Ноемврийчета напети весело растат 2 :)

• 12 738
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Цитат на: maria_maria

Да ви кажа честно това ядене в 3 през нощта ме довършва. Като сомнамбул съм. Но бебо твърдо си го иска. #Puppy dog

Не си само ти така - и аз се включвам в партията на сомнамбулите  #Silly  Лори прави един дълъг сън привечер, а после си се буди на 3 часа през нощта. Направо се чудя дали ще се измести този дълъг сън да е през нощта!?

# 136
  • София
Цитат на: 2 в 1
И Жужка като вас плешивее - интелигентската (отстрани и отгоре, отзад е с голяма коса).

Лора е по същия начин, но отгоре вече расте новата косичка и за сега е една русолявка, пък да видим каква ще е на края;) А се роди с черна коса, абе определено върви по моите стъпки и аз съм била така:)

# 137
И аз съм тук и чета много неща от вчера.Тони също е плешив отзад.Иначе главичката му се бели доста.
Искам да попитам каква е разликата във ваксините - капки и ако си купиш???Ние сме чак на 24.01 на консултация,та искам да съм подготвена.
Иначе смятам следващата седмица да отида до един магазин или склад е,не знам точно,да купя нови бодита на малкия.Другите ни станаха къси. Grinning .На мене най ми харесват на една фирма - мисля Захи беше или нещо подобно.Та там продавали,но ще ме водят,че не съм ходила.
Тази нощ Тони имам чувството,че се бори с някой.Вашите бебета дали пръхтят и скърцат като моя??Понякога имам чувството,че стадо коне има до мене. #Puppy dog Много шумно спи.Не знам какво е това нещо.
А за детските ще ходя да се разправям,защото не отидох цяла година да взема на дъщеря ми и сега предполагам,че съм ги загубила.Когато ги даваше работодателят беше 1000 пъти по-лесно.

# 138
# 139
И аз съм тук и чета много неща от вчера.Тони също е плешив отзад.Иначе главичката му се бели доста.
Искам да попитам каква е разликата във ваксините - капки и ако си купиш???Ние сме чак на 24.01 на консултация,та искам да съм подготвена.
Иначе смятам следващата седмица да отида до един магазин или склад е,не знам точно,да купя нови бодита на малкия.Другите ни станаха къси. Grinning .На мене най ми харесват на една фирма - мисля Захи беше или нещо подобно.Та там продавали,но ще ме водят,че не съм ходила.
Тази нощ Тони имам чувството,че се бори с някой.Вашите бебета дали пръхтят и скърцат като моя??Понякога имам чувството,че стадо коне има до мене. #Puppy dog Много шумно спи.Не знам какво е това нещо.
А за детските ще ходя да се разправям,защото не отидох цяла година да взема на дъщеря ми и сега предполагам,че съм ги загубила.Когато ги даваше работодателят беше 1000 пъти по-лесно.

Мими, нашата педи ни каза, че капковата ваксина давала някакви отклонения (1 на 4000 деца получавали частична парализа или нещи такова беше - ще те излъжа за съотношението), а тази която си купихме ние давала много по-малки отклонения от този тип (нещо от сорта на 1 на 100,000 деца, но пак не го помня със сигурност). И понеже струва към 18 лева ние въобще не сме се двоумили Simple Smile Но питай най-добре вашата педиатърка - тя би трябвало да знае - казва се Imovax Polio ваксината.
А за бодитата - една моя приятелка също има малко синче и на нея са и казала да забрави за бодита до края на 3я мес, защото натискали на бебо топчиците. Не знам на тебе казвали ли са ти ? Или ти просто му купуваш по-големи размери Simple Smile Аз на моята кифличка и купувам за 6 до 9 мес Simple Smile верно са и малко по-дълги ръкавките, но пък не и опъват на тлъстичките краченца Simple Smile
А за пръхтенето - ми Таня само така спи, но при нас е  от коликите. И пъшка и ръмжи и въобще... страшна работа. Аз досега само броени пъти съм я виждала да спи спокойно и то за нещо от рода на половин час само примерно..
Нямат ли край тия колики SadSadSad

# 140
Цитат на: Si Key
Браво на вас, само така;)
А с това пюре не е ли още рано, не знаех, че от сега се почва Confused
Моята мома пък сока нещо не го възприема, не ще да го пие и го повръща. От начало как го давахте сока - с лъжичка или с шише? Ми тя Лори и вода не пие (не иска) та се чудя какво да правя!?  

