С какво ви дразнят свекървите? – 128

• 30 493
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Обичаш майка си завинаги, но не по тази причина, защото и децата знаят как се дарява живот.Нататък  е важното.
Естествено ,че не обичаш майка си по тази причина, но аз от както я познавам тя постоянно му го повтаря това нещо. Той бил длъжен , защото тя го е родила 👀😁

# 646
  • София
Ами имай и ти работа, когато него го няма.

Имам малко бебе, каква работа да си измисля, че да не съм си вкъщи? За час-два през деня, ок, но по цял ден?
"Имах/м работа", казано/повторено/потретено с усмивка е достатъчно. Минало ти е времето да се обясняваш като ученичка.

# 647
  • France
Навремето имах кандидат свекърва, която не беше лош човек, но много интрузивна. От това как да си обзаведем, до колко често да им ходим на гости. Понякога синът ù си почиваше от нея като не ù вдигаше телефона. И тя звънеше на мен. В началото вдигах, после престанах. Казвах му, че няма да ù вдигна докато той не го направи. После се научих на всеки подобен начин на намесване на неговите родители да отвръщам с "не намесвай твоите родители в нашите проблеми. Ние имаме проблем като двойка". Това го караше да зяпва в началото, защото му звучеше абсурдно и точно наобратно на това, което той мислише. Така зададен проблемът бързо се прекратяваше. Жалко, че не ми беше дошла музата в самото начало.

# 648
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Навремето имах кандидат свекърва, която не беше лош човек, но много интрузивна. От това как да си обзаведем, до колко често да им ходим на гости. Понякога синът ù си почиваше от нея като не ù вдигаше телефона. И тя звънеше на мен. В началото вдигах, после престанах. Казвах му, че няма да ù вдигна докато той не го направи. После се научих на всеки подобен начин на намесване на неговите родители да отвръщам с "не намесвай твоите родители в нашите проблеми. Ние имаме проблем като двойка". Това го караше да зяпва в началото, защото му звучеше абсурдно и точно наобратно на това, което той мислише. Така зададен проблемът бързо се прекратяваше. Жалко, че не ми беше дошла музата в самото начало.

Мой колега, при проблем със жена му, той е обсъден със майка му, защото живеят с нея, и родителите на жена му. Всички участват в драмата. И ние, колегите, сме уведомени в последствие.

# 649
  • France
JoyJoyJoy Това като в съдебен спор.

# 650

Мой колега, при проблем със жена му, той е обсъден със майка му, защото живеят с нея, и родителите на жена му. Всички участват в драмата. И ние, колегите, сме уведомени в последствие.

Това сериозно ли ?!? Живеят и с нейните и с неговите родители ?!? WTF…🤦🏻♀

# 651
NewМама
 Извинявам се, не съм го написала добре, живеят със свекървата, по телефона се общува с родителите на жена му.
Първо тя се оплаква на майка си, после майката звъни да му трие сол на главата, след това тъста се обажда да го подкрепи, и да се скара на дъщеря си Grinning

# 652
NewМама
 Извинявам се, не съм го написала добре, живеят със свекървата, по телефона се общува с родителите на жена му.
Първо тя се оплаква на майка си, после майката звъни да му трие сол на главата, след това тъста се обажда да го подкрепи, и да се скара на дъщеря си Grinning

Ох,добре,че се притесних…. 🤣🤣🤣🤣

# 653
  • Наблизо
Съншайн[,тия са луди.А деца имат ли? Горките деца в такъв случай.
Фило,правилно..и при мен има подобен момент.Бях търпелива и не обръщах внимание,защото не ми влизаше в работата и като цяло моят се оправяше и аз не бях замесена.Е роди се детето и изведнъж и аз във филма.Не си мълчах,говорих с ММ и му казах да се оправя с неговото семейство.Сега сме студено любезни.

# 654
То май винаги се влиза във филма като се роди дете. 🤣 Аз преди това по странях, ама като има дете няма как да се страни толкова много, а тогава започват и непоисканите съвети и тъпите въпроси 🤣

# 655
  • София
Ние се прибрахме най-после, още в първите 30 минути успя да ме изкара извън контрол и да ми оспорва как си гледам децата. И това го коментира пред други хора ( бяха с нас, но не са от семейството). Казах и че сама си ги гледам и ще си ги гледам, както искам. А пък целият скандал тръгна от там, че извиках дъщеря ми да си почисти ръцете преди да си пипа лицето, защото играеха на едно игрище. И и казах нали знаеш, че лицето не се пипа с мръсни ръце. Леле като започна да дудне онази жена- на ръба бях да си ги взема и да си ги прибера.
ММ много ги режеше за всичко- той сигурно е другата крайност на мамино синче и пред него гледат да не коментират много, много.😀
Обаче като предложи да държи в колата бебето на ръце, вместо да е в столчето ММ беше там и бързо и попари мераците. Това, че другият и син не ползва столчета за кола за детето си, не означава, че всички сме безотговорни като него.

# 656
Съншайн[,тия са луди.А деца имат ли? Горките деца в такъв случай.
Засега имат едно.

# 657
  • France
Бюти, любезни и студени е добре. Много по-добре от конфликтни и близки.

Сий.Сий, много неща мога да пропусна, но да не спазват елементарна безопасност на пътя е криминално.

# 658
  • София
Фил, в провинцията не са стриктни хич. Те на по 11-12 години им дават да карат. Вярно, пе на места почти няма трафик, но...веднъж става белята. И мен са ме обвинявали, че съм параноичка и то приятелки с деца. Там животът е друг.

# 659
  • France
Да, бе и после : олеле-майко! Как да научиш един подрастващ, че правилникът е важен, ако ти го нарушаваш нон-стоп.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 15:15 от Philomena

Общи условия

Активация на акаунт