ОКТОМВРИ още е далече, но стигнахме средата вече! - Тема 9

• 44 801
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Sunshine 202, ти от къде си? При Елена Карагьозова много се чака, часовете вървят с месеци напред. Записа ли си?

# 601
  • au bout du monde
Първият път не правих и сега няма да се снимам. Изобщо не харесвам бременни снимки😒

Аз се отдадох на пазар, но не за мен. Свиди ми се да купувам нови дрехи, които ще нося броени пъти🙄
Сандали на малкия взех, отбих се в окайди и хм и пак на дребния дрехи взех. Откъдето мина все на него нещо купувам😆не ми се мисли като станат две.

Днес ще стягам багажи и купувам последни неща за морето и утре заминаваме 😀

# 602
Привет момичета, аз съм влязла в някаква серия. Предната седмица зъб ме болеше, които още лекувам. Сега ми е заглъхнало едното ухо от няколко дни и много ме дразни, та май ще звъня на личната. Предполагам е ушна кал, преди време беше ми се случвало и ходих да ми ги промият. Знам че има някакви фунийки, където се палят, но ме е шубе от тях.
Иди на Унг най - добре, промивка на ушите се прави с вода, не е болезнено, след това е много приятно усещането.
За фотосесия и аз се чудя, много исках с предната бременност, така и не направих. Сега корема ми е вече тамън като за снимки, още не съм станала 1000 кила, та много се чудя, че като знам какъв ангажимент си е било то и за час и малко не ме се занимава.

# 603
Ще прекаля ли с кафико ако сутрин пия едно нормално с мляко  и към 3 часа пия едно фрапи с малко кафе и мляко?? Как мислите . Чувствам се като парцал направо не мога да си изчистя къщата , сили нямам!!

# 604
Ще прекаля ли с кафико ако сутрин пия едно нормално с мляко  и към 3 часа пия едно фрапи с малко кафе и мляко?? Как мислите . Чувствам се като парцал направо не мога да си изчистя къщата , сили нямам!!

Пий вода с лимон, чистенето може и да изчака!

# 605

Здравейте, излезнаха ми резултатите за йод в урината. Трябва ли да се притеснявам, понеже съм на преглед чак на 9юли ? Имате ли някаква представа ? Simple Smile

# 606
Съншайн , много ми дразнят корема лимоните и плодовете като цяло , после ми се повръща . Мисълта ми беше дали ще прекаля с кофеина ако сутрин пия малко кафе с мляко (никога ни го изпивам цялото а само половината) и ако следобед си направя фрапе с лед и мляко и 1 лъжичка кафе?

# 607
Дими а закакво е това изслвдване ?

# 608
Съншайн , много ми дразнят корема лимоните и плодовете като цяло , после ми се повръща . Мисълта ми беше дали ще прекаля с кофеина ако сутрин пия малко кафе с мляко (никога ни го изпивам цялото а само половината) и ако следобед си направя фрапе с лед и мляко и 1 лъжичка кафе?

Щом ти се допива, пийни си( в крайна сметка ние сме бременни, не сме болни и като ни се допие и дояде нещо трьбва поне да го опитаме)..няма да ти навреди, но би то подействало на съня..

# 609
Dimi9, завишено е нивото. Спри прием, ако имаш допълнителен такъв. Ако не, обади се и направи консултация по телефона, не чакай до 9-ти.

# 610
Dimi9, завишено е нивото. Спри прием, ако имаш допълнителен такъв. Ако не, обади се и направи консултация по телефона, не чакай до 9-ти.
Дими а закакво е това изслвдване ?
До колкото разбрах изследването на йод в урината се извършва за оценка на функцията на щитовидната жлеза ..
Иначе не приемам допълнително йод , за това се изненадах на резултата Expressionless

# 611
  • омъжена
[quote author=Mako link=topic=1342812.msg43035085#msg43035085 date= Е добре нали те тестват преди упойката те мен ме тестваха сега за антибьотика.Да лекуват някаква инфекция,не знаят каква ,но ми взеха всичко микробиология,кръв ,урина всичко. Сега съм навън докато е хладно,че после е яко жега не се диша

Как така лекуват инфекция, на незнаят каква!?
На резултатите си пише каква е инфекцията, и АБ който могат да се използват..
Не може да не знает каква е инфекцията , а да те  лекуват...

Момичете, някоя от вас приема ли вит. за хемоглобина, аз не мога да ям месо, и мисля, че трябва да си набавям , че с напредването на бремеността ще ми трябва повече🤣
аз вече не но малтофер са много добри

# 612
  • au bout du monde
Viala, аз доста често пия по 2 фрапета на ден👌

# 613
Бих те посъветвала да си вземеш безкофеиново кафе за фрапето. Аз пия сутрин с мляко и следобед или вечер, ако ми се допие си правя безкофеиново и се чувствам добре.

# 614
  • София
Аз пробвах безкофейново, но няма събуждане
Дали правя лошо като пия по 2 на ден?

Общи условия

Активация на акаунт