Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 800
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 915
Божке! Истина ли е?! Само на едната дето има да изброяват елементи е писала "гребла и океан", а океан не е от подадените верни отговори. Другото е 1:1 с ключа. Треперя... Да сипвам ли?
Сипваш, че как... Полят изпит, взет изпит Sweat Smile

# 916
  • В офиса
Aз няма да проверявам нищо, че ще се вкисна Simple Smile

# 917
  • Варна
Проверихме, - 4 точки на теста. Остава да видим тезата, той очаква поне 5 точки. Така че 60 на първи модул не е зле.
На преразказа има 3 неточности - тунелът към селото писал, че е от акации, а то орехи, черешовото дърво писал, че е в двора на къщата, а не на градината, и не е споменал за легендата за паметника и лотарийния билет. Но тук няма ключ и не знам тези неща с колко точки биха се оценили.
Сетих се да питам резултатите на двата изпита едновременно ли излизат или първо БЕЛ и след 2 дни математика? Май бяха едновременно миналата година, но се зачудих, нали БЕЛ е 2 дни по-рано.

# 918
  • Перник

И аз така Simple Smile Било "лесно почти, преразказът ужасен, айде чао, че ям дюнер". Толкова засега.

# 919
  • София
Божке! Истина ли е?! Само на едната дето има да изброяват елементи е писала "гребла и океан", а океан не е от подадените верни отговори. Другото е 1:1 с ключа. Треперя... Да сипвам ли?

И моето дете точно това си намери като грешка, 1:1. Даде ми странно обяснение защо "Неверест" решила, че няма как да е верен отговор

И при нас е това - решил, че името на лодката няма как да е.

Квесторите - забравили да му подпишат идентификационната бланка, отваряли плика. После не разбрах, ама пак отваряли плик, май за 1 модул, защото забравили да откачат нещо си. Оффф, дано не се окаже проблем това.

Недей, аз вече се вкиснах.

# 920
  • София
Моят още в училище си провери отговорите със съученичка номер 1 в класа и ми каза, че всичко му е ок. Сега погледна ключа и наистина е така. Надявам се да има повечко точки, дано!

Сега е пълен релакс, карам го да се разходи, но се излежава, довечера ще излиза.

# 921
Моят хубавец на 15 въпрос освен акули и китове е добавил косатки и риби, та явно това ще му е грешният отговор. Другото съвпада.

# 922
Моят е дал грешни отговори на 15 и на 23 въпрос. За тезата, като ми каза какво е писал, му дадох 2 точки. 😂
54 ги смятах за теста, за преразказа ще видим...

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 21:44 от miglenasky

# 923
  • Ланкър, планините Овнерог
svetli, едновременно излизат точките от двата изпита

# 924
  • На морето!
Едновременно трябва да излязат резултатите, то остава и там да ни мъчат с частична информация.
Рошавите чичковци тази година много бързо пуснаха отговорите. Дано са така бързи и с резултатите.

# 925
  • Варна
Моят хубавец на 15 въпрос освен акули и китове е добавил косатки и риби, та явно това ще му е грешният отговор. Другото съвпада.
Моят син също е добавил косатки и риби. В този случай дали ще отнемат 2те точки или ще оставят 1?

# 926
Аз не се стърпях и проверих. Верни изглеждат. Дано на бланката е пренесла вярно и остава тезата.

Нямам думи за случая  с Пиза. И при нас е имало неадекватна квесторка. Не дала да попълнят бланката в началото, а им казала да почват. Доректорите са обикаляли в началото и са се намесили.

Звънях в училище. Дано да нямаме проблем с това име. От самото начало й е сбъркана фамилията и често грешно я подават за състезания и олимпиади. Давали им да подписват нещо предните дни, но кой да се сети да си провери името, а бележките днес им дадоха и я видях чак след като излезе.

# 927
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
деятелно причастие vs сегашно деятелно причастие - 1т. или ни една?

бейлисчето ме зове със страшна сила.

# 928
  • В светлината на слънцето
Моят има 9 супер тъпи грешки. На единия просто погледнал горното изречение. На тезата си даде щедро 3 точки, ама ще видим. По мои изчисления май 52 ще събере от първи модул. Бе колкото - толкова.

# 929
Пропуснах да пиша, че нашата класна ще излезе права, че преразказът ще разслои резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт