"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 42 873
  • 790
  •   1
Отговори
# 360

Момичета нещо тези. На Шуър Чек за ги прецакали
Скрит текст:
Как да го тълкувам този сега?
Абе ти цял ден само тестове ли препикаваш? Какво очакваш на почти никакво закъснение, с ента урина за деня и кой знае колко течности? Запиши си утре един час за след 10-12 дена и до тогава, ако нямаш проблем не го мисли.
😀 Ама бременна ли съм сега

# 361
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Абе ти цял ден само тестове ли препикаваш? Какво очакваш на почти никакво закъснение, с ента урина за деня и кой знае колко течности? Запиши си утре един час за след 10-12 дена и до тогава, ако нямаш проблем не го мисли.
Ами чакай сега, тамън си допивам кафето... обръщам чашката ... ъъъ няма утайка пфуу нищо, ще погледна кристалното кълбо - май си бременна, ама след 2-3 седмици ще си личи по - ясно Smiling Imp

# 362
Скрит текст:

Скрит текст:
Ами чакай сега, тамън си допивам кафето... обръщам чашката ... ъъъ няма утайка пфуу нищо, ще погледна кристалното кълбо - май си бременна, ама след 2-3 седмици ще си личи по - ясно Smiling Imp
Не смея да се зарадвам още Simple Smile

# 363
  • София
Радостта като "чуеш сърце", което ще е след няколко седмици, живот и здраве, ако всичко е наред. До тогава се храни здравословно, пий си фолиевата, купи си някоя рокля и червило и си гледай живота.

# 364
Радостта като "чуеш сърце", което ще е след няколко седмици, живот и здраве, ако всичко е наред. До тогава се храни здравословно, пий си фолиевата, купи си някоя рокля и червило и си гледай живота.
Това ще ми е втора бременност
Имам дъщеря на 3 год и 2 месеца ще става кака 😊

# 365
  • София
Аз не разбрах защо да са прецакали тестовете на Шур чек?

# 366
Щото не пише бременна си Joy и трябва да се мъчат с тия две черти.

# 367
  • София
Аз не разбрах защо да са прецакали тестовете на Шур чек?
Защото на неясно колко почти никакво закъснение, с ента за деня урина, след кой знае колко течности в тази жега, следобяд, шуърчека не е показал ясна и тъмна втора черта. Пък предишни тестове, правени май по-рано през деня, на друга марка са показали по-тъмна черта.

M1212M - държанието ти е все едно ти е първа бременост и не си наясно с нищо, а явно имаш опит. Как си издържала после 9 месеца, ми е загадка, с това ти нетърпение Simple Smile

# 368
Не знам какво толкова сложно има в тестването. Закъснява ти, правиш тест, появява се черта, бременна си. Защо всички толкова много усложняват нещата, не знам.

# 369
  • София
Аха, ясно. Помислих, че просто има някаква лоша партида не съм чела с колко урини през деня в правен. Иначе има ли закъснение тогава правите то е ясно колкото и да сте натърпеливи изчакайте, за да няма разочарования после Simple Smile

# 370

Защото не я ясна чертата и се чудя има ли бременност или. Не
Приех го вече бременна съм ще звъня утре за час 😀

# 371
  • София
Има и кръвен тест Simple Smile

# 372
Ами аз за това пиша тук за да ми съдействате положителен ли е или. Не

# 373
  • София
Като за второ дете предполагам виждате и сама Simple Smile

# 374