Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 768
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Съмнява ме да решават по втори, докато им разпечатат първия и раздадат е станало поне 9.15. Най-вероятно сега го приключват първия, ще починат малко докато раздат втория.

# 1 426
Днес няма ли подсказващи пиленца да видим ще плуват ли, ще работят ли, ще миксират ли...?

# 1 427
  • София
Надявам се първи модул да е балансиран откъм трудност.
Моето дете повече от задача и половина на ПИ на втори модул не е успявал да реши.
Но пък може да се изненадаме приятно точно днес Blush

anitsa, благодаря ти Flowers Hibiscus ! Ти си знаеш HugHeart

# 1 428
  • Варна
И аз се надявам някоя мама да получи инфо преди края на НВО-то с условия на задачите поне да видим как са.

# 1 429
  • гр.Варна
Е,те след малко ще започнат да излизат от втори модул някои Simple Smile
Нашата класна е казала на децата всичко от вотир модул да го пишат на беловата.А аз като знам нашето как драска,пише,драска ,отново пише и въобще не сбива написаното,имам големи притеснения какво ще стане!

# 1 430
  • София
Как направо на беловата по математика? То първо се драска на черновата да си нахвърля решението, после се описва подробно. Ми ако доказва някакви труъгълници дето се оказва после, че не са нужни за решението? За една геометрична задача може да се пробват 5 неща докато се сетиш кое ще ти свърши работа. Не го разбирам, ама щом госпожата е казала ...

# 1 431
  • София
miglenasky, пожелавам ви всичко лошо да е зад вас, здравето е най-важно наистина
svetli, много съжалявам за загубата ви, кураж и успех на детето!

beb4о, стиснати палчета от нас да излезе малкия дявол с малчо.

# 1 432
  • гр.Варна
Как направо на беловата по математика? То първо се драска на черновата да си нахвърля решението, после се описва подробно. Ми ако доказва някакви труъгълници дето се оказва после, че не са нужни за решението? За една геометрична задача може да се пробват 5 неща докато се сетиш кое ще ти свърши работа. Не го разбирам, ама щом госпожата е казала ...
Аз му казах за 21 и 23 да си ги реши на черновата и после ги прехвърли на беловата.Но за 22,която може би пак ще е препъни камъка,му казах да пише всичко на беловата,особено ако не е сигурен в решението.Може да напише нещичко вярно,от което да "закачи" някоя точка.

# 1 433
И тази сутрин я заведох до училището. Беше сравнително спокойна. Дано да има късмета да се съсредоточи максимално и да реши задачите. Стискам палци на всички!

# 1 434
Прегръдка за всички силни родители и деца, които минават и през житейски трудности! ❤
С тези изпити децата ни преминават през важно опитности и пораснаха ❤

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 11:41 от Tsugumi_

# 1 435
  • Бургас
beb4о_fb Присъединявам се към стискането на палци , дано всичко да мине бързо и безпроблемнно.

# 1 436
  • София
Ще има ли нова тема?

# 1 437
  • София
Да. В понеделник.

# 1 438
  • София
Bonanza да, ако не може да реши задачата да пише каквото се сети, все ще докара някаква точка, ама иначе си е хубаво да си я опише подробно и точно. Аз като бях на изпит си решавах задачата на чернова и като я свършех веднага преписвах на беловата, да си имам вече решено. В края на времето за задачата на която не бях сигурна точно, така написах всичко което се сетих по темата и то  се оказа голяма част от решението, та и в това има логика.

# 1 439
miglenasky, пожелавам ви всичко лошо да е зад вас, здравето е най-важно наистина
svetli, много съжалявам за загубата ви, кураж и успех на детето!

beb4о, стиснати палчета от нас да излезе малкия дявол с малчо.
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт