Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 91)

• 29 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Надявам се, че Серкан няма да се обърка и да мисли, че Бурак е баща на Кираз. Кираз нали каза, че баща и е астронавт и не се е връщал скоро..., т.е. ако Серкан вземе насериозно думите на Кираз - няма как баща й да е Бурак - все пак Бурак е винаги около Кираз.

Там е работата, че Серкан май не взе на сериозно нито една от думите на Кираз.

От трейлъра изглежда, че Серкан иска да си върне Еда. Иска да се съберат.

Ако мислеше, че Еда има ново семейство и че Кираз е дъщеря на Бурак... не мисля че щеше да си иска Еда обратно.
Струва ми се странно да иска да развали семейство.
Освен това Еда върви в комплект с Кираз, а Серкан не обича деца.
Т.е. в мен има надежда, че това с бащинството ще се изясни веднага и че това допълнително ще мотивира Серкан да си върне Еда.

# 511
  • София
Хем искам по-бързо да идва следващата сряда, за да гледам пак моите любимци и да получа отговори на въпросите, които имам, хем не искам да идва - защото това означава, че бавно, но сигурно вървим към финала на сериала и ни остават все по-малко и по-малко епизоди до последния такъв... Няма угодия! Grinning

# 512
  • Кърджали
Тръгваш или оставаш?

Скрит текст:
Еда:  Да, искали сте презентация, да я направим тогава.
Серкан: Моля, заповядай!
Дениз: Нали не закъснях?Да мина до господин Серкан?
Серкан: Да
Дениз: И преди това съм гледала, но няма лошо да го чуя още един път, може да разбера по-добре
Еда: Права сте,и хиляда пъти да  го обясня, не се разбира.Както и да е.Доклада който съм приготвила за обекта е  в папката. Сигурно знаете, това е най-старият хотел в Шиле
Дениз: Не знаех. Мислех, че го е построил баща ми.
Еда: Преживявал е много пожари,срутвал  се е, но винаги е оцелявал и тази безкрайност я пресъздадох като направих алеите овални. но винаги е оцелявал.Тази скала в центъра на хотела пресъздава сърцето на хотела.незабравките, които съм разположила са подходящи и за концепцията на хотела и за историята му.Това е което имам да разкажа.Това е проекта.Може да разгледате папките пред вас,.Все пак няма да обяснявам всичко, пише го в документите,  можете да четете. Господин Серкан?
Серкан: Аз нямам папка, госпожице Еда.
Еда: Пъръл…
Серкан: Мерси, Пъръл
Дениз: Еда, аз наистина  не знаех значението на тези дървета, цветя, алеи.Какво ли съм правила, та не съм чула на срещите ни?
Еда: Социалните медии, госпожице Дениз, там бяхте.
Дениз: Да, форумите много ме уморяват.
Енгин: Да…Искам да се намеся, защото си свършила чудесна работа.Да се развиеш толкова за такова кратко време е невероятно. Поздравявам те.
Еда: Благодаря, Енгин.
Пъръл: Искрени поздравления, Еда.Проекта е много хубав.
Еда: Благодаря, Пъръл! Господин Серкан!
Серкан: Не е зле.Не е зле..Не е зле.
Серкан: Поздравявам те!Беше много добра презентация!
Еда: Щом известният архитект Серкан Болат го е харесал, значи съм доволна.
Серкан: Еда, и ти стана известен архитект, също като мен.
Еда: Моля, ама не мога да съм колкото вас
Серкан: Виж, искам да кажа …Извинявай за вчера.Не беше вярно като казах, че си била грешка.Бях малко гневен, ядосан, затова изръсих такова нещо….Извинявай
Еда: Знам.И аз ти казах „Ти какво разбираш от любов“, но не исках да кажа това.Защото ти разбираш от любов, тоест разбираше.
Серкан:  Тогава…
Еда: Да, какво реши? Тръгваш или оставаш?
Серкан: Ще бъда честен с теб.Няма да си тръгна.няма да си тръгна преди да говоря с теб, да говорим за всичко.Не искам да си тръгвам. Не мога да си тръгна.Затова първо трябва да поговорим.
Еда: Да говорим тогава.
Серкан: Вечеря?
Еда: Но като двама зрели възрастни, които навремето много са се обичали.Става ли?
Серкан: Мисля че ще се справим.
Еда: И според мен.Може, вечеря.
Серкан: Номерът ти същият ли е?
Еда: Секунда
Серкан: Сменила си си номера, за да не ти звъня.
Еда: Не се мисли за толкова важен
Серкан: Тогава ще ти пратя мястото .Йълдъз /звезда/
Еда: Еда Йълдъз

