"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 780
  • 790
  •   1
Отговори
# 600
От кога два фреша влияят на цикъла Simple Smile.

# 601
От кога два фреша влияят на цикъла Simple Smile.
Като бяхме тийнейджърки и вярвахме, че витамин Ц забавя цикъла и преди някаква "важна" дискотека примерно пиехме в ударни дози 😀😀
Не знам дали е истина, но може би на тази теория е и това за фреша.

# 602
От еднократна доэа два фреша в повече не се повлиява, но ако е цял месец всеки ден се брои эа променена диета и тогава вече е въэможно.

Чела съм, че като се эапочнат опити, м. цикъл се пораэмества малко-въэможни са эакъснения, подраняване, нови симптоми преди цикъл... това или е на психическа основа, или се случва някакъв фиэиологичен процес като се эапочнат опити, но да, нормално си е.

Ние спряхме да се паэим края на март, след овулация на 22-23 ден от цикъла, эащото чаках да ми иэлеэнат иэследвания эа вит. А и логично не броях тоэи остатъчен месец като ,,официално начало", все пак след ову няма шанс эа эабременяване. Нямах търпение да эапочне новия цикъл, эа да хванем първата потенциална овулация, и то какво стана... цикълът ми вместп 28-29 дена беше 35. :Д Отдавам го на това, че или психически нямах търпение да почнеме официалните опити април месец, или е било от добавките като вит. Б комплекс и др, които пиех в подготовка на бременността. Може всичко да е тоест.

# 603
Беше прост шеговит пример... 1 ден може да е от всичко и от нищо, аз даже 1 ден не го броя като закъснение.
По-назад в темата една дама твърдеше, че пиела много лимонов фреш в последната седмица и от това й закъснява.

# 604
Два фреша ако искаш си ги пий цял живот, но няма как да ти променят цикъла.

# 605
Момичета, ако имам 6 дни до цикъл, кръвен тест ще покаже ли дали има бебе?

# 606
  • София
Не. Изчакай до 2 дни преди цикъла.

# 607
Не. Изчакай до 2 дни преди цикъла.

Добре. Благодаря! 🤗

# 608
Нали писахте, че нямало да се вманиачавате, че тест само след закъснение ще правите, пък сега 6 дни по-рано искате да правите тест. Разбирам, че нямате търпение, но какво ще стане като разберете няколко дни по-рано? Все ще трябва да изчакате две седмици закъснение, за да се потвърди бременност и да се види как се развива.

# 609
Нали писахте, че нямало да се вманиачавате, че тест само след закъснение ще правите, пък сега 6 дни по-рано искате да правите тест. Разбирам, че нямате търпение, но какво ще стане като разберете няколко дни по-рано? Все ще трябва да изчакате две седмици закъснение, за да се потвърди бременност и да се види как се развива.

Извинявам се за притеснението! Просто понякога силното желание води до какви ли не въпроси и поражда нетърпение. Мисля, че на всички ни тук е познато това чувство! Хубав ден! 🙂

# 610
Няма смисъл да се бърза толкова. Знам какво е, но много често уж виждаме втора черта 7-8 дена преди да ни дойде и в деня на очакваната менструация то взело, че ни дошло.

# 611
Здравейте на всички! Имам едно питане. 3 дни преди МЦ съм. Направих си тест. На 3мин излезна много бледа черта. Не знам дали е изпарителна или ми се привижда. Вие как мислите?

# 612
  • София
Ако на теб ти се привижда значи и на мен. Честито!

# 613
И аз виждам някаква сянка, но е трудно да се каже, дали е изпарителна, или е положителен. Ще трябва да повторите теста след ден-два.

# 614
Да ви попитам за съвет и мнение- с приятелят ми правим опити за бебе от 5-6 месеца, а в момента ми закъснява вече 7ми ден, много съм изморена, постоянно ми се лежи, последно правихме опит 1-2 дена преди УЖ началото на менструацията ми. Имам леки крампи, все едно ще ми идва, но менструация няма. По принцип МЦ ми е 28 дена. Днес си пуснах кръвни изследвания и ми излезе 4.58 mIU/ml. Може ли зачеването да е станало при последният опит? Възможно ли е да забременея точно преди менструацията ми. Запазила съм си час за гинеколог, но е чак след 2 седмици... Мисля в понеделник да отида и да ми направят кръвен тест, за да разбера дали Чхг се увеличава или не. Някоя срещала ли се е с нещо подобно..?

Общи условия

Активация на акаунт