Лято в Албена 2021 г.!

• 39 974
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Русалка, може ли линк за цените за 2022 за Грифид /не намерих такива/, за да разгледам и аз, въпреки че поради други причини избягвам Златни пясъци.

Със 110лв видях, че се оскъпява в Маритим за 3ти възрастен, което е най-скъпото възможно в Албена за двойна стая реална гледка море.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 08:56 от gato

# 661
  • у нас
11 год навършени все още не се таксува като възрастен,нали?

# 662
  • София
По спомен, до скоро Албена въобще не таксува, когато детето е само Едно, и е под 12 г.
Вече при деца под 12 г., май таксуват едното на 30% от цената на един възрастен....

# 663
Привет от Албена. Току що се настанихме, но в друг хотел. Имахме резервация за Калиакра Маре, но ни настаниха в Калиакра, вероятно защото се спазва 50% заетост. Какво да кажа...стаята в Калиакра не е в реновираната част и съвсем не е хубава, за разлика от стаите в Калиакра Маре. Няма комарник,  нито климатик, а някакво подобие на климатична система, която не охлажда твърде.
Отидохме да хапнем на външен бар. Две възрастни дами обслужват там, работят без ръкавици,  маските им са само на брадичката. 
Въпреки всичко смятам да не си проваляме почивката, каквото дойде.
И понеже коментирате ранните записвания, вчера успях да резервирам апартамент в Калиакра Маре.

# 664
  • Русе, България
Голяма излагация от страна на Албена!
Едно, че не в момента показва, че няма налични места за периода (който и да е период през юни догодина), ами и им се е досвидяло да дадат допълнителна отстъпка на гостите с клубни карти. От което просто ти остава горчиво в устата, нищо повече.
А аз имах сериозно намерение да резервирам така. И като пуснахте информация, че вече ще са отворени ранните записвания, си казах: аха, ето, искат да направя отсега някаква сметка какъв интерес има за догодина, а и да генерират някакви постъпления от резервациите, които ще се направят.
Ами, няма да запазвам сега пък! Супер разочарована съм и аз, също като вас.

# 665
  • София

И понеже коментирате ранните записвания, вчера успях да резервирам апартамент в Калиакра Маре.
Позволиха ли ви да комбиниране ранното записване за догодина с приорити карт?

# 666

Позволиха ли ви да комбиниране ранното записване за догодина с приорити карт?
Нямам такава карта. Винаги резервирам през букинг, заради безплатната анулация. За пръв път резервирам през сайта на Албена.

# 667
Отстраняват несъответстие според мен от офертата и системата за резервиране и затова спряха резервациите.

# 668
  • София
Отстраняват несъответстие според мен от офертата и системата за резервиране и затова спряха резервациите.
Действително в момента не може да се резервира за догодина. Вчера обаче - Можеше, лично изпробвано с различни дати, периоди, хотели. И навсякъде пишеше, че НЕ може отстъпката за ранни записвания да се комбинира с приорити карт. Написах им във ФБ страницата, откъдето винаги са ми съдействали по разни въпроси (на лично съобщение) и знам, че я четата, някои неща... Не може да си мълчим, особено ние, които сме от години верни на Албена, които не оставихме Албена в пандемичната 2020, че и 2021....въпреки все по-ниското качество (на храната, и не само), и все по-...високите цени?!

# 669
  • Русе, България
Сигурно защото системата винаги дава 10% екстра отстъпка за притежателите на карти, а те изрично искат да го премахнат за ранните резервации. Rage Imp

# 670
  • Германия

........

Нямам забележки към чистачката тази година - всеки ден хвалии, на 2 нощувки чаршафи, всеки ден пълно миене на баня, излъскване на смесители, прахосмукачка и миене на под, оправяне на легла, изхвърляне на кошчета, зареждане на кафемашината, оправяне на терасата. Прах специално проверих дали има по мебелите при пристигането, заради поста на Желязно ветрило тази година - нямаше. Колкото и да ми е болно да си го призная - украинките са в пъти по съвестни и работливи от нашенци.
Късметлийка! Ние бяхме 7 дни и нито веднъж не бяха сменени чаршафите, до терасата не стигаше, 4 пъти беше измит пода, 2 дни кошчето остана пълно, на следващия ден си поисках торбичка; в неделния ден пък изобщо не се появи чистачка. До нашата стая стигаше към 15-16 ч. следобяд. Кърпите ни ги сменяше, но още на втория ден и дадох бакшиш, защото знам, че заплатите им са мизерни. За ръждясалата вана и дупката в стената на банята изобщо не повдигнах въпрос; а и благодарение на  приорити картата и питане от моя страна все пак получихме 10 % отстъпка, други екстри нямаше. Единият от рецепционистите ми направи лошо впечатление, как коментира чистачките, че са "пуйки заспали, цял ден маат гащи" и той трябвало да дава кърпи и чаршафи на туристите. И какви са им заплатите и че той се "кьоравчи на компютъра" за 200 лв повече. Ами за мен такова поведение пред гостите на хотела е недопустимо. Приятно изненадана бях от отговорника за плажа- поздравяваше и питаше приятелски за хотелската карта. Всъщност като се замисля, плажът и спокойствието в курорта са това, което ни задържат там. Иначе по отношение на обслужване "минус-точките" стават с всяка година повече. Уви.

# 671
  • В.Търново
Русалка, може ли линк за цените за 2022 за Грифид /не намерих такива/, за да разгледам и аз, въпреки че поради други причини избягвам Златни пясъци.

Със 110лв видях, че се оскъпява в Маритим за 3ти възрастен, което е най-скъпото възможно в Албена за двойна стая реална гледка море.
Този е Енканто.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sentido-goldan-sta … ni-piasaci-19832/
Болеро.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-grifid-boler … ni-piasaci-19770/
Вистамар.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-grifid-hotel-vista … ni-piasaci-19763/
Там са и другите в сайта на Визитбг.

# 672
  • София
Действително в момента не може да се резервира за догодина. Вчера обаче - Можеше, лично изпробвано с различни дати, периоди, хотели. И навсякъде пишеше, че НЕ може отстъпката за ранни записвания да се комбинира с приорити карт. Написах им във ФБ страницата, откъдето винаги са ми съдействали по разни въпроси (на лично съобщение) и знам, че я четата, някои неща... Не може да си мълчим, особено ние, които сме от години верни на Албена, които не оставихме Албена в пандемичната 2020, че и 2021....въпреки все по-ниското качество (на храната, и не само), и все по-...високите цени?!

В какво се състои политиката на Албена за лоялните клиенти? Някой наясно ли е?
Как е възможно всеки закупил карта Priority  на стойност 95 лв. за 1 г. да  го считат за лоялен клиент и  да е с равни права с тези, които години наред са почивали в комплекса и са  наливали в касичката им десетки хиляди лева?!?

# 673
Сега правя запитване за началото на Септември да изместят почивката ни и ми казват, ще никъде няма места.

# 674
  • В.Търново

В какво се състои политиката на Албена за лоялните клиенти? Някой наясно ли е?
Как е възможно всеки закупил карта Priority  на стойност 95 лв. за 1 г. да  го считат за лоялен клиент и  да е с равни права с тези, които години наред са почивали в комплекса и са  наливали в касичката им десетки хиляди лева?!?

Попитайте публично на страницата им във фейсбука. Но едва ли ще отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт