Професионални серии за коса 148

• 62 373
  • 785
  •   1
Отговори
# 615
Терапист е по-тежка от Архитект.

# 616
Терапист е по-тежка от Архитект.
Значи съм разбрала съвсем погрешно. А може ли да се комбинира ш Архитект с м Терапист?
И като ще поръчвам от Нотино, има ли хубав дълбоко почистващ шампоан там? Wella, Matrix, Alphaparf- някой от тях става ли?

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 15:53 от OliaMirchovska

# 617
  • Варна
Да може и комбинацията е добра. Имай предвид обаче,че терапист е много богата маска и ако не говорим за коса с много нужди ще дойде тежка на второ трето миене. Ш архитект и на мен ми е любим и съм го ползвала буквално с всичко след него.

# 618
Да може и комбинацията е добра. Имай предвид обаче,че терапист е много богата маска и ако не говорим за коса с много нужди ще дойде тежка на второ трето миене. Ш архитект и на мен ми е любим и съм го ползвала буквално с всичко след него.
Много благодаря, момичета! Ще взема Архитект от Нотино и Терапист от една дама. Няма да прекалявам с поредни измивания. А Екстеншънист каква серия е и какво мислите за нея? Същата дама продава травел шампоан и някакъв гел- крем Екстеншънист и им се чудя.

# 619
Относно ароматите си е до обоняние, а и трябва да се има предвид, че в повечето от над ползват продуктите в в серия. Ако ползвам Ш, М и термото Генезис гарантирано ги усещам до следващото миене.
Подкрепям ^^^
И за обонянието и за спецификата на косата (някои просто попиват миризми) и за сериите.

Аз лично през лятото ужасно харесвам CHI INFRA - и като овлажняване, адекватно за лятото за моята боядисвана коса  и като дълготраен чист и свеж аромат - комплименти са ми правили като си пусна косата след тази серия. Но същият този аромат е сериозно ненавиждан от други Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 16:27 от Agent Provocateur

# 620
OliaMirchovska,
Аз пък ще дам алтернативно мнение. Между Force Architecte и Thérapiste не мисля, че може да се каже, че вторият е по-тежък. Това не е вярно. Той си е терапевтичен и върши чудеса. Сега погледнах, че цената му в бг notino е 29 лв., което е супер оферта. И е препоръчително да си се комбинира с маската.

2 лв. се начисляват, ако не заплащаш с карта предварително.

От серията Extentioniste аз харесвам само серума и балсама. Шампоанът освен че има нелош аромат, с друго не може да се похвали.

# 621
  • София
След като и трите съм пробвала - Architecte ,Thérapiste  и Extentioniste , за последния нищо не мога да кажа..някак неутрален ми е , ползвала съм шампоан и балсам , дори и аромата му не ме впечатли особено. От Aрхитект бях страшно доволна, най-добрата според мен серия от ползваните досега на Керастаз (поне за моята коса)

# 622
След като и трите съм пробвала - Architecte ,Thérapiste  и Extentioniste , за последния нищо не мога да кажа..някак неутрален ми е , ползвала съм шампоан и балсам , дори и аромата му не ме впечатли особено. От Aрхитект бях страшно доволна, най-добрата според мен серия от ползваните досега на Керастаз (поне за моята коса)
И за моята тънка коса Архитектът е най-доброто от тези 3 серии. Него го ползвам в комбо Ш + М + Термик. Ще подновя!
Серията Терапист - Ш + Б (като преуош) + Серум.  Купила съм си слонски опаковки, нямат свършване.
Екстеншънистите ги имах като Ш + М + Термик. Не мисля да подновявам.

PS Като ми свърши маската на Архитекта шампоанът го доизразходвах в съчетание с балсама на Redken Extreme - също добра комбинация за мен.

# 623
Благодаря ви! Безценни сте! ❤

# 624
Ще ви бъда много благодарна, ако ми препоръчате серия за изсушена от протеини и слънце коса. Косата ми е гъста с нормален косъм, небоядисана.
Chi infra? Liss на Лореал? Много ми е изсушена и изпръхнала косата

# 625
  • София
Привет.  Първо да започна, че с това разполагам.

Може ли съвет как да ги използвам, кое след кое и аз се обърквам макар че от години се грижа за косата си и следя всички теми. Редувам протеин и хидратанция , на 3 измивания с хидратация,  следващото е с протеин. Въпреки това косата ми беше в това състояние

Подстригана и боядисана  вече е така (показвах и в другата тема, но не знам колко от вас са там)

С тънък косъм съм, бързо омазняващ се скалп. Помогнете ми какво са ползвам и какво не за да я запазя във вида в който е. Склонна съм и на нови покупки .

# 626
Здравейте. Мога ли след дълбого хидратиращия шампоан на Афоджи, да използвам 2 минутния реконструктор?

# 627
Елена Ако правилно съм разбрала, правиш 3 поредни хидратиращи миенета, после едно с протеинова серия и после пак 3? Ако е така аз лично бих обърнала съотношението 3:1 в полза на протеина. Това бухване на горните снимки ми изглежда като хидратация дошла в повече. Аз също съм със сравнително нормален към тънък косъм и съм особено доволна от повече протеин и по-малко хидратация, за да добавя плътност в косъма. Бих добавила и маска Архитект на Керастас заедно с шампоана и бих пробвала следното: 1во миене ш+м архитект, 2ро ш Архитект + б Джойко, 3то пак ш+м Архитект, 4то Ш+б Джойко. Аз въртя по подобна схема продуктите и при мен е окей (с дълга третирана и боядисвана коса съм). Не включвам другите продукти от знимката, защото са ми непознати, с изключение на Митик ойл крема, от който не съм очарована, може и от него да ти бухва косата.

Цитат
Здравейте. Мога ли след дълбого хидратиращия шампоан на Афоджи, да използвам 2 минутния реконструктор?
Не е препоръчително след хидратиращ шампоан да се ползва протеинов продукт. Правилото е хидратиращ шампоан с хидр. маска/балсам; протеинов шампоан може с протеинова маска/балсам, както и с хидратираща маска/балсам. За балансираните серии е ясно че може всичко с всичко.

# 628
  • София
Аз както и да редувам измиванията - хидратирщи и протеиновите , винаги при протеиновите продукти косата ми изглежда суха и разпохвърчана във всички посоки ,сякаш е супер изтощена и изпръхнала, а при хидратиращите продукти е доста по-гладка , подредена и по-жива. Протеиновия ми шампоан е Терапист, иначе побвах две различни протеинови маски- на Алтерна и терапист и с двете ефекта е същия ,дори и като слагам хидратиращ финиш накрая  и капките на Оway, но и те трудно оправят ефекта от протеиновите..  Последния път преди протеина пробвах Олаплекс 3 , като се надявах ефекта от протеина да е малко по-различен, но пак същата работа. Пробвах редуване едно хидритащо, едно протеиново, после две хидратиращи, едно протеиново,  включих и балансирани между тях,  но нищо не се промени. Поръчах си и термо спрея Дисциплин , дано да може да приглади малко косата. Сега ще пробвам протеинов шампоан с хидратираща маска след него и с хидратиращ финиш да видя дали пак ще е така.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 13:50 от LoLo30

# 629
Здравейте, някой ползвал ли е Шампоан против сух пърхот и лющещ скалп O.Way Purifying Hair Bath Dry Scalps и Шампоан за успокояване на чувствителен и раздразнен скалп O.Way  … oothing Hair Bath? Първия го заглеждам за синът ми тийнейджър, който има пърхот и това е поредния шампоан с такава насоченост който ще пробваме с надеждата да се повлияе. А вторият е за мен, търся алтернатива на Шампоан за проблемен скалп Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp.
И тъй като шампоаните не са евтини, не ми се ще да хвърля поредните пари на вятъра.
Ако пък имате друго предложение, с радост ще го прочета.

Общи условия

Активация на акаунт