Явно човекът има много положителни качества, стига да не му дърпат спусъка, ако авторката може да удържи на това, да си стои, така и така вече му е свикнала и на грубото отношение и на финните манджи. Но споед мен така описания мъж има някакъв проблем, описван в медицински книги, не е "манипулатор", не зависи от него, чиста биология и гени може да е, а тези неща обикновено се увеличават с времето и ще има да четем теми. Юридически казано, няма вина. Така погледнато отстрани, не виждам негатив във връзката, да си я продължават и развиват, пък ще видим какво ще излезе. Струва ми се че ще е история с непредвидим край.
Явно човекът има много положителни качества, стига да не му дърпат спусъка, ако авторката може да удържи на това, да си стои, така и така вече му е свикнала и на грубото отношение и на финните манджи. Но споед мен така описания мъж има някакъв проблем, описван в медицински книги, не е "манипулатор", не зависи от него, чиста биология и гени може да е, а тези неща обикновено се увеличават с времето и ще има да четем теми. 
Препоръчани теми