Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за възпитание на детето преди раждането?
-
Какви са преживяванията на майките с контракции и изтичане на водите?
-
Какво представлява здравната карта и необходима ли е, ако вече имам уговорен час с избран лекар?
-
Какво представлява слузестата запушалка и какво да очаквате, ако тя падне преди раждането?
, dil, много здраве и щастие, най-хубавият подарък пристига!
.
След цял ден обикаляне наляво-надясно, съпроводено с подърпване на панталона през 5 мин, се прибрах за малко, влязох във форума и единственото, което успях да прочета от темата беше твоята идея за тирантите. Веднага я приложих и се родиииих....
Така че лятоска н аморето да ме подсетиш, че имаш една студена бира от мен
знае...но може да разменим телефони на лични, ако родиш по-рано, аз все пак ще ходя вече всяка седмица на тонове и мога да те навестя. 
и съм сигурна, че при толкова положителни мисли, няма начин да не мине безпроблемно твоето раждане - така че споко, с теб сме.
/
! Първо пихме кафе
, после си разходихме кучетата
(питбул+булонка) и аз като реших да си ходя ме попита как се казвам!
вече знаех, че това ми е половинката - и сега какво да правя? (Между другото 5 дена преди да се запознаем той си отмъкнал една 4 ри листна детелина
който вижда всичко да ми прати щастие...) Любов...невероятна
- бяхме неразделни...Едва 3 часа ни беше максималното време разделени...А останалото време бахме заедно -
по телефона. Дори и сега е така...Какви ли не препятствия преживях,
но си струва ако истински обича човек! Заживяхме постепенно заедно защото той живееше с други хора, а аз при нашите...По едно време му казаха, че много съм се разхубавила"Да не е бременна?" И така след 1 година неуморен
труд - бебче! Откакто си правим бебе, не сме го обсъждали...Аз даже се отчаях(тайно), но какво да правя
...А като се разбра че ще има бебе - такава радост беше...и на работата ми
и вкъщи и родата...(Той отказа цигарите
заради мен - след 15 години, но пък бира на коремче
)Всички ме гледат като писано
яйце - не работя от 2я месец, само вкъщи готвя (шия, плета и др.), а свекито
ми разрешава само да разбърквам супата. Винаги съм знаела, че ще се случи любовтта и детето, но наистина е прекрасно! Пожелавам на всички много щастие оттук нататък...
...ама се оказа, че не става), а от 7 сме семейство (19.09.99) - и слава Богу, чувстваме се добре, сякаш всеки ден се откриваме, разбираме, обичаме!
и да не си тормозя детенцето с хранене по часовник, както беше с Ради.
.Цял следобяд пазих леглото, едва се обръщах, едва ставах, едни болки в кръста и ниско долу в корема...ама след няколко магнерота и но-шпа май закрепих положението, ДАНО
....и съм си обещала повече да не си правя експерименти с такива маратонски натоварвания!
Все едно де, ако някой търси - там го има.
/добре, че беше взела фотоапарат, че може на някои това да са им последните снимки 2 в 1 
Всички съфорумки зарязват кой каквото върши и цял ден ще стискат палци
Ще се върна в къщи с едно малко, крехко бебче и после...Срам не срам,признавам си,че нямам си и на идея какво е това майчински инстинкт - дано дойде като родя,че...
Живеем заедно от около 3 , а бебо направихме на Свети Валентин
/от тогава секс - нъцки
/
. Боли ме голямото пръстче на десния крак - преди 6 месеца беше се забил нокътя и се възпали, и сега дойде време да раждам и пак се забива...Ще трябва да ходя до личната докторка
и тя да ме прати на хирург
и с какво ще ида. Пепи е на работа. Ако се забавя 1-2 дена и незнам какво ще стане, а така ни ми се ходи. Предишния път като ходих и доктора като видя колко ме е страх(Пепи влезе с мен и ми държа
ръката)ме попита дали съм раждала и ме успокои че не боли толкова. А сега хем ме боли крачето хем ще раждам. Пиша ви за да се успокоя и да се навия още днес да отида
...Кой знае кога зараждам?