Фън Шуй ІІ

• 96 721
  • 996
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А за какво са ви тези трикраки жаби? newsm78

казват че са за пари, но на мен самата жаба ми хареса, затова си я взех, а другата на милото му е харесала и той така Heart Eyes

Не вършеше ли слона тази дейност? newsm78

# 691
само да кажа за тези трикраки жаби, че мъжът ми бяха купували подарък за шефа му и много му харесала, та после купил и за нас - много ме дразни - с едни изцъклени червени очи, направо ми идва да я изхвърля и все я забутвам някъде на по-закътано, а той все се сърди и я мести на видно място:hahaha: голям цирк сме  Joy

# 692
А за какво са ви тези трикраки жаби? newsm78

казват че са за пари, но на мен самата жаба ми хареса, затова си я взех, а другата на милото му е харесала и той така Heart Eyes

Не вършеше ли слона тази дейност? newsm78

аз знам че той е за приятелство или някакви такива взаимоотношения Thinking

само да кажа за тези трикраки жаби, че мъжът ми бяха купували подарък за шефа му и много му харесала, та после купил и за нас - много ме дразни - с едни изцъклени червени очи, направо ми идва да я изхвърля и все я забутвам някъде на по-закътано, а той все се сърди и я мести на видно място:hahaha: голям цирк сме  Joy

зависи каква е, моите много ме радват, много добре са ги докарали между цветята и аквариума са и супер са си добре Flutter

# 693
момичета, помагайте с ФШ консултант за Варна, по- конкретно за новострояща се къща, много се оплетох вече с тези посоки и чудеса Crazy

Аз мога да дойда във Варна.

# 694
От къде се купува компас?

От туристически магазин.

Ако искаш да си купиш Луо Пан - най-близкото място за качествени Луопани е Москва. Не съм видял нищо нормално в България. Същинския Луопан не може да струва по-малко от 300 евро. По-евтини модели имат наистина лошо качества и не вървят за професионална работа.

# 695
Здравейте, следя ви отдавна. Страхотна тема.   bouquet
Някъде в началото на темата видях/ мисля, че беше Шоши/ писахте че можете да дадете съвет при продажба на апартамент.Бихте ли споделили Praynig

Мога да предложа помощ в избора на благоприятни дати за важни сделки.

# 696
    Помагайте.Имаме малък магазин-тип офис,в който работим с милото.Неговият стол е под скосен окачен таван,а на всичкото отгоре срещу него има колона,чийто ръб сочи срещу него.Колоната е облепена със стиропорни плоскости,предполагам че това смегчава донякъде,но не съм сигурна.Това ме притеснява,защото има здравословни проблеми.Благодаря

Предлагам да махнете скосен таван и колона. Ако не е възможно - смените офис.

# 697

И във българският сайт има компаси ,а и всичко е китайско. Защо ти е скъп компас от Москва ,като можеш да си вземеш от България.?

www.fengshui-bg.com

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 21:15 от lusylusy

# 698

И във българският сайт има компаси ,а и всичко е китайско. Защо ти е скъп компас от Москва ,като можеш да си вземеш от България.?

www.fengshui-bg.com

1. Китай е голям. В Китай произвеждат не само евтини и лоши неща. Има много добри производители. Нашите московски колеги са намерили най-добър производител в Азия по препоръка от Гранд Майстор Яп Чен Хай. Тези неща които съм видял в китайски магазинчета в България и Русия имат огромна разлика в качество от тези които внасят в Москва.
2. Днеска съм намерил вече този сайт - още не съм получил описание: размер, съдържание на кръговете и качество на изработка. В София в един китайския магазин съм видял нещо за 30 лева. Няма сравнение с тези препоръчани от Майстор Хай.

# 699
Привет, във форума съм от днес/ имах няколко часа да се ориентирам/  и прочетох доста интересни неща! Аз лично използвам обикновен компас, не съм сигурна, че ми върши 100% работа, но и не намерих нищо по-добро. Къде мога да си намеря добър компас? newsm78

# 700
Привет, във форума съм от днес/ имах няколко часа да се ориентирам/  и прочетох доста интересни неща! Аз лично използвам обикновен компас, не съм сигурна, че ми върши 100% работа, но и не намерих нищо по-добро. Къде мога да си намеря добър компас? newsm78

Като само компас - наистина достатъчно е да има обикновен туристически компас. Обаче на китайските Луопани има много кръгове който в същност са справочни таблици за многобройни формули на класическия фън шуй. Те са доста тежки и стоят по-стабилно в ръцете. Имат нивелири за двете оси - те също трябва да са точни и хоризонтални!

# 701
Незнам, компаса е хубав и мисля, че ми върщи добра работа. Засега всяка корекция която правя има ефект - поне така си мисля!!! Понякога ме хваща страх, че нещата се развиват много добре. Незнам дали е свързано с Фън Щуй?! Страх ме е да не се спука всичко като сапунен балон...

# 702
Незнам, компаса е хубав и мисля, че ми върщи добра работа. Засега всяка корекция която правя има ефект - поне така си мисля!!! Понякога ме хваща страх, че нещата се развиват много добре. Незнам дали е свързано с Фън Щуй?! Страх ме е да не се спука всичко като сапунен балон...

Ако използваш само Ба Джай - точността на обикновените компаси стига. Но за по-тънки формули, където 2 градуса са голяма разлика - китайските (качествени) уреди са единствен избор според мен. Понеже имам един такъв компас и мога да сравнявам.

# 703
almays, днес прехвърлих всички страници от този форум и забелязах, че имаш доста добра представа от Летящите звезди. От три години чета и прилагам принципите на Фън Шуй в къщи / построихме си нова къща и се постарах да спаза доста неща/, но все не посмявах да погледна към Летящите звезди - струва ми се доста объркано и сложно. Сега, от две-три седмици съм много заинтригувана, но все още хаоса е пълен. Има ли добър сайт на английски където мога да се ориентирам по този въпрос?

# 704
almays, днес прехвърлих всички страници от този форум и забелязах, че имаш доста добра представа от Летящите звезди. От три години чета и прилагам принципите на Фън Шуй в къщи / построихме си нова къща и се постарах да спаза доста неща/, но все не посмявах да погледна към Летящите звезди - струва ми се доста объркано и сложно. Сега, от две-три седмици съм много заинтригувана, но все още хаоса е пълен. Има ли добър сайт на английски където мога да се ориентирам по този въпрос?

Не мога да ти кажа. Не съм се учил от сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт