Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
-
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
-
Какво представлява здравната карта и необходима ли е, ако вече имам уговорен час с избран лекар?
-
Какво представлява слузестата запушалка и какво да очаквате, ако тя падне преди раждането?
много е хубаво да си с бебче в къщи, нали - да ходите на разходки- а колкото до плачкането- малките дяволчета в началото още не са се светнали още за какво иде реч- после започва голямото плачене- както каза Момчил- "ама той не можеше да плаче- в родилния дом другите бебета го научиха"

Няма повее за кога да го отлагам.
Особено след онова силното в Турция, което така ме люля тогава, че после месеци наред като си легнех и все ми се струваше, че леглото се люлее 
А болката от раждането дори и да е по-силна(в което не се съмнявам), то поне резултатът си струва 

Все такива да са ти отношенията със Свекито! Много, много любов у дома! 

Имам чувството,че съм напуснала от месеци,така чуждо и странно ми се вижда работното място 
Просто не мога да повярвам,че другата седмица вече ше гушкаш малкото човече
От един час чета какво сте написали от вчера и сигурно пак ще пропусна нещо...
, а ти трябва да си оптимистично, позитивно настроена...недей да мислиш за болката... 
...не ти трябва да се притесняваш и за това...А и смятам, че с малко местна упойка проблема с болката ще бъде решен...
...надявам се въпреки контракциите, които имате с Рени, бебоците да поизчакат поне до ноември и да не ви се налага да си "делите" убавия дофтор... 
Доки каза, че все още няма индикации за раждане и че най-вероятно другия четвъртък пак ще се видим. Бебо е с прав нос и прибрани ушички и гордо показваше мъжките си атрибути (за радост на татко си) 

,така поне ще сме малко по подготвени.Ние с моята половинка се познаваме от 3 години,а сме семейство от 1,подписахме на 29.07.05
:heartМили майчета,имали сред вас такива като мен унесли се в пазаруване,особено на малки сладки дрешки?
Излизахме с моята сестричка и бъдещата леля купи на племеника си спален комплект - горно и долно чаршавче, възглавница, олекотено юрганче и обиколник
Всичко вече е в пералнята и се пере с "Тео бебе"
Аз от своя страна купих мокри кърпички за бебо за родилното и от тези еднократните чаршафи(подложки) за мен. Снощи доки каза, че е хубаво да продължа да пия Ферофолгама, дори и след раждането, защото хемоглобина и желязото така или иначе щели да паднат.
Последно купувах "Бивацин" юни месец, когато мъжа ми си беше срязал ръката. Тогава съм го взела на цена 7.50лв.