Бременна съм - а сега?

• 19 692
  • 419
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Другото, което не мога да разбера е как така, самостоятелни, пълнолетни МЪЖЕ (24 годишен в никакъв случай не мога да го нарека момче), позволяват да бъдат управлявани от мама и тате! Та този човек няма ли мнение, щом е на 24, значи е последна година в университета, как тогава бебето би му попречило? То докато се роди и ще е почти завършил.

# 211
Е, чакайте де. Майка му и баща му още не знаят, а ние включително и аз ги заклеймихме.
Най важно е авторката да е спокойна, да си подреди нещата, да ги осмисли и... едно хубаво бебче накрая

# 212
Младежът ще научи по трудния начин защо е важно да се ползват кондоми, особено след няколко седмици отношения с жена.

# 213
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не завършваше , а беше втора година.На по късен етап реши , че няма да работи във фирмата на баща си и ще учи.Не е хубаво да се говори лошо за починали , но не беше никак добър човек.Все си мисля , че заради всички тези несгоди които той и причини се разболя.....

# 214
Другото, което не мога да разбера е как така, самостоятелни, пълнолетни МЪЖЕ (24 годишен в никакъв случай не мога да го нарека момче), позволяват да бъдат управлявани от мама и тате! Та този човек няма ли мнение, щом е на 24, значи е последна година в университета, как тогава бебето би му попречило? То докато се роди и ще е почти завършил.

Може би, защото финансово е зависим от тях - плащат му квартирни, университет и т.н. Иска се смелост да продължиш и да почнеш отначало /при положение ако никога не си бил самостоятелен, семейството те издържа/. Ако прекъснат финансирането той трябва да си търси спешно работа, ако поеме отговорност за бебето и там работа, не знаем какво учи и кога е почнал да учи, ще трябва да съчетава и с университета, съответно ако не издържи на такова напрежение и промени ще се изтощи и ще се откаже да следва кариера и т.н. Не го познаваме. Разбира се има различни типове хора, не може да слагаме всички под един знаменател.

# 215
  • Paris, France
Аз пък се надявах да се зарадва на новината за бебето. Нали ѝ е говорил как тя е жената на живота му и как се страхува да не я изпусне. Странно ми е първо да говориш на човек неща, предполагащи стабилна връзка, семейство и деца, а после да се дърпаш назад. Искрено желая и на двамата да са щастливи, а на детето  да бъде обичано и здраво!

Ей, не се научихте, че всеки мъж сваля звезди като иска да топи чушката!

Говорел и бил. Всеки може да разтяга локуми. Приказките му може да предполагат сериозна връзка, брак и деца, но в действията нищо такова не виждам. Ходи да спи при нея, купони, секс без презерватив и си се прибира у техните. Не са планирали общ живот, не я е поканил да живее при него, май е зависим финансово от родители.

Той не се дърпа назад, защото общо дете никога не са планирали.

И моят мъж ми ги говореше такива от самото начало, но събирането да живеем заедно и осъществяването на плановете за сватби и деца отне още 4-5 години. И не беше на 24г, а на доста повече.

Може да е пътувал няколко години и чак тогава да е тръгнал да учи. Може да е прекъсвал. Не мисля, че мама и тате го управляват, а че като пълнещи хладилника и банковата сметка могат да врътнат кранчето. Малко 24 годишни искат да дондуркат бебета и да издържат майките им вместо да купонясват и да си излизат с приятели. Аз не исках бебета на 24г. Никой около мене не ги щеше, камо ли мъж.

# 216
  • София
Цялата история е класически пример как една опитна жена "хваща" един неопитен мъж с най- стария номер на света. Интересно как ще се развият нещата.

Абсолютно, да, той слага кондома, тя дърпа да му го сваля, само и само да го хване. Горкото момченце, горкото.

Сали, нормално е реагирал и според мен. 24 години какво значи, завършва бакалавър скоро, предполагам? Има си да си учи още, нека да си учи. Семейство дали ще станете вече, трудно да се каже, но поне се е държал като нормален човек.

# 217
Реагирал е съвсем нормално, спрямо ситуацията.
За мен остава проблемът в това, че не се познават. Да родиш дете от непознат ми се струва страшно за самото дете. Не бих му го причинила.

# 218
Защо е този негативизъм към мъжа?  Новината го е шокирала, но е устоял. Нека приеме, осъзнае случващото се. Тепърва ще реагира ..
Както и всички други засегнати..

# 219
Мдам, той е бил настроен за аху-иху, а не за сменяне на памперси... Ами съвсем очаквано. На този етап от живота му какво друго да му е в главата - учение, кариера и секс в свободното време... Нека помисли човекът, да посвикне с мисълта и да видим какво ще каже след седмица.
Като се замисля, може да каже всичко, като се започне от аборт и се стигне до хепи енд по холивудски.
Ето аргументи за аборт, макар че първоначално е отрекъл: това решава всички проблеми за него, все пак не него ще стържат, и от тук нататък ще бъде по-внимателен.
За хепи енда аргумент може да е, че е примерно католик от град Раковски и категорично не приема аборт, или че е наистина отговорен човек и няма да остави друг да опере пешкира, в случая жената.

# 220
На мен пък ми хареса, че е помолил за седмица отсрочка преди хвърлянето на бомбата пред родителите. Вместо да търчи и да плаче до полата на мама човекът иска малко време да смели ситуацията.

# 221
  • Варна
Пак няма гаранция, че сам няма да каже на родителите си дотогава. Ако вземе да му изглежда съвсем зле положението, може да реши, че хора с опит, които ги е грижа за него, ще предложат някакви варианти, за които той не се е сетил досега. Божа работа.

# 222
Не знам, защо се очаква като във филмите..или, или. Било за добро или лошо.
Често в живота нещата се обръщат с времето. Да, Сили си взема своето решение и е добре да разчита на себе си..
А във времето може да има хепи развитие..

# 223
  • Paris, France
Ето аргументи за аборт, макар че първоначално е отрекъл: това решава всички проблеми за него, все пак не него ще стържат, и от тук нататък ще бъде по-внимателен.

Тя е в ранен етап на бременността и едва ли ще я стържат. Ще глътне едно, най-много две хапчета, евентуално ще си постави песарий с простагландин във влагалището на следващия ден и ще преживее леко по-силна менструация. Ако вече матката не се опразни, има продължително кървене, може да се наложи вакуум или кюртаж, но последното се прави с пълна упойка и много рядко се налага.

# 224
Но Сили каза, че иска детето. Та защо се осъжда аборт?

Общи условия

Активация на акаунт