трябва да са прибрани по шкафовете. И примерно врата притворена или нещо сочещо към спящия човек, буди инстинкта за самосъхранение, буди безпокойство. Ако трябва, леглото да се завърти в оптимална позиция. Аз много спях неспокойно, когато леглото ми беше срещу вратата на стаята, с краката към вратата. Завъртях леглото, така че вратата да ми се пада отстрани, но далече в другия край на стаята. Дрехи закачени на облегалката на стол са ми се привиждали като хора. А като малка работих в един копирен център на много дълги смени, и в просъница шкафа с чекмеджетата ми се виждаше като копирната машина с чекмеджето за хартия. Потърсете обясненуя. Цветовете в спалнята и на спалното бельо трябва да са в нежни меки цветове, да няма червено, черно или други ярки шарки и цветове. Картини и снимки с животни и хора да няма, също висящи над леглото лампи. Опитайте да експериментирате. Пуснете си дифузер с лавандула за успокояване. Не гледайте екрани час преди заспиване, не вечеряйте късно. Има си хигиена на съня, която много малко хора спазват.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 12:46 от Анонимен

# 492
Момичета да плачеш на сън, за определен човек, на хубаво ли е?

# 493
Zabraven Profil, знам и че има определени посоки накъдето трябва да е леглото. Естествено и главата къде е разположена. Пробвала съм. Местила съм да видя как ще спя по-добре.

Минзухар, да, плача насън е хубаво.

# 494
Здравейте! Моля за помощ, снощи сънувах как стар мъж много неприятен ме насилва, беше много страшно и аз от ужас повръщах, ох звучи ужасно и цял ден съм с неприятно усещане.

Общи условия

Активация на акаунт