Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета и аз съм тук , изгледах епизода .Така бях залепнала , че всичко разбрах . Много ми хареса епизода .Но и при мен не мина без инциденти. Изгасна тока - авария , да ми е жив и здрав телефона Grinning
Връщам се да ви чета

Фили, в момента започна повторното излъчване на епизода, така че ако имаш желание (както и други момичета) можеш да гледаш пропуснатото!

# 376
  • Плевен / София
Серкан написал бележка на Енгин със следното съдържание "Аз няма да си тръгна, ще остана и ще се опитам отново да спечеля Еда." За кой пореден път ще спечелва Еда отново, ще моли за прошка или няма да моли, тя просто ще му прости в името на голямата им любов! Heart

Разсъжденията ми в момента са насочени изцяло към реалността, а не към това, което ни показват в сериалите и затова питам всички вас, колко пъти според вас може да прости една жена в името на великата, единствената, незабравимата любов? Аз мисля, мисля и от моя гледна точка, да прощавам на един мъж непрекъснато различен по своя характер грешки, мисля че би било до едно време! Според моя житейски опит няма на света жена, която би прощавала толкова много различни грешки и то в продължение на толкова дълго време! Вие какво мислите (като се абстрахирате от филма, от това, че Керем играе ролята на Серкан и от това, че Ханде е в ролята на Еда)? Дали накрая няма да ни покажат финал от любимите на Керем - с реалистичен, а не с щастлив край? Е, тогава не изненадани, ще бъдем шокирани всички! Anguished
Различен по характер, но по същество все една и съща грешка....Извинявайте, но аз не бих простила отново....обичаш, но гониш от живота си жената, която обичаш....И 5 години какво правиш....работиш....За какво....за да си щастлив в професията....а в личният си живот....Колко пъти може да разбиеш сърцето на Еда и тя все трябва да те "разбира" и да ти дава шанс...Тя досега колко му даде...Патента+ истината за родителите на Еда+ амнезията..3 ....Не са ли множко....Той и без памет и с памет се държеше грубо с Еда...И все от страх да не загуби Еда.....Той и така я е загубил.....Серкан е персона нон грата за мен в момента....
Благодаря на всички за коментарите...На Алекс и Али за преводите

# 377
На рекламите...

72 Потребители и 163 Гости преглежда(т) тази тема.

akvamarin007
ani_zh
anna-maria23
Antoniqq
atanasova4140
Aлекcандрa
BUSHRA_GI
Deesityy
didiasp
Dily.
Elinor0680
FBID1679618279013166
gali-viki
gostenka68
Gugutka52
Hana Berg
Ivapivat
ivyyy4
jounsi
kalina petkova
katrina123
Katya_I
kris_02
kukli4ka456
mang
mari1968
Mery18
Michel22
mikipoli
MinaBm
morte
mury9
nikol55
O.A
oksimoron
Ralich
RossyT
siika_pz
slynchice_
sneji 2006
sofia26
Sonnyy
spasimira1314
stephie_16
Tanita53
teseto
The Aries
vai1
Valeri_Daniel
yana_sl
Антония Симеонова 675288
бабче-mp3
Елена Тодорова
И_Колева
Търсеща72
+ 17 скрити потребители
Боже , аз съм от скритите , но си нямам понятие как съм се скрила Stuck Out Tongue Winking Eye
Още веднъж - много хубав епизод , не ми пука за рейта . Ще съм доволна до есента да ги гледам и да има хубав финал Heart

# 378
  • София
Отчаяни са! Grinning

и при другия сериал - нещо с падащи тавани - е така, веднага повториние...

# 379
1,57М
От официален акаунт на SÇK:
Като семейство Sen Çal Kapımı бихме искали да благодарим на Melisa Döngel, Ilkyaz Arslan и Cagri Citanak за техните усилия. Късмет!".

и Серкан е в тренда Wink
Serkan
122 хил. туита

# 380
  • София
Серкан написал бележка на Енгин със следното съдържание "Аз няма да си тръгна, ще остана и ще се опитам отново да спечеля Еда." За кой пореден път ще спечелва Еда отново, ще моли за прошка или няма да моли, тя просто ще му прости в името на голямата им любов! Heart

Разсъжденията ми в момента са насочени изцяло към реалността, а не към това, което ни показват в сериалите и затова питам всички вас, колко пъти според вас може да прости една жена в името на великата, единствената, незабравимата любов? Аз мисля, мисля и от моя гледна точка, да прощавам на един мъж непрекъснато различен по своя характер грешки, мисля че би било до едно време! Според моя житейски опит няма на света жена, която би прощавала толкова много различни грешки и то в продължение на толкова дълго време! Вие какво мислите (като се абстрахирате от филма, от това, че Керем играе ролята на Серкан и от това, че Ханде е в ролята на Еда)? Дали накрая няма да ни покажат финал от любимите на Керем - с реалистичен, а не с щастлив край? Е, тогава не изненадани, ще бъдем шокирани всички! Anguished
Различен по характер, но по същество все една и съща грешка....Извинявайте, но аз не бих простила отново....обичаш, но гониш от живота си жената, която обичаш....И 5 години какво правиш....работиш....За какво....за да си щастлив в професията....а в личният си живот....Колко пъти може да разбиеш сърцето на Еда и тя все трябва да те "разбира" и да ти дава шанс...Тя досега колко му даде...Патента+ истината за родителите на Еда+ амнезията..3 ....Не са ли множко....Той и без памет и с памет се държеше грубо с Еда...И все от страх да не загуби Еда.....Той и така я е загубил.....Серкан е персона нон грата за мен в момента....

