Седмокласници 2020/2021 - Първа изпитна седмична тема - (14.06 - 20.06)

• 96 666
  • 2 002
  •   1
Отговори
# 1 665
Трето класиране не е ли много рисково?

# 1 666
  • Пловдив
Децата толкова са се готвили за трудни задачи, че тия лесните са ги омотали
И аз така мисля.
Моя се оказа че от първи модул е сбъркал 17 и така се ядоса, защото е сметнал че е 80кв.см, но в бързината го сложил върху 2 и отговорил 40кв.см.
На 21 зад.  е решил  а),  б) не , в) само бройките е сметнал и като не му са се получили цените в б) спрял, а е можел да реши г), но....
22 зад. я е решил, 23 зад. а) и б) да, от в) в последния момент е сметнал едното лице, другото не.
Наздраве и от мен!
Важното е че минаха вече.
Та ще чакаме резултатите.

# 1 667
  • В светлината на слънцето
Трето класиране не е ли много рисково?

Ако няма какво да губиш, ще участваш и песен ще пееш. Е, аз се надявам да не стигаме до него, но нищо още не се знае.

# 1 668
  • София
Хахаха, Сторми, и при нас е сходно положението.
Наздраве!
Скрит текст:

# 1 669
  • София
Момичета, само не губете вяра в децата!
Сега на някои от вас може и да ви се струва трагично положението, но в повечето случаи съдбата си знае работата! Наистина!
Дали училището е елитно или не е - може би има малко отношение към успеха и щастието на децата ни.
Дали се чувстват обичани, подкрепяни, уважавани и оценени от най-важните за тях хора - това винаги има значение - докато са малки, докато създават свои семейства, когато се борят с трудности, за които ги е срам да признаят.
Не позволявайте да се почувстват като ваше разочарование!
Успех! 🍀🤗

# 1 670
Хахаха, Сторми, и при нас е сходно положението.
Наздраве!
Скрит текст:

Ооо, госпожа Стоилкова! Златен човек, оправила само от Великден насам 50% от незнанието, трупано от частния учител преди нея в продължение на седем месеца! Ако не беше тя, днес настоението щеше да бъде супер-, хипер-, мега минорно.

# 1 671
  • София
.......
Според статистиките на Дидева от миналата година на първо класиране ТУЕС е пред 1, 2 АЕГ и 9 ФЕГ. Системното програмиране.
Балообразуването на ТУЕС е различно, имайте го предвид. Иначе - да, сред ТОП училищата е.
За по-добро ориентиране, гледайте второ класиране.

П.П. Милите дечица, най-накрая свърши и този зор! За тях. Blush Заслужават си и почивка, и почерпка.

Какво е балообразуването в ТУЕС? Нещо май съм изтървала?..

# 1 672
  • София
Как е малкото братче с болките от сутринта? Че и него го мислих днес.

# 1 673
Взимат физика от дипломата, а не бел. Математиката е по три, а бел веднъж

# 1 674
Айде, минаха - честито! Това беше важното от нас, сега само чакане Simple Smile

# 1 675
  • София
Цитат на: katiABV link=topic=1344795.msg43021959#msg43021959 date=1624022365

[color=#0b5394
Къде е тази школа, каква е, някаква информация? Моля? В кой град, всъщност не зная и това... Врячо отдавна врънка, ама аз едно не знам къде има и второ не ми се щеше тази година точно да почва...
[/color]

Към училището, дори не знам дали и плащат на госпожата, ние във всеки случай не плащаме. Златна жена!
Училището е квартално в Младост

Благодаря!
Учи, няма да го огрее Врячо... Sad

# 1 676
  • на пистата
-Като видях втори модул и си викам...изядох го 😁
-Като си проверих отговорите-изял съм д*довия 🤣
От чат на седмокласници.

# 1 677
  • София
Сега се загледах в паралелките и виждам,че някои са STEM паралелки. Четох за тях , но не мога да си обясня с какво се различават от другите. Има ли някой познати деца, които учат в такива?

# 1 678
  • Пловдив
Къде се вижда, че дадена паралелка е STEM?

Моят синковец днес не е мръднал от лаптопа... като невидял е.

# 1 679
  • София
Ще копирам мое мнение от друга тема относно паралелките STEM:
Комбинирано обучение по физика, химия, биология и математика, доколкото помня / нашата паралелка в 9 клас беше " иновативна" по този начин./ Делят ги на отбори, които изпълняват обща задача. Който отбор победи, участниците получават оценка 6 по един от изброените предмети, по избор на ученика. Като започнаха с ДО концепцията се промени - правеха проекти. Един от тях съм запомнила - правиха триизмерни модели на химични елементи и на вирус.

Общи условия

Активация на акаунт