Още две-три сцени съм си набелязала за превод.

# 513
  • София
Ние  днес коментираме, как Серкан ще приеме новината, че Кираз е негова дъщеря. А как ли Кираз ще приеме новината, че този неприятен за нея човек Серкан Болат е нейният баща. Представям си реакцията на това дете. Очаквам големи проблеми да има Серкан с нея. Тепърва той ще се сблъска с урагана Кираз. Но вярвам, че ще има и доста забавни моменти. Докато накрая не завърши ето така, като на снимката.
Ама пък как им отива и на двамата (имам предвид Ханде и Керем) да са родители.  

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 14:33 от БлагаВест

# 514
Здравейте серията беше бомба а сега нашето бамби има награда
Hande Erçel спечели наградата "Най-добра актриса, използваща социалните медии" на наградите за социални медии Турция 2021 Конфети Честито, скъпа.Куп

Башак
https://twitter.com/loverous2/status/1402947235181207560?s=20

Керем

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 14:24 от sani1212

# 515
  • Пришълец
Сарп е симпатяга. В никакъв случай не му се подигравам. Не всички са красиви според общоприетите норми и с атлетични тела, но пък имат други качества и достойнства. Simple Smile Просто исках да ви развеселя. А и отдавна не сме плакнали очи по прелестите на Керем, та така... Wink
Ох, то и аз не му се подигравам, но не му и симпатизирам и за да не се чувствам лоша обобщих накратко, че природата не е еднакво щедра към всички. Stuck Out Tongue Winking Eye Пък и красотата всеки я усеща по различен начин, някои я виждат с очите - други със сърцето.

Но пък е добър актьор - и като е извън роля пак го свързвам с Ердем. Един такъв глуповат. Joy

# 516
# 517

Ето коя награда е спечелила.

# 518
# 519
  • Плевен / София
И аз да продължа....Щом Серкан пита "номера същият ли е? Това означава, че за 5 години той веднъж не е звъннал и да пита жената, която обича, но не иска , а не я дава на друг как е.... Това на какво ви прилича....Аз ще запазя мълчание...По здравословно е за нервите ми....
Алекс, благодаря за времето и усилието, което полагаш да се насладим на тези прекрасни сцени....За теб...

# 520
И аз да продължа....Щом Серкан пита "номера същият ли е? Това означава, че за 5 години той веднъж не е звъннал и да пита жената, която обича, но не иска , а не я дава на друг как е.... Това на какво ви прилича....Аз ще запазя мълчание...По здравословно е за нервите ми....
Алекс, благодаря за времето и усилието, което полагаш да се насладим на тези прекрасни сцени....За теб...
Прилича ми на това, което е…абсолютно завършена форма на егоизъм…Която само Еда може да моделира със своите ланцетки и той…се пази.

# 521
Нека да не иска деца и преди не искаше ,ама трябва ли такива груби изказвания . Едва ли не само тъпаците имат деца.

Съвсем разбирам вече защо Еда не му е казала за детето . Малко лично го приех и доста се вживях .Съжалявам .😆
    Иначе си обичам Роботчо (е ,не колкото
Еда 🤭) с всичките му ъпдейти .Само понякога ми иде да го подгоня с чук .

