Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 925
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте.Татко почина на 11 този месец..много исках да го сънувам да го видя отново и вчера се случи.
Беше легнал на леглото говореше по телефона нещо по работа,когато ме видя ми се усмихна протегна си ръката и аз отидох,легнах и се сгуших в него..след това се събудих. ..много ми липсва все му говоря че искам да го сънувам да ми каже как е..да си го прегърна..може би ме е чул не знам вие как го тълкувате?

# 601
  • Sofia
Съболезнования за загубата 🥀🥀
И моят татко на същата дата си отиде,но преди 15год.🥺
В началото се случваше да го сънувам,беше странно,но и много приятно...в съня си знаех,че вече не е жив,но ми носеше някакво успокоение като се събуждах..
Чувала съм,че може да си “поръчваш”сънищата ,като преди лягане мислиш за човека..и това ми се е случвало,но не винаги 😒

# 602
Аз пък тази нощ сънувах, че ме ухапа бълха на ръката, но успях да я хвана и удавя в една чаша с вода (както по принцип ги убивам 😁), след това опитах да я пукна с ноктите, но беше огромнаа и ме хвана гнус.

# 603
Siqna_9
посланието  на съня е, да се  успокоиш малко, да се захванеш с обичайните неща, виж той как е 'говорил по телефона' в твое присъствие и т н.  Не си поръчвай специалносънища с  починалите , поръчай си да сънуваш, че си на екскурзия на някое хубаво място или всяко друго хубаво нещо.

МамаНаПринцеси
не се убива нищо, дори бълхи. Че даже  начини за убиване имаш.

# 604
А какво да ги правя и къде да ги пусна като нахапят децата или мен?

# 605
ще ти дам пример, като(ако) ми влезе в стаята муха/комар, отварям прозореца и с една кърпа помахвам да насоча мухата да излезе през прозореца.  
Хващай бълхата, и през прозореца.

Теодора25
понякога близките трябва да се опитат да "пуснат" душата.
Както твоят роднина един вид ти е казал, че "от нищо няма нужда", трябва да си продължиш да вършиш нещата, които те вълнуват.

# 606
Здравейте, сънувах че съм с децата в някакъв град, в който се водеше война. Чуваха се сирени и самолети. Страхувах се. После отидохме на плаж. Уж бяхме в Мол, а бяхме на брега на океан. Водата беше тъмна, но се виждаше каменист бряг. Децата наатояваха да се изкъпем. Приближихме се, но се оказа много стръмно, една кал, отвесен бряг. Притесних се, да не се удавим и се отказах. После се събудих.

# 607
  • в сърцата на децата <3
А какво да ги правя и къде да ги пусна като нахапят децата или мен?
Ще ги убиеш, естествено.
Да се придържаме към сънищата, моля.

# 608
Мухи, паяк, пеперуди, бръмбари и тем подобни не убивам и точно по този начин ги гоня през прозореца, но бълхата като я пусна през прозореца ще скача на децата на пясъчника, люлките и тревичката, на която играят. Излизат, "качва" им се пак бълха и влизам във филма, буквално.
Спирам темата, защото всеки сам преценява как и какво да направи, но определено не чувствам вина. Нека греховете са си мои. Simple Smile

# 609
Аз снощи сънувах,че заминаваме на почивка на сутринта(то си е така)и синът ми е излезнал да вземе хляб без да ми каже.Прибира се с един хляб а в нас има още три аз му се скарах защо е взел,че и гол до кръста е ходил до магазина.Казвах му,че тръгваме след малко и толкова хляб какво ще го правим.Тогава решавам да нахраня котката и котенцета и взимам единият хляб не който синът ми донесе а друг и започнах да им чупя залъчета и да ядът.Котките бяха гладни и ядяха с удоволствие дори сухият хляб мислех си,че както ги научиш така ще се хранят,но все пак исках да пратя синът ми да вземе и храна защото няма да ни има и чак в събота ще има човек в апартамента.Докато си върша нещата и ги храня им надробих нещо в купа и им сложих и това да хапват.....повече не помня.
Да вметна нямаме никакво домашно животно.....
Преди този сън сънувах как помагам на бащата на малката да копаем нещо.Видяхме едно куче в далечината което беше злобно и аз прогоних като хвърлих камък по него....А след това правех букет от горски цветя.

# 610
Здравейте,сънувах ,че както спя и на възглавницата над главата ми има гущерче.Може ли да ми го разтълкувате?

# 611
Здравейте,сънувах ,че както спя и на възглавницата над главата ми има гущерче.Може ли да ми го разтълкувате?

На пари е. Колкото по-грозно е било, толкова по-добре! Grin

# 612

На пари е. Колкото по-грозно е било, толкова по-добре! Grin
Дано,защото в съновниците в интернет пише друго...че не е на хубаво.

# 613
Цитат

Не се доверявайте на съновниците в интернет, голяма боза са, там често всичко се тълкува изключително повърхностно, а и моите наблюдения са, че всеки посетител на въпросните сайтове може да напише свое тълкувание на даден сън.

# 614
Цитат
Изключително благодаря.Ще знам вече.

Не се доверявайте на съновниците в интернет, голяма боза са, там често всичко се тълкува изключително повърхностно, а и моите наблюдения са, че всеки посетител на въпросните сайтове може да напише свое тълкувание на даден сън.

Общи условия

Активация на акаунт