Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 816
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 900
  • гр.Варна
Синът ни проверил.Има 2 грешни по 2т или 55/59 без тезата.На нея смята,че се е справил добре и си дава минимум 4т.От преразказа е доволен също!
Дай,Дай Боже 85+ точки!

# 901
  • Варна
Божке! Истина ли е?! Само на едната дето има да изброяват елементи е писала "гребла и океан", а океан не е от подадените верни отговори. Другото е 1:1 с ключа. Треперя... Да сипвам ли?

# 902
  • София
За сега -15 точки на първи модул Sad Ей, това е като чуя "лесно".

Разказът е труден, много описателен.

# 903
  • гр.Варна
Божке! Истина ли е?! Само на едната дето има да изброяват елементи е писала "гребла и океан", а океан не е от подадените верни отговори. Другото е 1:1 с ключа. Треперя... Да сипвам ли?
Щерка ти винаги се справя много добре Simple SmileИмала си някакви съмения за резултатите й ли? Simple Smile
Браво!

# 904
Dive, сипвай, сипвай, не е рано, навреме е. Simple Smile

# 905
  • Ланкър, планините Овнерог
Мойто си е намерило към 3 грешки, ама в точки какво значи, не знам

# 906
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз съм на работа, той у дома. довечера сме а пица.
машина на времето нямаме, каквото е направил - направил.
след приключването се обади да каже, че било по-лесно от пробните. рязко ми стана студено. Simple Smile 

квесторите били много приятни.

# 907
Така, и ние имаме драма - квесторката не е откъснала по перфорацията бланката за отговори, част от белия лист е останал в ъгълчето... Проблем?? Или да дишаме спокойно?

# 908
  • София
Ох, избива ме на простотии мен... тъкмо четох разказа на глас на колегите (имаме четири седмокласника на етажа) и дружната реакция беше... "Този човек не е ходил от 15 години на село, а искат нашите деца, половината от които още нямат 14 да го разберат".... Ох, жалко, че не си е останал в чужбината...

# 909
  • София
Така, и ние имаме драма - квесторката не е откъснала по перфорацията бланката за отговори, част от белия лист е останал в ъгълчето... Проблем?? Или да дишаме спокойно?
Дишайте спокойно!

# 910
  • София

И моето дете точно това си намери като грешка, 1:1. Даде ми странно обяснение защо "Неверест" решила, че няма как да е верен отговор

# 911
Няма драма, дишайте спокойно.

При моят син квесторите били много готини и им обяснявали всичко. Беше ми казал, че на втория модел ще си тръгне на първата възможна минута, но е останал до края. Разказът му се сторил труден, отнел му повече време и заради това бил останал. Дано да е за добро.

# 912
  • София
Равносметката при нас - два въпроса по 2 т. са сгрешени - елементарни въпроси!!! Надявам се правилно да е преписал 17 зад., но със сигурност има грешка при запетаите. Тезата била от три изречения и дано да донесе три точки. Преразказът е бил много описателен и с подробности и според него е допуснал много повторения, но нямало имена, а синонимите се били изчерпали. Не съм оптимист за крайния резултат, но колкото - толкова. Дано по математика да се справи добре, но се плаша от втория модул...

# 913
  • Варна
anitsa, не мисля, че би било проблем, щом се виждат всички имена и номера на детето в бланката. Няма как да се сметне за знак, все пак ако искаха да няма опция да се греши при откъсването, то да бяха измислили вариант да е вече откъсната таз бланка. Дишайте, викам аз Simple Smile
Знаех си, че няма да мога да работя тия дни и предвидливо си взех отпуска.
За съмнението - по-скоро ме е страх да не се паникьоса, знания уж има. Остава сега и всичко да е нанесла правилно на бланката (отговорите ги изстрелваше за част от секундата като й показах теста, та нямаше колебание какво е вярно).
Pisa, непременно трябва да реагирате и да се противодейства на грешката на квесторите! Яд ме хваща като чета за такива случаи - как пък може да са такива нескопосаници тия хора! Ми прочети, подготви се като отиваш да виршиш работа, хора зависят от теб.
Щерката специално похвали квесторите в нейната стая - били много милички и понеже доста се забавили изпитните материали за тяхната стая, им говорили, окуражавали ги, шегували се. Пазили са абсолютна тишина, записът се чувал добре. Пожелавам такива квестори на всички на математиката!
Връщам се да чета, че изпуснах 5-10 страници Simple Smile

# 914
  • София
Миналата сряда бях там, на известно количество километри от Варна в посока Трансилвания... Там вярно ти идва да пропишеш, но след моята седмица там, личната ми омраза към черешите (особено от наследствен вид със стари къщи и много лели на клона), това се превръщат в двете кодови думи за пълен ужас - Череши и посока Трансилвания... Толкова ми иде да ревна, че ... от сега правя план какво ще пия като се прибера.

Общи условия

Активация на акаунт