# 522
  • София
Нещо, което исках да ви споделя - честно казано, харесва ми ролята, която Айше е определила за Айше. Така де - допада ми идеята за образа на въпросната дама Дениз, мениджър на хотела. Тя не може да представлява заплаха за Еда. Въобще няма база за сравнение между двете. Очаквам напъните й да се докопа до Серкан да бъдат по-скоро комични, отколкото да интриганства като Селин и Балджа. Допада ми това, че в ромкомите нямаме истински злодеи. Всички образи са полюсни. Реално никой не е само добър или само лош. Но нямаме тази пошлост, типична за тежките драми. Това не ми допадаше при другите сценаристи - че с някои от решенията, които взеха по отношение на сценария, омазаха част от образите, които си бяха окей. Както и да е. Дениз дава вид на типична кифла - повърхностна жена, която се интересува от външния си вид, от популярността си в социалните мрежи, която е получила всичко наготово и се радва на охолен живот. Серкан я привлича, защото е млад, красив и известен. Сигурно затова е наела неговата фирма да работи по проекта за хотела й. Само защото това е Серкан Болат, известният архитект, мечта за всяка жена. Но жена като нея не само не би привлякла вниманието на Серкан, ами направо би го отегчила до смърт. Въпросът е и тя какво ще го прави, ако да речем го получи - най-вероятно въобще няма да забележи всичките му негативи, защото ще е заета да качва снимки с него в Инстаграм, за да се похвали на всички с новата си придобивка. Wink

# 523
  • Кърджали
Sezariya, знаете че Серкан ми е по-голямата слабост, но снощи поне на няколко пъти и на мен ми идваше да му фрасна тиквата с нещо.Тъй де, обичта си е обич, разбирането - разбиране, ама като си заслужава боя - си го заслужава...

Отново след години

Скрит текст:
Серкан: Ъхъ..Стига вече, Серкан, не прави така!Да, гледа към мен…не..тези илюзии взеха да стават прекалено реалистични.Ще погледнеш и няма да я има.И все още гледа към мен.Но много прилича.Не може, не е тя.не е тя, Серкан.Много хубаво…Не прави така, Серкан.
Еда: Серкан?
Серкан: Да, идва към мен…Май е реалност.Еда?Еда…Ела… Наистина си ти!
Еда: И ти
Серкан: Ти не беше ли в Италия? Тоест…Как си?
Еда: Какво търсиш тук?
Серкан: Ние поехме строежа на хотела. Тоест реновацията.
Еда: Аз се занимавам с ландшайфта
Еда: Строежа е ваш, така ли?
Еда: Тук ли си?
Серкан: Не .Това е проект на Пъръл.От няколко дни идва тук, не сте ли се засичали?
Еда: Не
Серкан: По изключение дойдох вместо нея.И сега
Еда: Предполагам си тръгваш
Серкан: Всъщност не.Още два часа ще съм тук. Ще се срещна със собственикът на хотела.
Еда: Разбрах
Серкан: Ти тук ли живееш?
Еда: Не.Само временно.Заради работата .Даже аз да се връщам към работата си и на теб лека работа
Серкан: Благодаря и на теб.Еда….
Еда: Да
Серкан: Минаха години.Да пием ли кафе?
Еда: Имам много работа
Серкан: Еад, може да пием  кафе като цивилизовани хора за 10 минути
Еда: добре, да пием
Серкан: Чудесно.Тогава като приключиш с работата си
Еда: Всъщност, може сега да пием.Сега, веднага. Да, ще е добре сега да пием
Серкан: чудесно.Става
Еда: Тогава изчакай ме на паркинга.Аз ще дойда
Серкан: Аз си мислех за плажа
Еда: моля те, ще ми се отрази добре да се отдалеча .Изчакай ме на паркинга, аз ще дойда
Серкан: Добре
Еда7 Ще дойда
Серкан: Ще те чакам.
Еда: Добре
Серкан: Добре .Става

