На море в Китен сезон 2021

• 23 118
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, може ли мнение за хотел Парк 1 Simple Smile, благодаря.

Здравей,аз знам че е детски лагер,там дори няма спалня за двама само отделни кревати иначе е близко много до плажа като предимство.

# 196
  • Свищов
Днес пристигнахме......много народ Simple Smile В 9.00ч. тази сутрин на Атлиман имаше свободни чадъри тук там, но от последните редове дето се не вижда и водата. На южния никакви....там поне обаче си намерихме място на свободната зона. Май ще си ходим на южния, по спокойно ми изглежда, макар, че и там е пълно.
Между другото.....ужасена съм от стола на БНТ. Преди го помнех с хубава храна. Сега не стига, че храната беше ужасна, но и подноси и прибори бяха изключително мръсни.
Все пак столът на БНТ работи, така ли?

# 197
  • Северо=Западналия край
Krem4et0 - да, работи.

# 198
Детски лекар в Китен има ли? Ако да къде се намира?

# 199
Здравейте, необходим ми е педиатър. Детенцето ми е болно, дали някой знае към кого да се обърна?

# 200
Преди години имаше до хотел Емералд, ако не се включи никой питайте някой местен или където сте отседнали.

# 201
  • Буркина Фасо
Здравейте, необходим ми е педиатър. Детенцето ми е болно, дали някой знае към кого да се обърна?
има здравна служба. виждал съм и кабинет на лекар - какъв е ...само той си знае.
ако не е толкова тежко положението питай в аптеката какви лекарства биха препоръчали.
те знаят какво е актуално в момента.
в краен случай - Приморско.

# 202
Срещу хотел Додо няма ли педиатър?
Улицата е Урдовиза..

# 203
  • Буркина Фасо
на улицата имаше доктор (може и да не педиатър) и не е с/у Додо.

# 204
Доктор Румяна Георгиева. Педиатър. Срещу хотел Додо..миналото лято работеше, това няма как да знам.
За малко дете общ лекар не върши работа. Педиатър си трябва.

Това намирам
https://infocall.bg/d-r-rumiana-georgieva-17446/obekti/pediatric … v-kiten-1476.html

# 205
Toчно срещу Додо е педиатърката.Работеше и в неделя!

# 206
  • при моите деца .....
Може ли някой да се включи с лични впечатления от хотел Каменец?
А Китен Палас?
Предварително благодаря!

# 207
  • Пловдив
В Китен палас имаме резервация за 1 септември, за втора година. Хареса ни лани и ще повторим. Питай какво те интересува. Иначе симпатично хотелче, заради пандемията, персонала ти сипва храната, до басейна има шезлонги и бар.

# 208
  • при моите деца .....
Как е храната?
Близо ли е до плажа?
Хубав ли е близкия плаж?
С дете на 5 години сме.

# 209
AstonishedОт десетина минути се взирам в камерите на Южния плаж, ама не успявам да видя ни един спасителен пост...
Има ли изобщо спасители тази година? AstonishedAstonishedAstonished

Общи условия

Активация на акаунт