"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 54

• 41 907
  • 790
  •   1
Отговори
# 750
Няма вероятност да си бременна.

Ами и аз така смятам ,но се разколебах понеже на една друга тема във форума за същото нещо ми казаха че това закъснение си е бременност тестовете може да не са отчели правилно ако не съм пресметнала правилно цикъла и съм ги направила твърде рано?

# 751
Няма как да си бременна, ако последния ти полов акт е бил преди повече от 20 дена.

# 752
Няма как да си бременна, ако последния ти полов акт е бил преди повече от 20 дена.

Не те разбирам? Полов акт имаше и на първия ден от закъснението на цикъла ми (13ти) А и бях чела че полов акт оредизвиква цикъла не знам колко е вярно

# 753
Броиш 14 дена от последния акт и правиш тест.

# 754
Броиш 14 дена от последния акт и правиш тест.

Тоест тези два теста може да са сгрешили или?
последния полов акт който беше на първия ден когато трябваше да ми дойде цикъла и точно днес е 14тия ден.
Ако правилно съм раЗбрала сегА е момента за трети тест?

# 755
Ако това ти е последен полов акт и теста е отрицателен, не си бременна.

# 756
Здравейте,бях писала преди няколко дни в тази тема ,за 4 отрицателни теста и 1 отрицателен кръвен но се притеснявам от цикъла ,понеже вече трети месец ми идва доста по-слабо от обикновено и по-блед цвят ,даже този месец за втори път ми дойде ,21 дни след края на последния цикъл .... Възможно ли е да е свързано с бременност ,която може да не се е отчела на 4 уринарни теста или се дължи на проблем свързан с хормоните ...или стрес ..

# 757
Не е бременност, особено щом няколко месеца е така. Най-вероятно причината е хормонална.

# 758
  • София
Здравейте,бях писала преди няколко дни в тази тема ,за 4 отрицателни теста и 1 отрицателен кръвен но се притеснявам от цикъла ,понеже вече трети месец ми идва доста по-слабо от обикновено и по-блед цвят ,даже този месец за втори път ми дойде ,21 дни след края на последния цикъл .... Възможно ли е да е свързано с бременност ,която може да не се е отчела на 4 уринарни теста или се дължи на проблем свързан с хормоните ...или стрес ..
Не, възможно е да е от хормонален дисбаланс, но няма как да гадаем. Иди на лекар и ще установиш.

# 759
даже този месец за втори път ми дойде ,21 дни след края на последния цикъл ....

Напълно нормално е да ти дойде два пъти в рамките на един месец, ако цикълът ти е под 30-31 дни.
Не брой дните след края, а от първия ден на менструалното кървене. Колко дни е при теб? Ако допуснем, че е минималното - 3 дни, плюс 21 дни, получаваме цикъл от 24 дни, което е в рамките на нормата и не трябва да те притеснява.

# 760

Момичета, теста е на пети ден от Зет на два 5дневни ембриона. Тези лентички дават ли изпарителни черти?

# 761
  • София
Скрит текст:

Момичета, теста е на пети ден от Зет на два 5дневни ембриона. Тези лентички дават ли изпарителни черти?
Въпроса е дали не си приемала препарат съдържащ ЧХГ, който в момента да се отчита от теста?

# 762
Скрит текст:

Въпроса е дали не си приемала препарат съдържащ ЧХГ, който в момента да се отчита от теста?

Не, не съм.

# 763
  • София
Тогава честито!

# 764
Положителен е. Честито. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт