защо не си спреш кърмата? след като вече яде адаптирано мляко защо се мъчиш, ами не си консултираш с педиатъра какви хапчета да вземеш и да спреш кърмата...
И аз едва издържам вече 
Ужасно е
Дори и да е наддал 800грама сега, не значи че и следващиет две седмици ще наддаде още толкова
Метаболизмът им се забавя все повече и повече и започват да наддават с по-леки темпове
. Липсвахте ми. Та какво ново при нас? - спим все по малко през деня, папаме през 3-4 часа през деня с 8 часа почивка нощем. Много ритка, много гука, все по-комуникативна става. Много обича да я нося на ръце, не му се лежи на душицата вече. На вън сме всеки следобяд по 2 часа, та ни се позапушва нослето от време на време, ама се надявам да е временен ефект. Горе-долу това от нас, радвам се, че пак сме в отбора.
Направо ви завиждам тайничко и благородничко за този 8 часов сън
Ние си се будим по сто пъти от гадните колики и милото като се събуди какво ли си вика - айде тамън съм станала дайте да ям
и все така 
не знам какво беше това чудо
не помагаше нито гушкане, нито музика нито нищо
ама аз се ядосах и до 6 часа не и дадох да яде
да знае, че няма да мине номера 
Днес бяхме на консултация - качили сме 700грама и сме се удължили с 4 сантиметра за изминалия месец
И сме доволни, че вече не растем така бясно, а си влязохме в нормалните граници 

Следобедното хранене, вече ще е половината пюре, половината млекце 

Ама аз не съм знаела, че това е гукане