"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 874
  • 790
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте , имам четири дни закъснение. Още на първия ден направих тест на който излезе много бледа втора черта. Проблема е че днес на 4тия ден след повторен тест тази черта така и не се насища. Тази седмица ми предстои преглед , но искам да попитам според вас на какво може да се дължи...ще приложа и снимка

# 346
Всичките ви тестове са различни марки, най-вероятно с различна чувствителност, недейте да  ги сравнявате помежду им.

# 347
  • София
Здравейте , имам четири дни закъснение.
Скрит текст:
Още на първия ден направих тест на който излезе много бледа втора черта. Проблема е че днес на 4тия ден след повторен тест тази черта така и не се насища. Тази седмица ми предстои преглед , но искам да попитам според вас на какво може да се дължи...ще приложа и снимка
Първо, като ще правиш няколко теста, се правят от един и същи модел, т.к. реактивите вероятно са различни на различните модели. Иначе виждам бледи черти и на трите, но не е нормално да не се насища и да е все еднаква на цвят и то на 4 дена закъснение. Вероятно е било биохимична, но все пак не губи надежда, може и да е късна О, пусни 2 кръвни през 48 часа и обсъди резултатите с лекар.

# 348
Момичета спрях с тестовете. Четвъртък ми зацапа и спря, мислех че ми дойде ама беше веднъж сега се чудя дали да направя днес пак тест или няма смисъл?

# 349
Момичета спрях с тестовете. Четвъртък ми зацапа и спря, мислех че ми дойде ама беше веднъж сега се чудя дали да направя днес пак тест или няма смисъл?

Эацапването не иэключва бременност. Ти реши дали да правиш тест, все пак си эависи дали имаш търпение. Не помня вече кой ден ти е эакъснение, но освен да чакаш и/или направиш тест, друго не ти остава.😁

# 350

Эацапването не иэключва бременност. Ти реши дали да правиш тест, все пак си эависи дали имаш търпение. Не помня вече кой ден ти е эакъснение, но освен да чакаш и/или направиш тест, друго не ти остава.😁
3 ден

# 351
Ами направи, аэ бих. Ако не ти пречи цената, най-добре клиър блу дигитален или утре кръвен.

# 352
  • София
Какъв е смисъла да дава 20-30лв. за дигитален тест или 30+ за кръвен (2бр.)? Единичен кръвен не означава нищо, дори и да е положителен, трябват поне 2, цената им и неудобството да се ходи до лаб., да се чака на опашка, да се буташ с хора и т.н. е отделно. На 3 дена закъснение всеки пиклив ще покаже, въпроса е обаче дали са 3 дни и как е определена О, защото ако не е с фоликуметрия, всичко отива в теорията на вероятностите, която вкл. по-малко или никакво закъснение. Иначе ако момичето има пари и време за губене да действа.

# 353

Момичета 3 дни закъснение

# 354
Положителен е

# 355
Честито! Обадете се на лекаря ви за зацапването.

# 356

Дали да си купя на Шуър Чек или няма смисъл вече да звъня на Аг то за. Час

# 357
  • София
Звъни за час. 12 дена закъснение и ще ти даде след това час.

# 358

Момичета нещо тези. На Шуър Чек за ги прецакали
Как да го тълкувам този сега?

# 359
  • София

Момичета нещо тези. На Шуър Чек за ги прецакали
Скрит текст:
Как да го тълкувам този сега?
Абе ти цял ден само тестове ли препикаваш? Какво очакваш на почти никакво закъснение, с ента урина за деня и кой знае колко течности? Запиши си утре един час за след 10-12 дена и до тогава, ако нямаш проблем не го мисли.

Общи условия

Активация на акаунт