Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 723
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Кои училища се водят втори ешалон в София?

Тук имаме една полезна тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1237628
Иначе - ешЕлон (не го приемайте като заяждане, не е, учим се взаимно Simple Smile https://kaksepishe.com/eshelon/ )
Общо взето - добри училища извън СМГ, НПМГ, 1 и 2 немска (91 и 73 у-ще), 164 Испанска, 9 ФЕГ, 1 и 2 АЕГ (не знам ТУЕС къде се води, може би 1 ешелон, защото е 1 избор на много деца с уклон ИТ)

За протокола - на теста няма грешки,  на 21 зад и нашите торти са по 30 лв, т.е. заминават б и в (-6 т)  и не стигнало времето за едното лице на 23 в, т.е. ако е описвала добре, ще е около или малко над 90.

# 1 591
Здравейте, Прегледах задачите от първи модул и имам проблем с 6 задача.Според мен е "а" , но в ключът е "г"

# 1 592
  • София
Здравейте, Прегледах задачите от първи модул и имам проблем с 6 задача.Според мен е "а" , но в ключът е "г"
Г е!

У дома след като навън с приятели си чел резултатите - рев, тръшкане ... Титаник потъна. ( Или поне отплава за Правец).

# 1 593
  • на пистата
Моето момче точно тортите са го спънали 🤣🤣🤣

# 1 594
  • София
Г е.

# 1 595
  • София
Добре де, като си познавате децата и знаете, че се разстройват и плачат, защо ги проверявате тия пусти задачи? Ами м...а им на отговорите, всичко свърши и не може да бъде променено. Само да им е тегаво сега на душичките. Айде, ваканцията почти дойде. 🏖

# 1 596
  • София
Кои училища се водят втори ешалон в София?

Тук имаме една полезна тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1237628
Иначе - ешЕлон (не го приемайте като заяждане, не е, учим се взаимно Simple Smile https://kaksepishe.com/eshelon/ )
Общо взето - добри училища извън СМГ, НПМГ, 1 и 2 немска (91 и 73 у-ще), 164 Испанска, 9 ФЕГ, 1 и 2 АЕГ (не знам ТУЕС къде се води, може би 1 ешелон, защото е 1 избор на много деца с уклон ИТ)
Според статистиките на Дидева от миналата година на първо класиране ТУЕС е пред 1, 2 АЕГ и 9 ФЕГ. Системното програмиране.

# 1 597
  • В офиса
Аз като разбрах, че са излезли отговорите, изтърчах да го спра да не проверява, той пък беше проверил. На една подточка не помни отговора, може и да е грешен. На 23-а ще видим колко ще излъже проверяващите, ползвал е че триъгълникът е равностранен без доказателство, просто е написал "от равностранния триъълник следва" И естествено второто лице, дето май единици са го сметнали (и дано всичките да се целят в "езически" гимназии Stuck Out Tongue) На мен ми е забавно вече. Като го слушам, като минаха емоциите, сякаш оценява + двата изпита, не че е доволен от себе си, но като изпити и трудност му допадат.

# 1 598
ТУЕС си е абсолютен топ Simple Smile
Моят син е с една сгрешена на първи модул за три и е оплескал на 23 б и в. Аз съм доволна. Има шансове за там, където иска.. На 22 б е писал минус осем пети, а не минус 1.6, но с моите лаишки познания му казах, че е ок...ще видим. Дано наистина е описвал подробно

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 15:55 от Amelin

# 1 599
  • Варна
Почерпихме се, завърнахме се. Погледнахме ключа с отговорите. Ако е нанесла всичко както трябва, значи първи модул е верен. На втори само 23Б е непълна, защото въпреки, че е намерила обиколката, не е доказала добре равностранния триъгълник там, а в подточка В. Просто не го е дописала като хората, щот време нямало... Здраве да е, не се целим в максимума, а само на стигнат за пустото РИЧЕ точките. Едното число каза, че й изглеждало познат като отговор (май сумата в задачите с тортите), но някак май не точно, та и от там може да е изгубила нещичко, но като цяло - аз съм много доволна, тя не толкова Joy Чакаме си 28ми и си сипвам - следващите два дена ще съм на черешата!

# 1 600
Та, вижте баловете от 2018-та, може да се почувствате по-добре. Simple Smile
Heart Eyes Дано си права!

# 1 601
И моето диване е оплескало тортите и второто лице.
Вече почват нервите да ме избиват на смях Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
(да си призная и аз ги оплесках като почнах да ги решавам).
Ами каквото беше...беше. Важното е, че вече свърши. Да са ни живи и здрави хлапетата!

P.S. Таз година НВО-то заслужено си спечели името "Черешката на тортата" или "Черешките на тортите" - на който както му харесва. Wink Cake Birthday

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 23:25 от Бобец

# 1 602
И аз погледнах 2018 год ,  но нашия набор е по-голям  и смятам, че баловете ще се задържат високи. Тези задачи според мен за деца от МГ няма да са никакво затруднение. Моят син искаше немски, там са най -високите балове , но смятам да се отчайваме като излязат резултатите.

# 1 603
  • на пистата
Добре де, като си познавате децата и знаете, че се разстройват и плачат, защо ги проверявате тия пусти задачи? Ами м...а им на отговорите, всичко свърши и не може да бъде променено. Само да им е тегаво сега на душичките. Айде, ваканцията почти дойде. 🏖
Той сам седна да си ги провери.Защото това го вълнува и обича математиката.И каза,че точно като 21ва задача не ги обича.Госпожата му се обади сега и го успокоява,че щом е писал и чертал много и за това ще му дадат точка.Просто той очакваше повече от себе си по математика.Бел не му е силна страна.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 15:55 от NaM

# 1 604
.......
Според статистиките на Дидева от миналата година на първо класиране ТУЕС е пред 1, 2 АЕГ и 9 ФЕГ. Системното програмиране.
Балообразуването на ТУЕС е различно, имайте го предвид. Иначе - да, сред ТОП училищата е.
За по-добро ориентиране, гледайте второ класиране.

П.П. Милите дечица, най-накрая свърши и този зор! За тях. Blush Заслужават си и почивка, и почерпка.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:00 от Free Soul

Общи условия

Активация на акаунт