Абе да ти кажа честно на бурканчето с пюрето си пише за деца над 3 месеца Simple Smile Обаче тя на практика не яде само пюре, ами го "пие" с мляко - смесвам ги в шишето 70мляко и 70пюре. Обаче съм и направила една огромна дупка в бибата след вчерашния неуспешен опит и днес го изгълта за 5мин Shocked
Сега чакам да видя каква ще е реакцията - дали ще я заболи корем примерно, дали ще има повече колики или нещо от тоя род...но го изяде преди 30мин и още нямам наблюдения.
А сокчета пък все още не даваме - педито казва, че сокчетата усилват коликите, а пюретата не  Shocked  И понеже аз много и се кефя на педиатърката - мисля, че е много добра, пък и досега каквото е казвала се е оказвала права - и съм решила, че няма много да умувам и ще си я слушам - все пак и нейното си дете така гледа Simple Smile

# 141

Пу пу много сте готини и усмихнати Simple Smile
А вие на възглавница ли спите  #Shocked
А това за копирането на темите между другото е много идейно Simple Smile И аз ще го направя някой ден като ми остане време Simple Smile

# 142

и на мойта и се бели главичката.. трябва ли да се прави нещо за това?!  Thinking  аз я реша, реша.. и тя се кефи Wink

# 143
Не спим на възглавница Тони, слагам и я под кръстчето като играе да може да стига рибите на музикалната играчка. Голям бой им хвърля и много се смее.

# 144
Цитат на: 2 в 1
Не спим на възглавница Тони, слагам и я под кръстчето като играе да може да стига рибите на музикалната играчка. Голям бой им хвърля и много се смее.

Aааа хитро Simple Smile и аз ще взема така да направя Simple Smile Нещо съм изпаднала в творческа криза от това безсъние Simple Smile

# 145
Цитат на: T o n i
Мими, нашата педи ни каза, че капковата ваксина давала някакви отклонения (1 на 4000 деца получавали частична парализа или нещи такова беше - ще те излъжа за съотношението), а тази която си купихме ние давала много по-малки отклонения от този тип (нещо от сорта на 1 на 100,000 деца, но пак не го помня със сигурност). И понеже струва към 18 лева ние въобще не сме се двоумили Simple Smile Но питай най-добре вашата педиатърка - тя би трябвало да знае - казва се Imovax Polio ваксината.
А за бодитата - една моя приятелка също има малко синче и на нея са и казала да забрави за бодита до края на 3я мес, защото натискали на бебо топчиците. Не знам на тебе казвали ли са ти ? Или ти просто му купуваш по-големи размери Simple Smile Аз на моята кифличка и купувам за 6 до 9 мес Simple Smile верно са и малко по-дълги ръкавките, но пък не и опъват на тлъстичките краченца Simple Smile
А за пръхтенето - ми Таня само така спи, но при нас е  от коликите. И пъшка и ръмжи и въобще... страшна работа. Аз досега само броени пъти съм я виждала да спи спокойно и то за нещо от рода на половин час само примерно..
Нямат ли край тия колики SadSadSad

За ДТК ваксината ли говорите.
И аз купувам бодита 6-9 месеца, пък и ние вървим дълги нещо 64 см е станала мойта мадама, а на кила хич ни няма нещо

# 146
Цитат на: Mags

и на мойта и се бели главичката.. трябва ли да се прави нещо за това?!  Thinking  аз я реша, реша.. и тя се кефи Wink

Нашата педи каза - на обед мажете с преварен зехтин, седи така до банята вечер, къпете я и изресвате каквото падне. Нищо друго не се правело, не ги сърбяло или нещо от сорта Simple Smile

# 147
Цитат на: evpraksia
За ДТК ваксината ли говорите.
И аз купувам бодита 6-9 месеца, пък и ние вървим дълги нещо 64 см е станала мойта мадама, а на кила хич ни няма нещо

Не, за полиомиелитната. ДТКто си ни сложиха стандартната каквато се слага, хич и не видях каква е Simple Smile
Браво, браво, много сте дълги Simple Smile

# 148
Не, за полиомиелитната. ДТКто си ни сложиха стандартната каквато се слага, хич и не видях каква е Simple Smile

Уфф, сори за въпроса ама каква е пък тази полиомиелитната, аз вече съвсем се обърках. На нас до сега са ни слагали само ДТК и хепатит, кога се слага полиомиелитната?

# 149
Цитат на: evpraksia

Уфф, сори за въпроса ама каква е пък тази полиомиелитната, аз вече съвсем се обърках. На нас до сега са ни слагали само ДТК и хепатит, кога се слага полиомиелитната?

Ами на Таня и сложиха хепатит първия месец, а сега на втората консултация и сложиха 2 ваксини - ДТК и полиомиелитната...(една в ръчичката и една в крачето). Да не би да не си разбрала и да са ви я сложили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт