Темичка за вдъхновение, че норма има тук за изпълнение ... 16.10-22.10

• 12 021
  • 397
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момечета!
Днес бях на лекар - 10 ден слаед като свърших с Дуфастона, но лелката още я няма. Прегледа ме на коремен ехограф и  каза до петък ако не дойде - да отида отново....

# 91
  • София
Tanq79, стискам палци! Simple Smile

# 92
Благодаря, но ми каза че няма бременност.....

# 93
хей момичета някой знае ли защо Mia_28 така само си се спотаява Thinking Hug

хайде мила покажи се де липсваш ни Hug

Tanq79 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
всичко ще е наред и ще има само търпение се иска  Grinning Hug

# 94
Здравейте момичета!
Искам да ви се оплача - днес или утре ми е овуто, а с мъжлето се скрахме и не може и дума д става за секс newsm45 Много съм нещастна newsm45 И този път ще пропуснем шанса smile3518

# 95
Здравейте момичета, нека и аз да се включа. Чета ви от около месец.
Сега и мойта история, син на 5 години от предишен мъж, бременност от сегашния юли 2005 - аборт /баща ми почина/, опити от Нова Година вече 10 месеца и нищо все още. Не съм започнала обиколките по лекарите, въпреки, че май трябва, пък и навършвам декември 35 лазарника. Мъжа не съм го пращала на спермограма, защото нали все пак съм забременявала от него, а пък аз имам изкл. редовен мензис и все се надявам да стане от само себе си!!! На всички пожелавам успех!!

# 96
Здравейте момичета!
Искам да ви се оплача - днес или утре ми е овуто, а с мъжлето се скрахме и не може и дума д става за секс newsm45 Много съм нещастна newsm45 И този път ще пропуснем шанса smile3518

Толкова ли е зле положението? Отстъпи и се оправете, щом искате да си имате бебенце? Аз съм голям инат по-принцип, но ако бях в това положение щах да направя всичко възможно да се оправим. Извини му се, направи вечеря и го прилъсти.  Heart Eyes

# 97
  • Бургас
Миленка, и аз съм съгласна с Евгения  Peace, пък и кексът е едно от най-ефикасните средства за сдобряване;те хората са казали - "легло разваля и легло оправя". Хайде, измисли нещо специално за довечера и действай! Ние ще стискаме палци!  fingerscrossed

# 98
Интересното е че аз даже незнам защо се сърди #Crazy Снощи го питах - той не казва #Crazy Не бил се сърдел, но не иска да ми говори Sick Опитах се да го прелъстя - не стана  Rolling Eyes Ще опитам и тази вечер, но едва ли ще успея, той е голям инат - зодия лъв Cry А и аз съм от същата порода, въпреки, че съм готова да го преглътна Whistling

# 99
  • Пловдив
milenna21 успех с преластяването довечера.Дано да му е минало Peace
а ма нен ми дойде както и предполагах-щастлива съм и нямам търпение да започнем новото бебеправене.Имаше нещо че ако ти дойде след 14 часа се пише за следващия ден но не съм много сигурна затова го отбелязвам днес.Хайде няма ли някой от нечакащите да се похвали newsm78

# 100
Здравейте, момичета!  bouquet
Аз от сутринта много работа имах  Tired и едвам сварих да пиша в една друга тема само, ама сега ви почвам - поред  Mr. Green Heart Eyes!
Stra4iatela , клуба вече сме го сформирали, душко Mr. Green. Ние сме много Mr. Green Laughing!
Страчи, прочетох, че не можеш да си намериш  едно лекарство. Пиши ми ако искаш на лични и ще видя дали мога да ти помогна  Hug.
h.kirova, айде, ти се замота окончателно с това чистене  Mr. Green Laughing! И ако ходиш на преглед при гинеколог - кажи му, че пробвате за бебе и аз мисля, че ако е добър лекар няма никога да те качи на магарето. А другия вариант е да изчакаш следващия цикъл /дано не ти дойде, де Praynig Peace/ и след като ти свърши да отидеш на преглед. Успех!  bouquet
liddi  , здрасти и на теб  Hug.
mari_eta, аз не знам защо така сте ме захапали, ама то така става - с мойте камъни - по мойта глава  Crazy Mr. Green Grinning. Обещавам чинно да рапортувам, да се преброя и да си вляза без бой в този прословут Голдин  списък  Mr. Green Grinning. Глей сега как ме карате тестове да си купувам и пари да харча  Crazy Crossing Arms Mr. Green Laughing.
Goldie, айде, аз се нареждам за авторка на следващата седмична тема  Mr. Green, пък дано ме ощастливиш  Laughing. Макар че аз откога съм се заканила да пусна тема, пък все не ставам навреме   Tired Mr. Green ....
Megita , само "браво" мога да кажа на твоята бремелинка Рени  Heart Eyes Grinning! Младо,  енергично момиче - ми така трябва - да се разхожда повече. Изглежда бременноста добре й се отразява - а дано така да е и при нас!  Laughing
happywoman, идвай  по - често при нас да ни "заразяваш" с "бременни вирусчета"! Laughing Честита лентичка и мнооооооооого леко бременеене! Heart Eyes
_MEGI_  , на въпроса ти за овуто - и аз мисля като Дарчето - просто имаш ранна овулация, а пък ЛФ ти е с нормална дължина. От това, което прочетох, следва, че дължината на цикъла ти е намаляла, или се бъркам? newsm78 Ако преди овуто ти е било около 14 -я ден, при постоянна дължина на ЛФ 14 дни = на цикъл 28 дни, а в момента ти е  около 25 дни - т.е. скъсил се е. Ми то и моя се скъси  newsm78, откакто бебеправим и аз се чудя на какво се дължи това  newsm78. Уф, извинявай, че толкова дълго разсъждавах, ама се замислих и ми стана интересно newsm78.......
Goldie , аз твойто сутрешното кафе го изпих като следобедно. Малко беше поизстинало, ама го преживях Mr. Green Grinning. Добре ги юркаш ти бремелинките, ама нали знаеш, че ще дойде и твоят ред другата седмица  Mr. Green Laughing Grinning Hug....
koteto7975, да честитиш на мъжлето и от мен, макар и със закъснение!  bowuu Пожеланието го знаеш - то е и за двама ви, де Laughing! И не се спотайвам, ами ви пиша, че чак пушек се вдига  Crazy Mr. Green Grinning!
herelina , душко, нали ми знаеш моето мнение за тия пусти лекарства  Rolling Eyes... Ама аз не разбрах сега - ти имаш гъбички и искаш да се изчистиш от тях преди овуто, така ли? newsm78 А сигурна ли си, че са гъбички? Питам, защото аз една седмица след цикъл имам едно такова кремообразно бяло течение, ама питах моята гинеколожка и тя каза, че си било нормално newsm78... Аз например се мия няколко дни със смрадлика или Тантум Роза /не промивка, външно миене/ и се чувствам много добре. Ми незнам какво да ти кажа - по - добре си отиди на лекар, пък ако се налага - и антибиотици взимай, ама без лекар, незнам Rolling Eyes.... Успех  bouquet 
svetli , от цялото си сърце ти желая всичко да е наред! Heart Eyes Hug
e_v_g_e_n_i_a  , ако имаш закъснение - тестче  Laughing, пък аз през това време ще стискам палци!  Peace Peace Peace
Там-там, и за теб много стиснати палци  Praynig Peace и е време за тест, ей! Mr. Green Laughing
zaio , не се отчайвай, мила  Heart Eyes Hug! Те много момичета така точно споделят, че тръгват по доктори - и вземе, че стане  Praynig Peace Heart Eyes Hug!
BLACK_R , пък да издам на момичетата, че не само ника си си сменила заради есента, ами и прическата  Mr. Green Grinning! А за въпроса ти - аз не мога да отговоря  Sad newsm78. Прегръдки и много положителни емоции ти желая  Hug Heart Eyes!
elph -че, хубавата ни бремелинка, идвай по - често при нас  Hug Heart Eyes!
Tanq79 , аз не четох темата, която пусна в "Проблемно забременяване", но се надявам момичетата там да са ти помогнали  Hug! Стискам палци всичко при теб да е наред! Hug
ro6ko_ , тук съм, ама още ми е рано да те зарадвам  Wink Hug  bouquet!   
milenna21, недей да плачеш, мила  Heart Eyes Hug! на всички това ни се случва понякога, ама аз напоследък прежалвам гордостта в името на каузата  Mr. Green! Я му сготви една вечеря, малко сладки приказки, пък да видиш как ще омекне  Mr. Green Laughing и пак ти ще си победителя!   bouquet Пък и кекса след скандал е най - сладък  Mr. Green /е, ако може без караници -  по - добре, ама все за нещо се ръфаме  Crazy/. Сега прочетох и надолу. Ама как така не ти казва за какво се сърди  Crazy? Я седнете и поговорете, не може така  Crossing Arms... Успех!  bouquet
kalinuccia, добре дошла при нас!  bouquet Дано скоро всичко при теб да е наред и мечтата ти за бебенце да се сбъдне!  Hug
Даренце, да ти кажа "здрасти" и на теб  Hug Heart Eyes!

# 101
Mia_28, какво да ти кажа, той е като мен кята се сърди за нещо не казма за какво #Crazy ма то и аз съм така.....като се сърдя не говоря Sick И двамата сме лъвове, аз на 7 той на 8-ми август Wink Само как сме се намерили незнам  Mr. Green Ще му мине, но може да е късно, мен това ме притеснява......довечера ще опитам пак с прелъстяването Peace

# 102
  • Бургас
Миа, Миа, изпопритеснихме се за теб днес. А, дано, от твоята уста - в Божиите уши и те ощастливя следващата седмица  Mr. Green Praynig Пък ти- умната събота и неделя, че да станеш най-рано в понеделник, щото нещо ми подсказва, че ще пускаш не една, а две теми  Party  Hug

Миленка, и аз съм на 7 август, ама много бързо ми минава, особено като е ред за  luvbed

# 103
Mia_28 , появи се най-накрая  Hug нищо не казваш, разгада ли мъжлето ти тайната на бързото бебеправене  Laughing
milenna21 , кофти работа  Thinking аз в такива случаи вкарвам контраатака - сърдя се за това, че той ми се сърди  Crazy действа  Laughing

# 104
herelina като приложа твоя метод се сърдим един на друг по 1-2 седмици #Crazy имаме си такива рекорди, нали сме инатчета Sick
Goldie аз пък съм родена в Бургас Wink

Общи условия

Активация на акаунт