Не си се променил

Скрит текст:
С: Гледам Енгин и Пъръл и се радвам за себе си
Е: Как е Енгин?
С: как да е, гледа детето.Работи от вкъщи.Пъръл идва в офиса
Е: Ти как се съгласи?
С: Не искаха да наемат бавачка за детето.Един от тях трябваше да идва на работа.Пъръл ми представи доклад, според който показа че работи повече от Енгин и привлича повече клиенти. Затова избрах Пъръл.
Е: Не се изненадах.А Лейля и Ердем?Те какво правят?
С: Ердем изобщо не се е променил. Но изневери на Лейля.
Е: Какво?
С: Да
Е: Ердем?
С: Да .Затова Лейля напусна работата.Остави ме в трудно положение, но какво да се прави… Премести се в Алания.Джерен?
Е: Заедно е с Ферит, знаеш.Преместиха се в Англия.Много са щастливи.Джерен е бременна между другото.Или както ти би казал – нямат разум, щом създават детеV
С: Как е леля ти? Мело?
Е: Ти как си, Серкан? Как е здравето ти?Добре ли си?
С: Добре съм..Разбира се , ходя на прегледи, но съм здрав, болестта не се върна, затова съм добре.Начело на работата ми
Е: Знаех си. Радвам се.Наистина, много се радвам, че си добре.
С: Кога се върна от Италия?Не живееше ли там?
Е:1 година.Стана една година
С: Хм, една година.Значи минала една година.А всъщност, там всичко беше наред.Завърши с отличие университета, създала си своя фирма, спечели международни награди…
Е: Ти си ме следял ли?
С: Чета чуждестранни списания и  съм чел статии за теб.Тогава, след всичкият този успех защо се премести в такова градче?
Е: Защото работата за мен никога не е означавала успех .Мечтаех да завърша, завърших.Добра съм в работата си, много ми харесва.Затова и не поемам една работа преди да прикюча с другата .Сега се занимавам с пейзажа на хотела.Офисът ми е градината на хотела.
С: Май беше камък по моята градина.Казваш – не  се занимавам с холдинги като теб.Или се страхуваше че може да не успееш
Е: Да кажем така – избрах да живея.Семпло, малко, за мен е достатъчно, товае разбирането ми за успех
С: Виждам пропиляна кариера, която можеше да бъде световна марка
Е: Пропиляна?Изобщо не си се променил!
С: Извинявай!Беше малко, една идея, грубо.
Е: Няма значение.
С: Помниш ли онзи ден?
Е: Ще дойдеш ли пак тук?
С: Не
Е: Добре …Какво има?
С: Минаха пет години и все още си много красива, Еда.
Е: Серкан, не говори глупости
С: Не говоря глупости.Казвам истината. Казвам това, което вероятно си мисли всеки мъж като те види.
Е: Всеки мъж?разбира се…
С: Има ли някой в живота ти?
Е: Разбрах.И без това щеше да доведеш разговора до тази тема…
С: Нормално е да попитам.Минали са 5 години…Има ли?Прост въпрос.
Е:След години си застанал пред мен все едно не се е случило нищо и ме питаш това. Това ли е положението?
С: Не сме в никакво положение.Просто предлагам да си поговорим за 5 минути като обикновени хора.
Еда: Ние обикновени хора ли сме, Серкан?След всичко преживяно…
С: Не, моля, продължи си изречението.
Е: Случилото се е случило.
С: Еда, май имаш натрупано към мен, затова си го кажи
Е: Какво правим тук?Предложи да пием кафе след толкова години, дойдох.не ти стигна че ме нарани, искаш да ме разбиеш ли?Не разбирам?!
С: Права си.Миналото си е минало.ние се разделихме по взаимно съгласие. Разделихме се по нормален начин, нали?
Е: Искам да си тръгвам.Може ли сметката?
С: Виж какво направи любовта от нас…
Е: Ти пък какво разбираш от любов, Серкан Болат?
С: Така ли, Еда?
Е: Да, така.Виж, не искам да те помня така.не искам и да става така.Срещата ни беше грешка.
С: Грешка? Знаеш ли коя е грешката?Помниш ли деня в който се запознахме.Грешка беше да те допусна в живота си.Това е грешка.
Е: Тръгвай си!
Ако някой се сеща за някоя сцена да свирка...

# 524
  • Плевен / София
В кръга на шегата....Аз, ако бях на мястото на Мело щях да съм фиданка от толкова тичане след Кираз....А тя милата не мръдва с килограмите...

Общи условия

Активация на акаунт