Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 38

• 68 521
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Ние с щерката днес сме на индийска кухня с улична храна за обяд.

Пани Пури (за сефте правих и веднага влиза в любими, по-любими... )

И портокалово сорбе с шоколад, ммм.... Simple Smile

# 526
Тайне, и от мен стиснати палци, много неприятно, ще се оправят нещата, търпение и здрави нерви ще ви трябват. И, като се наложи, обаждай се за помощ, който иска и както може, ще помагаме. Ще те помоля за размерите на тавичката в която печеш реването, рецептата си записах. Ние много харесвахме една маслена усукана пита на vens, вкусна беше.
Вчера правих желирана торта, наред ми е Лимоновият сладкиш с бишкоти на Аелис, че съм приготвила продуктите, и реването ще сложа в списъка след него.

Салатката с авокадо и желираната тортичка снимах, другото беше скара.

# 527
  • Sofia
lechugitka,
тъкмо ми се намират едни печени чушки - дай рецептата на разядката, моля!

# 528
Тайне, и от мен стиснати палци, много неприятно, ще се оправят нещата, търпение и здрави нерви ще ви трябват. И, като се наложи, обаждай се за помощ, който иска и както може, ще помагаме. Ще те помоля за размерите на тавичката в която печеш реването, рецептата си записах. Ние много харесвахме една маслена усукана пита на vens, вкусна беше.
Вчера правих желирана торта, наред ми е Лимоновият сладкиш с бишкоти на Аелис, че съм приготвила продуктите, и реването ще сложа в списъка след него.

Тортичката е чудесна . Рецептичка може ли .
Скрит текст:
Аз правих нещо подобно на тази торта на Аелис - но в кутия от сладолед със сладко от портокалови корички и малко сироп от ревен и портокал и във фризера . Стана нещо средно между сладкиш и сладолед и то бързо

# 529
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз правих нещо подобно на тази торта на Аелис - но в кутия от сладолед със сладко от портокалови корички и малко сироп от ревен и портокал и във фризера . Стана нещо средно между сладкиш и сладолед и то бързо

Саня, ползвам рецептата на Рая. Още като я сложи, вкъщи се започна едно желиране, много често я правех в тортена форма с диам. 25-26 см. Търпи изпровизации всякакви по отношение на плодовете и ароматите, ядки съм добавяла, понякога слагам и заквасена сметана и кисело мляко, на слоеве съм я правила, не знам дали стоят снимките в темата. Захарта намалявам, много ми е, но там всеки може да подслажда колкото му харесва.

# 530
Скрит текст:

Скрит текст:

Саня, ползвам рецептата на Рая. Още като я сложи, вкъщи се започна едно желиране, много често я правех в тортена форма с диам. 25-26 см. Търпи изпровизации всякакви по отношение на плодовете и ароматите, ядки съм добавяла, понякога слагам и заквасена сметана и кисело мляко, на слоеве съм я правила, не знам дали стоят снимките в темата. Захарта намалявам, много ми е, но там всеки може да подслажда колкото му харесва.
С кисело мляко съм правила преди години във форма за кекс с дупка с кайсии.
Имам останало от един микс екзотични плодове и се чудя къде да ги вместя .
Те са замразени и се чудя дали да не ги сложа така в крема .

# 531
Най-обикновена зелева салатка и пресни, чеснови картофки. Решила съм днес да съм на постно, дано и утре удържа...

# 532
  • в кукувиче гнездо
lechugitka,
тъкмо ми се намират едни печени чушки - дай рецептата на разядката, моля!
5-6 печени чушки пасирам с малко сушени домати, шепа-две орехи, бяло овче сирене, 2 лъжици люто пиперково пюре, риган и зехтин. Става много вкусно, поднесено на печена филийка.

# 533

Оказа се, че нямам джоджен,  но имам прясна мащерка  Simple Smile

Пица с тестото на Морена за "бяла пица"

"Сладкиш с ябълки и бисквити" от старите тефтери

# 534
За вечеря днес приготвих вкусни фалшиви бутчета "Изненада", които всички вкъщи оцениха високо. 👩‍🍳🍗👌😋
https://---shoretner923-2Uu1LM0

# 535
Е , след Бени с мойте речни рибки...
Свекър ми ходил за риба,донесе ги,а аз обичам такива,та ето ги

# 536
  • In transit
Студена супа от манголд със сирене

Хрупкави тиквички с млечен сос

Телешки бургери

И за десерт една лека торта Рай с млечен крем и горски плодове с кафето.

Скрит текст:

# 537
Тайне, дано се намери някакво решение при вас. Много неприятна ситуация.

Аз не съм се появявала отдавна и малко накуп манджите. Даже се изненадах, че съм щракнала толкова неща.

Катмер и рогчета по "Зоната"

Миди, маринован сафрид, брускети с масло и чесън и салата

Охлюви, салата, пица с блат от тиквички и супа от тиквички

Оризови палачинки, ориз със свинско, салата, сандвичи + яйца и краставици

Морски раци, свински шишчета и две много приятни разядки. Едната с риба тон и крема сирене, а втората с крема сирене, сварено пилешко филе, лук, магданоз.

Пържени риба, картофи, калмари + салата

Сандвичи, закуска с царевично брашно по "Зоната", мюсли с плодове и мляко, салата, пълнозърнести брускети с масло и чесън.

Пак същата закуска като по-горе, мюсли торта, свинско с грозде и канела и бутерки банички с купешко тесто.

Яйца, рогчета по "Зоната", мюсли с мляко и последно - салата. Едни и същи неща Simple Smile

# 538
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, готвите вълшебно! Никак няма да е пресилено, ако кажа, че тук са се събрали изключително добри Шеф готвачи❤️
Аз зачезнах за малко, но ето какво спретнах преди пътуването и остана непубликувано.
Брауни с кокосово брашно.

Домашните ни малини и закуска

Тайна,сега прочетох какво ви е сполетяло ... Изключително неприятно е! Надявам се бързо да оправите и да се радвате на лятото😘

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 18:40 от Hushpuppy

# 539
  • ВАРНА
Black Forest Pavlova

Общи условия

Активация на акаунт