"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 925
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
За мен е положителен! На кой ден закъснение е правен?

Очаква се менструация на 17, но това е втори тест с такава бледа черта втора
[/quote]
Здравейте
Как мислите положителен ли е

За мен е положителен! На кой ден закъснение е правен?

# 286
Момичета, един бърз въпрос - имам отрицателен тест от вчера и се чудя дали днес да правя пак (би ли отчело разлика, дори да има нещо) или е по-добре да се изчакат 48 часа между тестовете? Благодаря!

# 287
Изчакай още няколко дни, при твоя цикъл ми изглежда, че правиш тестовете прекалено рано, какъв е смисълът?

# 288
Изчакай още няколко дни, при твоя цикъл ми изглежда, че правиш тестовете прекалено рано, какъв е смисълът?

Да, абсолютно си права - просто в някоя от групите прочетох, че ако има бременност би било добре да продължи да се бие Дуфастон-а, а аз го спрях в понеделник.. и предполагам тази мисъл ме кара така да мисля.. Иначе днес не съм правила и може би наистина ще изчакам още. Благодаря!

# 289
Консултирайте се с лекаря ви, не може просто така да спирате и почвате лекарства.

# 290
Консултирайте се с лекаря ви, не може просто така да спирате и почвате лекарства.

Да да, може би не се изказах правилно. Аз спрях да го пия, защото тогава беше последния ден според схемата на приемане. Идеята ми беше, че ако е станало и разбера по-рано, ще се свържа с лекаря дали трябва да продължа да го пия.. Иначе като цяло не пия никакви хормони и хапчета и наистина не бих посмяла без лекарска препоръка..

А вече предполагам с надеждите за детенце премислям нещата сто пъти Grinning

# 291
Здравейте! Пиша тук и моля за съвет , защото се обърках. С мъжа ми правим опити за бебе от 5 месеца , за съжаление всеки път с отрицателен тест. Този месец видях вчера 2 чертички (едната бледа). Направих ранен тест за бременност. Очакваната мендтруациа беше на 18.07. (след 3 дни) - днес сутринта се събудих с обилно розово течение. Което не е спряло. Сега не знам какво означава това. Две чертички и кървене? Възможно ли е да е имплантирането?

# 292
Здравейте! Пиша тук и моля за съвет , защото се обърках. С мъжа ми правим опити за бебе от 5 месеца , за съжаление всеки път с отрицателен тест. Този месец видях вчера 2 чертички (едната бледа). Направих ранен тест за бременност. Очакваната мендтруациа беше на 18.07. (след 3 дни) - днес сутринта се събудих с обилно розово течение. Което не е спряло. Сега не знам какво означава това. Две чертички и кървене? Възможно ли е да е имплантирането?
За да имаш положителен тест, имплантацията следва да е минала Simple Smile
Аз на престо не бих имала доверие.

# 293

Определено чух доста лоши отзиви към тези тестове,но пък надеждата ми вече какво ли не мисли…
Най-вероятно е подранила менструация,за съжаление

# 294
Скрит текст:
Определено чух доста лоши отзиви към тези тестове,но пък надеждата ми вече какво ли не мисли…
Най-вероятно е подранила менструация,за съжаление
[/quote]

Аз бих пуснала кръвен тест още днес, защото ако случайно е бременност и има кървене, предполагам би било добре веднага да се свържеш с лекар.

# 295
  • София
Пуснете кръвен. Моят първи тест беше на марката Престо и имах втора бледа черта.

# 296
Здравейте, закъснява ми вече с 3 дни. Вчера вечерта след работа направих тест Sure chek - излезна една много бледа черта. Днес реших да направя втори, но престо - отрицателен. Въпросът ли е рано ли е за тези тестове?

# 297
На три дни закъснение не е рано. Може да повторите утре сутрин пак с първа урина.
Снимки имате ли на тестовете?

# 298
Здравейте бих искала да попитат възможно ли е да забременея два дни след уволация когато на календара ми отчита че шансът е среден? От както направихме опит на 4 ден осещам все едно корема ми се стяга болки в кръста и спазми в корема това трябва ли да е знак за нещо трябва да ми дойде цикъла след 7 дни.

# 299
За съжаление - не, но утре сутрин ще го направя и ще споделя. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт