ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 813
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
Мен ми е чудно ако отида на преглед и топно тогава нямам контракции,тя казва нямаш ама дефакто може да имам 🤷‍♀️

# 571
Вие по кой календар си следите месеците? Аз съм в 22 седмица и АГ-то каза, че отговаря на 5-ти месец,6ти месец започвал от 24 седмица 🤷♀, а аз мислех, че 6-ти месец започва от 22-ра ?
Аз го броя от датата на термина. Моя термин е 4.10, значи на всяко 4то число влизам в следващия месец. На мен така ми е по-лесно . На 4.06 влезнах в 6ти месец, 25г.с +0 дни съм

# 572
  • София/Севлиево
22 г.с.си е средата на  5-ти календарен месец.Докторите по него следят.По лунарен е средата на 6-ти.Първи триместър е до 13 г.с.,втори-до 26-та и после до 40-та е последният.Някъде нещо такова четох.Знам със сигурност,че влизам в последния триместър на рождения си ден (15.07) или 1-2 дни по-рано.

# 573
  • au bout du monde
От 26 или 27 е 7ми месец🤔

# 574
28? Защото осми е 32 33 34 35 и после деветия от 36та,или поне аз така мисля,защото сега съм 26+ а на 1.07 влизам в 7мия,защото термина ми е 1.10 (може и да не съм права просто така си ги смятам)

# 575
Аз гледам по тази таблица 😊

# 576
  • омъжена
И съм така с контракцийте. Влизам в нов месец и се почва. Да ви кажа оказа се ,че имам миомен възел при матката. И изтъняване някакво от първото естествено раждане и наистина ще се налага секцио.

# 577
Момичета казаха по новините,че се разрешават свижданията в болниците (дано важи и за бременните)

# 578
И аз го чух, но доколкото разбрах не е ли само за престой над 5 дни?

# 579
И съм така с контракцийте. Влизам в нов месец и се почва. Да ви кажа оказа се ,че имам миомен възел при матката. И изтъняване някакво от първото естествено раждане и наистина ще се налага секцио.

Хубаво , че причината се е разбрала, макар че са били нужни 4 мнения, за съжаление повечего лекари са така, докато не стигнеш до 5-6мнение, няма оправия.

# 580
  • омъжена
[quote author=Mako link=topic=1342812.msg43035085#msg43035085 date= Е добре нали те тестват преди упойката те мен ме тестваха сега за антибьотика.Да лекуват някаква инфекция,не знаят каква ,но ми взеха всичко микробиология,кръв ,урина всичко. Сега съм навън докато е хладно,че после е яко жега не се диша

# 581
[quote author=Mako link=topic=1342812.msg43035085#msg43035085 date= Е добре нали те тестват преди упойката те мен ме тестваха сега за антибьотика.Да лекуват някаква инфекция,не знаят каква ,но ми взеха всичко микробиология,кръв ,урина всичко. Сега съм навън докато е хладно,че после е яко жега не се диша

Как така лекуват инфекция, на незнаят каква!?
На резултатите си пише каква е инфекцията, и АБ който могат да се използват..
Не може да не знает каква е инфекцията , а да те  лекуват...

Момичете, някоя от вас приема ли вит. за хемоглобина, аз не мога да ям месо, и мисля, че трябва да си набавям , че с напредването на бремеността ще ми трябва повече🤣

# 582
Моят хемоглобин беше започнал да пада,но започнах да приемам вит Б12 и започна да се вдига.Миналата бременност ми изписаха Тотема за хемоглобина,но много повръщах от него и сега от рано започнах с витамините.Като си пускате кръвни изследвания,изследвайте и Б12,защото са свързани

# 583
Момичете, някоя от вас приема ли вит. за хемоглобина, аз не мога да ям месо, и мисля, че трябва да си набавям , че с напредването на бремеността ще ми трябва повече🤣

Малтофер Фол приемам за хемоглобина.

# 584

Ами тогава преди 12 г не ме тестваха.Просто се наплаших много.Може би трябваше да посетя психолог. Надявам се, че този път всичко ще е наред.

За хемоглобина и аз нищо не приемам.Последно беше 119.Опитвам се да хапвам 1-2 пъти седмично някакво филе на скара. АГ каза, че е добре и за сега да не пия нищо. Даже си спрях витамините временно, защото отварят апетита доста и качих 10 кг до момента от тях .А все ми казват, че накрая се качват най-много. Естествено ям много плодове, зеленчуци, месо, варива, за да мога да компенсирам. Ако на прегледа има изоставане , ще ги започна наново.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 10:22 от Mako

Общи условия

Активация на акаунт