Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 614
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
На нашите ученици, относно личния багаж класната е казала само, че "раницата/чантата" трябва да стои на стола ДО тях, а не закачена зад гърба им. Това е - нищо за торби, прозрачности... Представям си да върнат целия клас на 16-ти поради... липса на торба Grinning

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 19:08 от Поспаланка

# 76
  • В центъра на моретата
На 4-те деца, които са останали на училище са им казали, че най- късно в 8,10 ч трябва да са там, не за друго, а защото можело някой да повърне, припадне или да му стане лошо.

# 77
Или да се изнерви допълнително от това, че е отишъл прекалено рано.

# 78
  • Варна
На 4-те деца, които са останали на училище са им казали, че най- късно в 8,10 ч трябва да са там, не за друго, а защото можело някой да повърне, припадне или да му стане лошо.
Нямам думи...😧

# 79
Аз, срам не срам, мисля да изпращам до оградата, нищо, че сме на 200м. Точно, за да реагирам, ако нещо се сгъбяса.

# 80
Благодаря за новата тема! При нас приключиха и с контролните. Днес го попитах иска ли другият четвъртък да отиде на кино на " Бързи и яростни 9" . Това е един от любимите му филми и онговорът беше Да. Малко разведряване между матурите не е излишно.

# 81
  • София
Ох, изчетох ви. Честита ни нова темичка (ама вярно ли е 15-та? Rolling Eyes) Дано има много хубави новини в нея.

Аз, срам не срам, мисля да изпращам до оградата, нищо, че сме на 200м. Точно, за да реагирам, ако нещо се сгъбяса.
И аз ще изпращам, за да съм сигурна, ч ее влязал безпроблемно. При нас ги искат в 8 ч.

Резултатите от Регалия по МАТ са излезли днес. Крах - 51,5 т. Аз се сдухах яко. Ама не съм поръчвала днес нищо... за сега.

Днес гледах училища с минимален бал под 350 т. Ама след резулататите от Регалия трябва да гледам и под 320. Sleepy Sob

# 82
Моят син вече почна да бие тотален отбой.Извадих картите с цитати и се оказа, че не помни половината от тях от кое произведение са. Започна пак да ги чете😒. В Регалия има 85т по мат - не е малко, но не е достатъчно (20% са с по-силен резултат),  за профила който иска, а и разчитаме на МАТ да ни спасява , че уж по- силен предмет.Инструктажите съм ги оставила за понеделник и вторник.

# 83
  • София
Здравейте,
Моята щерка така преговаря цяла седмица по БЕЛ, че ме изкарва извън равновесие - чете всяко произведение и след това всики възмжни анализи, тези и коментари с които разполагаме. Започнах да съжалявам, че купих толкова помагала! Естествено е минала малко над половината произведения и започвам да се чудя дали ще ги мине до изпита?
От друга страна като направи тест, гершките са и свързани с български език, не произведения. Но не смея да кажа нищо, защото все аз съм виновна.
По математика е все така не сигурна и не вижда очевидното. Тая тайни надежди БЕЛ да компенсира МАТ.
Вчера ми сподели, че ще става журналистка, защото била по добра по БЕЛ и там нямало проценти. Smile

Искам да споделя две неща които начуих, ( вероятно са ви известни, но все пак )
1. Медицинското е необходимо за кандидатстване във всяка професинална паралелка и трябва да бъде прикачено към всяко такова желание при подаване на заявлението.
2. Данните в табличен вид за контакт с професионалните гимназии в Справочника на Педагог са разместени, сгрешени.
Скрит текст:

ММ отиде да гледа мач, а аз си сипвам...

# 84
  • В центъра на моретата
Торбички има в  ДМ -аз взех такива, но се водят чували с дръжки.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 21:17 от zaek

# 85
KallyMay, благодаря за темата!

Започваме обратното броене. Другата седмица по това време вече ще сме видяли сметката на матурите Wink

Аз съм доволна от усилията, които положи синът ми в тази шантава година.  Какви ще са резултатите...Божа работа.
Дано на финала всички да сме удовлетворени.

Много ми хареса, какво пожелание получи /има закачка с гребането, нали е бивш гребец/
Скрит текст:

# 86
Аз вече започнах обратното броене. Нямам търпение всичко да приключи.
Взела съм си отпуска за да го заведа моят син така ще съм сигурна, че няма да закъснее.

# 87
А по време на целия изпит  ли трябва да са с маска, защото в инструктажа пише : Влиза в изпитната зала с предпазна маска или шлем, никъде не пише ,че трябва да е с маската през целия изпит. И за шлема се зачудих, нали ги забраниха?

# 88
  • Ланкър, планините Овнерог
Този текст май си стои от миналата година. Тогава, поне при дъщеря ми (другият брой), не стояха с маски на ДЗИ-тата.
Зорът си каза думата. МоЙто е със зверско главоболие и си легна.

# 89
  • София
Във вашето училище определено се опитват да нагнетят напрежението...що пък да им трябват спокойни деца. Нямам думи!

Добри, кажи вица, моля!
"малко като вица за студента и изпита, преминал "тържествено и божествено"

Общи условия

Активация на акаунт