ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 886
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
И аз така мисля, Елмазче! Моето АГ ми каза, че няма как в една и съща седмица бебетата да тежат еднакво, все пак всеки има различни гени. И ми обясни, че не всички, които са родени на моята дата са родени с еднакви размери и килограми. Да не се притеснявам Simple Smile

# 361
Естествено, че има някакви граници от до, а не конкретна стойност. Както казах на феталната бях 18+6, броя го за 19г.с. и това, което открих в интернет аз за тази седмица е около 200-270 грама, моето бебе тогава го измериха 459,нормално е да кажат, че е по-едро.Аз също не смятам, че е голям проблем или че всички деца трябва да са еднакви, просто 4 различни лекари ми обърнаха внимание на това, че върви по-голямо и искат да отхвърлим диабета като причина, в което не виждам нищо лошо, по-добре отколкото да го изпуснем.
Както и да е, напоследък отново усещам доста  напрежение във форума и мисля само да ви чета вече.

# 362
Защо го усети като напрежение, аз не виждам някой, с някой да спори. Идеята беше, да не се притесняваш, че върви едро бебето,  но все пак щом са искали обременяване,  не е лошо да го направиш  не вреди на бебето.

# 363
Момичета влизам да ви се оплача и да ми дадете съвет дясо ми почина току що съответно пих две но шпа да не мв боли корема според вас погребението ок ли е да отида?

# 364
Хариомче,моите съболезнования.Според мен ти трябва да го решиш. През пролетта изпратихме бабата на съпругът ми , но даже не съм си и помислила да отида, въпреки че бяхме близки и живеехме заедно , но не исках да изживявам погребението .

# 365
Момичета влизам да ви се оплача и да ми дадете съвет дясо ми почина току що съответно пих две но шпа да не мв боли корема според вас погребението ок ли е да отида?
Хариомче, съболезнования! Баба ми почина когато бях бременна в 5ти месец с малкия,  отидох на погребението,  но не се сбогувах с нея. Казаха ми,  че не било хубаво...февруари почина сестрата на дядо,  на погребението не отидох, има такова поверие,  че бременна жена,  не е хубаво да ходи на погребение

# 366
Хариом, съболезнования!
Аз не бих отишла, преживяла съм го вече един път и знам колко тежко ще ми бъде.
Това можеш да го прецениш единствено ти.

Прегръдки!

# 367
  • омъжена
Защо го усети като напрежение, аз не виждам някой, с някой да спори. Идеята беше, да не се притесняваш, че върви едро бебето,  но все пак щом са искали обременяване,  не е лошо да го направиш  не вреди на бебето.
. Аз незнам тази 0.300мл глюкоза и това не гладуване няма ли да се отрази на бебето?

# 368
. Аз незнам тази 0.300мл глюкоза и това не гладуване няма ли да се отрази на бебето?
Няма, спокойно...в някои страни го правят задължително.  Аз не съм правила никога, но съм правила на пациенти. Малко гадничко е да изпиеш глюкозата,  но всичко приключва в рамките на 3ч.

# 369
Hariom, съболезнования! Ние също имахме смъртен случай е семейството тази година, аз бях в началото на бременността, но всички бяха категорични да остана вкъщи с децата. Поне ние решихме, че бременна няма място по погребения. Също майка ми смята, че не е хубаво да хапваш от раздадени те на гробищата неща, не трябва да се бъркат хубавото с лошото. Така или иначе на никой не му беше до моите хормонално драми и затова просто приех всичко, което ме посъветва семейството и не съм го мислила повече.

# 370
  • омъжена
Да бубамара е много права и аз не ходих миналия месец
Да ви кажа от тази глюкоза ми се гади страшно даже повърнах малко не мога,каквото покаже покаже. Ужасно е. Лягам да поспя малко, иначе ще припадна от глад. Аз съм близо до Цибалаб и се прибрах след малко пак.😌

# 371
Hariom, съболезнования , но и моето мнение е да не ходиш на погребението. Може след няколко дни да отидеш до църквата да запалиш свещ.

# 372
  • София
Всичко опира до твоята емоционалност.

Ако ще се чувстваш по-добре да си вземеш последно сбогом - отиди. (Ако държиш, а не отидеш, това ще те разстрои повече.)
Ако ще се разстроиш повече там на място - недей да ходиш.

Но в никакъв случай не вярвай на щуротии, суеверия и прочие глупости. На бебето няма да му стане нищо, естествено.
Просто направи това, което чувстваш и ще ти донесе максимум вътрешен покой и комфорт. Така ще ги осигуриш и на бебето.

# 373
Благодаря ви момичета,ще видя как ще съм емоционално и ще преценя просто аз не вярвам в суеверия свързани с погребението само чисто емоционално се притеснявам как ще издържа 😔

# 374
Хариомче, съболезнования.Хубаво е, че не вярваш в частта със суеверията, освен излишно да те товари това друго не виждам какво ще ти помогне.Прецени си.Подкрепям Яренце, което ще те разстрои по-малко това направи.Сигурна съм, че човека не би ти се разсърдил и не би се натъжил и да не отидеш.Дядото на моя мъж почина , докато бях бременна, още дори не бяхме казали на неговите родители.Просто казах, че съм си преценила, че не мога да отида и никой не ми се е сърдел.Само бъди спокойна, колкото ти е възможно в такава ситуация 🙂

Общи условия

Активация на акаунт