Гости, от теб очаквах точно такъв отговор! Благодаря, че бързо се отзова на питането ми. Подозирам обаче, че в следващите епизоди ще търсят начин, пробвайки различни варианти за пълна реабилитация на образа на Серкан! И реално погледнато, трябва да го направят, иначе не би била възможна и няма да изглежда логична една подновена връзка, ново възпламеняване на позагасналите чувства между главните герои!

# 381
Благодаря за новата тема.
А за епизода мога да кажа че ТОП направо ме държа без дъх от самото начало до края. Не знам как ще дочакам следващия епизод.
А за Серкан и Еда какво мога да кажа че любовта им не се е изгубила напротив станала е още по силна.

# 382
Скрит текст:

Гости, от теб очаквах точно такъв отговор! Благодаря, че бързо се отзова на питането ми. Подозирам обаче, че в следващите епизоди ще търсят начин, пробвайки различни варианти за пълна реабилитация на образа на Серкан! И реално погледнато, трябва да го направят, иначе не би била възможна и няма да изглежда логична една подновена връзка, ново възпламеняване на позагасналите чувства между главните герои!

За мен още идването му в 29 епизод със Селин под ръка и епизодите след това, си означаваше край. Изобщо в последните епизоди не успях, да се порадвам, че са заедно. Но толкова много ги обичам Ханде и Керем, че бих гледала всичко.

Отчаяни са! Grinning

Къде се бутат тогава? От цяла седмица сряда си избраха. Satisfied
А да питам Осман и Неверен кога ще приключват?

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 23:04 от midnight__sun

# 383
# 384
Той Неверен свършил миналата седмица, само Осман ни е конкуренция Wink
Отчаяни са! Grinning

Къде се бутат тогава? От цяла седмица сряда си избраха. Satisfied
А да питам Осман и Неверен кога ще приключват?
1,59М

# 385
nrgmama, не мисля, че ще бързат да ги събират. Реално, ако това се случи до 3-4 епизод, Еда му е простила, но леля й - не, пак ли ще се крият като 12 годишни? Едва ли. Не ми се иска да вървим по отъпкани пътеки с поява на 3ти лица, от които да ревнуват нашите и по този начин да ги бутат един към друг. И тази песен сме я пяли ме е един път.
Като гледам фрага, тази маса и те в двата края, тъмно е... Това ми напомня на началото, когато подписваха договора.
Замислих се - дали Айше няма да ни покаже отново първите 11 серии, но по нов начин, с едно дете между тях и много пропасти, които трябва да преодолеят, за да завършим с хепи енд?!
Не искам да замитат под килима тези 5години, нито болката, която са си причинили. Искам да разбера защо се е стигнало до раздялата. Харесва ми, че ни показаха хапка от това. Другата серия очаквам Серкан да си спомня, но наистина не искам бързо прощаване и събиране.

# 386
  • София
И аз се чудя защо избраха сряда. Вече знаеха, че се връщаме в този ден. Може би са разчитали на ниските ни рейтинги в края на миналия сезон. Нали Dizilah бяха писали, че турският зрител вече се е отказал да гледа “Почукай на вратата ми”. Ами здраве да е! С тази интернационална подкрепа и такива силни епизоди много ни дреме за цифричките на Dizilah. Видях, че Миси е права - ние сме по друга схема. То е от ясно, по-ясно вече. Така че само от спортна злоба искам добри рейтинги. Wink

# 387
  • София
Али, благодаря за светкавичвия превод!

От фрага не личи да е светнала лампичката на Серкан за Кираз...

# 388
  • Плевен / София
Хареса ми, че този път Пъръл е взела страна и тя не е тази на приятеля от университета....Айдан не ме изненада....За нейното гардже никоя не е достойна...Забрави и тя къде зимуваха раците....Ферит и Джерен поне ги събраха постфактум и се надявам повече Селин да не я връщат...който заминал...заминал...там да си остане...За новата, която точи лиги по Серкан...Гледала съм я в ДЕК и РП и все такива роли на "кифли" играеше. Да ме прощавате за израза ....
Налбантова, аз също не искам Еда бързо....ако може въобще да не прощава на Серкан....Какво се промени, че сега той се интересува Еда дали все още го обича...?Тя го е обичала и когато той е поискал да се разделят....

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 23:11 от gostenka68

# 389
Благодаря за превода!
Това е нашия сериал,много ми липсваха тези вечери.
Рейтинга не ме интересува, за мен този сериал няма конкуренция.
Дори да са само 11 епизода,това ще са най-хубавите.
Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт