Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 716
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 1 020
Преди около година слушах периодично едни съблиминалс /уж позитивни утвърждения, които са кодирани в мелодия/ и от тогава сънувам някакви кошмари, дори не винаги ги помня но винаги се чувствам уплашена и в опасност докато сънувам и после се будя всякаш от писък. Мисля, че това е именно от тях, защото четох, че вместо позитивни утвърждения били кодирани лоши неща в тези мелодии, но в онзи момент нямаше как да знам, пък нали все се опитвам да стана позитивен човек а какво си навлякох на главата.
Знаете ли как мога да си изкарам тези ужасни кошмари от главата, то е явно подсъзнателно внушение защото реално не ме притеснява нищо?

Подобни слушам и аз.
И в интерес на истината човек трябва да внимава, че не е ясно какви са внушенията.
Има една жена Мария Шопова. Има хубави клипове, но има един за отказ от цигари и да ти кажа ми се пушеше от него всеки път.
Но хората са доволни от нейните като цяло.
Използвала съм и други. Има някои са много силни.
Имах веднъж голям стрес и получих големи болки в корема. Тогава една позната ми прати клипче за този проблеми и за 10 минути слушане се успокои. Самото клипче не го запазих и ме яд.
Но имам едно друго, което си го слушам чат пат и си усещам добрия ефект.
То не е с внушения, а действа с честоти.

Може ли да сподели какво си слушала, че смяташ, че ти е причинило кошмари?

# 1 021
Тези афирмации са опасни. Действат енергийно и променят нервните връзки в мозъка. Не е само тинтири-минтири, ами е биология и химия. Не си причинявайте да слушате на някой гуру интерпретациите от YouTube. Кошмари ще сънувате и не само това.

Ако искате нещо успокояващо и позитивно, заложете на нещо доказано и то научно. Hoʻoponopono. Прочетете историята. Аз вече си го превърнах в ежедневие. Когато усетя стрес и напрежение, си казвам заданието. То е: I'm sorry! Please, forgive me! Thank you! I love you!
При мен на английски действа по-осезаемо. Създателят му е д-р и всичко е базирано на научни изследвания. Правени са изследвания и наблюдения как се променят мозъчните връзки, след 20 дена "медитации" по 15 мин на ден. Идеята на доктора е, че всеки вижда и прави света, спрямо това, което е в него. За едни ще е ужасно място, за други прекрасно. Съответно, той по такъв начин е лекувал пациентите си (хора с психични заболявания). Закодирал си е, че в неговия свят те са "нормални" и в продължение на 20 дни е медитирал с горното, насочвайки го към съответния пациент. Хората са влизали в ремисия.

Въпросът ми е - не се доверявайте на всимко, което е в Интернет, защото в момента е мода всеки да е месия и гуру и си развява характерапатиите в соц.медии и хората се подвеждат и се отразява пагубно за някои по-уязвими или недей си боже - предразположени към психични заболявания. Пазете се.

# 1 022
Последно време вече няколко пъти сънувам рози, и изкуствени и бели и други цветове и цял розариум. Какво би могло да означава?

# 1 023
Известно време слушах медитациите на Нели някоя си във youtube и аз сънувах кошмари, но сега ползвам Сила Анха и се чувствам много добре.

# 1 024
Здравейте, мъче ме един сън и ми трябва помощ. Ще съм благодарна ако ми помогнете. Сънувах съпруга ми , че е починал, не го видях, уж знаех, че е той , а в същото време го наричах с името на бившият ми съпруг, който почина преди 28г.  сега съм объркана и незнам как да го тълкувам. Моля ви да ми помогнете. Само това беше съня, плаках и не плаках. Все едно не страдам от факта ,  плачех, но не точно . Не съм говорила с мъртъв, не съм го видяла.

# 1 025
Сънувах нещо много красиво , но какво означава ?!

Някаква групичка от 4-5 момчета и едно момиче са някъде като в пещера и на едната стена падат няколко скъпоценни камъни/кристали в различни форми и цветове . Събират ги и намират нещо като шанца на глава на кон . Само едното момче и момичето успяват да подредят правилно кристалите (изглежда са двойка) и се нареждат всичките и сядат на диван и се молят да не е някакво проклятие и се разбират да развалят пъзела и да избягат ако са загазили , като момичето доста се страхува и моли приятеля си да бъде разумен и му се капа защо реди пъзела , при положение , че сватба им предстои и че на нея й трябва той да е жив , а не неприятности. От тази дупка , където падат кристалите излиза един невероятно красив черен кон , лъскав , а гривата му цялата е плътна и като плетена . Почва да ги души един по един, но се спира само на момчето и момичето , които са наредили пъзела и ги подканва да ги язди . Момчетата разместват камъните и развалят пъзела за всеки случай .

Събудих се …

Коня ми се запечата в съзнанието обаче .. какво означава ?!

# 1 026
Тук е много важна каква е вашата житейска ситуация, защото всичко в крайна сметка тръгва от нея
Иначе черен кон означава оскъдица/ глад в християнската символика; не е случайно и че всички се страхуват преди той да се появи

# 1 027
Аз не се страхувах , а му се възхищавах на красотата му , дори още го помня с ясното си съзнание и настръхвам като се сетя какъв красив кон е…

Не съм женена , млада съм , живея на семейни начала, но мечтая вече за брак , деца , семейство .

