На море в Китен сезон 2021

• 23 138
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
  • Буркина Фасо
Има. На Атлиман един пече на скара. Предлага и цели торти.
В близост е до блъскащите колички.
Здравейте, има ли от къде  в Китен да купя торта за рожден ден на дете?

Ние поръчваме от Приморско торти. Правят с картинки, поръчват се два дни предварително.

В Китен наши приятели поръчват от една кръчма, близо до прословутите пици на Пацо, но там няма картинки.

И двата варианта за торти са приятни, не са връх на сладкарското изкуство, но са съвсем пресни и приятни.

При интерес ще се опитам да дам локации.
Пацо пита за теб 😂
Имам лош опит от вчера. В приморската тема писах, преди час сложих и снимка. На парче са, вярно, не цели..но аз един път давам шанс. Това аз де.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 20:38 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 151
Много поздрави му предай от мен Grinning
Върви ли бизнеса...как е?

# 152
  • Буркина Фасо
Много поздрави му предай от мен Grinning
Върви ли бизнеса...как е?
вдигнал е ръце от "оная" Габровска.

# 153
Аз пак да попитам някой посещавал ли е хотел Теос и може ли да даде отзиви?
Чудим се да резервираме за началото на септември

# 154
Здравейте,

Запитването ми е някой запознат ли е дали в Китен има разходки с корабче или яхта за 2021г., понеже не откривам актуална информация. Също така забележителности, които да се посетят (близки екопътеки) и други забавления (с повече адреналин) в курорта? 😊 Ще ходим след 15 август млада група в хотел Принцес Резиденс.

# 155
Адреналин в Китен ли...не мисля.
Освен Сарандито, ама той вдига кръвното, не адреналина на туристите Joy

Иначе...Приморско е близо. Бекликташ посещават чета. Има също разходка с корабче, тръгва от пристанището..със шампанско, без шампанско...това пак в Приморско...

# 156
Прибрахме се от уикенда в Панорама. От абсолютно всичко сме доволни, бяхме в две студиа. Страхотна кухня, чистота и млад персонал. Много се учудихме, че мастичка и ракийка са по 2 лева, ахахаха, за сметка на кафето извън закуската, 3 лева! Виното и бирата са добри, които влизат в пакета.

# 157
Много се радвам на поредния хубав коментар за Панорама. Храната сами ли си сипвате или персонала, кафето как е на закуска.

# 158
Кафето става, добро е. Персонала сипва всичко. Няма да казвам за сладките диня и пъпеш... Нито за паелята снощи или рибената чорба на обяд, ахахаха

# 159
Много благодаря.

# 160
  • Сф
Прибрахме се от уикенда в Панорама. От абсолютно всичко сме доволни, бяхме в две студиа. Страхотна кухня, чистота и млад персонал. Много се учудихме, че мастичка и ракийка са по 2 лева, ахахаха, за сметка на кафето извън закуската, 3 лева! Виното и бирата са добри, които влизат в пакета.
По- принцип хората си носеха и в шишенца от мин вода, кой по-скришно, кой цели големи шишета по масите вадеше, не са правели забележка. Ние си купувахме първите дни от бара, после се почувствахме балъци Simple Smile и си сипахме и ние в шишенце от магазина, че мм бая му се услажда ракийката. По две големи на сядане...малко скъпичко идва,за който е тръгнал с пияница Simple Smile Аз пък нищо не пия за сметка на това, почти само вода.
Кафето ни хареса, не се е налагало да купуваме, пак да кажа.

# 161
  • Буркина Фасо
Здравейте,

Запитването ми е някой запознат ли е дали в Китен има разходки с корабче или яхта за 2021г., понеже не откривам актуална информация. Също така забележителности, които да се посетят (близки екопътеки) и други забавления (с повече адреналин) в курорта? 😊 Ще ходим след 15 август млада група в хотел Принцес Резиденс.
всички пътеки водят към плажа. И не са еко Smiley

# 162
Балък няма как да се почувствам... Пука ми, че някой се е взел домашна и си долива... Но, явно затова, че е морски курорт, много зле народа беше тия два дни от към облекло, аахаха, селяк от класа... Или, мейби, че е лято- джапанки, шорти и потници... И пак, казвам, се ла ви, важното, е че ние си изкарахме перфе и затваряхме ресторанта Wink

# 163
Дрес код ли има ?

# 164

Ха, ха! "дрес кодовете" са на други места, но там не вярвам някай да е тръгнал с "домошарката" .
  Ама Се пак по джапанки не може, нито по потник и шорти, сЕ трЕбва да си си купил нЕкви дреИ.

Общи условия

Активация на акаунт