# 1 028
  • София
С или без сън, натисни го тоя със "семейните начала" и виж има ли шанс за брак, деца и семейство! Да не се окаже, че докато ти мечтаеш, той няма подобни мечти? Или по-зле - нашият е от ония, които ги е страх от обвързване и само си търси причини да не го направи!

При такива ситуации е добре по-рано да научиш какво се случва, за да имаш време да сбъднеш мечтите си с някой, който ще иска да е част от тях. Дано да съм черноглед, но не пречи да провериш нещата! И дано да постигнеш всяка своя мечта - това ти го пожелавам от сърце!

# 1 029
Да бе, ще натиска. Да не е втора употреба, че да се моли за брак и деца. Мъжете не са глупави и сами се сещат и усещат, когято го искаме ние. Ако не предлага пръстен и не говори по темата, значи не го иска той.

За мен конят символизира идеализацията, която имаш спрямо брака и семейството - нещо красиво, тайнствено, на което се възхищаваш, но не е твое.
При всички положения, щом усещаш, че нещо може и да не си съвпадате, сядате, казваш така и така, аз съм на такъв етап, ако той ти каже, че още не е, си преценяваш дали ще чакаш или си тръгваш. Ама да накараш някой насила да се ожени за теб, направо си е жалко.

# 1 030
Повечето кошмари не ги помня или само част от тях, но като се събудя чувството си остава и е много кофти, предполагам знаете как е. Обаче вчера сънувах много ярък сън с кръв и ножове, общо взето това е всичко което си спомням от него и днес понеже цяла нощ не мигнах и си гледах сериали защото вече ме е страх и да заспя, сега сутринта към 6 и нещо задрямах сигурно за около час и отново кошмар.
Първото което помня от съня е, че съм се изгубила не знам къде съм и коя съм и ме питат къде живея някакви хора, аз им отговарям нещо от сорта "Ще питам", което няма никакъв смисъл отново. Следващия кошмар беше че навивам косата си на ролки и като ги свалих косата ми много къса...
Нещата с тези кошмари вече започват много да ме притесняват, доскоро си мислех, че ще отмине, но явно вече и за час не мога да си дремна спокойно.
Питахте кои са клипчетата които съм гледала, но си изтрих стария профил в Тик ток още преди месеци и сега няма как да ги открия...

# 1 031
Да бе, ще натиска. Да не е втора употреба, че да се моли за брак и деца. Мъжете не са глупави и сами се сещат и усещат, когято го искаме ние. Ако не предлага пръстен и не говори по темата, значи не го иска той.

За мен конят символизира идеализацията, която имаш спрямо брака и семейството - нещо красиво, тайнствено, на което се възхищаваш, но не е твое.
При всички положения, щом усещаш, че нещо може и да не си съвпадате, сядате, казваш така и така, аз съм на такъв етап, ако той ти каже, че още не е, си преценяваш дали ще чакаш или си тръгваш. Ама да накараш някой насила да се ожени за теб, направо си е жалко.

Благодаря ! Усещам , че е точно така , както описа съня ми , че това означава , резонира с мен . Накара ме да се замисля и премисля нещата . Благодаря !

# 1 032
Ммм, не се забелязва такава връзка с черния кон и идеалът за семейството, но все различните тълкувания показват одавнашно мое наблюдение, че хората обичат да слушат каквото са си наумили и им става по-леко ако има позитивно тълкуване.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 10:01 от .Hazel.

# 1 033
Ммм, не се забелязва такава връзка с черния кон и идеалът за семейството, но все различните тълкувания показват одавнашно мое наблюдение, че хората обичат да слушат каквото са си наумили и им става по-леко ако има позитивно тълкуване.

Сънищата се тълкуват спрямо усещанията и възприятията на сънуващия. Всеки най-добре усеща даден символ какво означава за него. Съновниците, общо взето са направени на база статистика (n броя хора, като са сънували зъб и после някой е починал), но не са правило.

Щом дамата усети, че конят това символизира при нея, значи е това Simple Smile

Beautybeast, първо трябва да се успокоиш, че кошмарите ти не вещаят нещо пророческо и т.н. за действителността. Пророческите сънища за гадни събития, обикновено не са кошмари, а са със символи и често не предизвикват негативни емоции, а приемане. Поне така е било при мен и хората, с които общувам.
Вероятно си в някакъв стресов период или такъв на вътрешни борби, нещо в настоящето не е ок. Особено ножовете и косата пък са си символ точно на това. Кошмарите ти са вследствие на стреса, вътрешните борби, но и предвестник на промяна. Време е да промениш нещо в живота си и то трансформиращо Simple Smile

# 1 034
КРР и аз така смятах в началото и доста години съм тълкувала и със субективния елемент (че ако човек обича котки напр., не можем да търсим класическа препратка към лукавство), но напоследък съм съгласна с Юнг, че символното значение, съобразено с културно приложимото към ареала е приоритетно.
И не, дори да отчетем субективния момент, пак не излиза черния кон да е идеализиран брак. Не се връзва. Каква ти е изходната точка за такова тълкувание?

Пробвай моля те да ползваш "аз мисля" и "аз смятам", защото някои неща биват изказвани като крайна инстанция, а са ти погрешни и влизаме в излишни спорове.

Общи условия

Активация на акаунт