Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте и аз се записвам в темата.

# 511
Серкан ще е шокиран ,че е баща на Кираз-няма две мнения,може и някоя паник атака да направи. Това при положение,че не започне да се съмнява в случайно изречени думи.Може и любимата му майчица да го наведе на подобни мисли.
Гневът му ще се стовари и върху Пъръл,която толкова години е крила от него.Енгин може и той да го отнесе.Не зная Пъръл как ще му обясни,че е скрила от него тази тайна-все пак и е съпруг.Много трудна ситуация за всички.

# 512
То е след полунощ, ама нейсе! Не бях чела цял ден и това се оказаха около 5-6 страници.

Първо, за Серкан/ Керем. Абсолютно съм съгласна с БРО и другите момичета. На моменти точно ме притеснява. Отслабнал ли е, гримират ли го така /което ме кара пък да питам защо?/, новата му визия с тая опъната коса ли създава това усещане за физическа напрегнатост и чак изнемога, но не мога да спра да мисля, че нещо искат да ми кажат.
Второ, Еда/Ханде  по-красива не съм я виждала. Тя просто сияе, дори когато е тъжна.Сигурно пак искат нещо да ми кажат. Rolling Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Трето, децата артисти. Прекрасни са. Но не могат да се сравняват. Кераз/Мая участва в дълги диалози и се справя детето перфектно. То винаги е смешно и непривично, когато малко дете говори като зрял човек, но е факт, че се среща в реала. А маниерите й са направо супер на място,  особено ако я сравня с баба й Айдан/Неслихан. Момченцето също гледа някъде встрани, но е сладур и репликите му са малко.

Мисля си за тия 5 години. Искам да разбера Серкан за да се помиря със себе си... Серкан, когато е прогонил Еда вероятно дълбоко в себе си се е надявал, че тя ще се върне. Тя никога не се е отказвала от него. Както и сега, но той не знае, защото физически  я няма. Серкан целият е уплетен от спомени, миражи, емоции, видения, сънища с Еда. Още с първите кадри на 40 епизод това стана недвусмислено ясно. Той живее в своя пашкул, създаден от копринените нишки на Еда и с всички останали контактува почти механично. За Еда е ясно. Тя е земен човек, но много слънчев. Тя страда, но споделя. Тя живее в свят, в който всички искат да я обичат и закрилят. Това Серкан отдавна го беше забелязал. Но тя е и силна жена. Готова е да се изправи срещу всичко. Както казва: Бях готова да бъда нещастна с теб. Досега не успяла само в едно: Да накара Серкан да повярва, че щастието е тук и сега. То не е в миналото, нито в бъдещето. Там е само в спомените и пожеланията. Ина беше цитирала Конфуций изключително намясто: Имаме два живота, а вторият започва, когато осъзнаем, че имаме само един...

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 01:33 от mari08

# 513
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

# 514
  • Пришълец
Добро утро 🌞🙃

Здравейте и аз се записвам в темата.
Дени, Grinning май успя да ни настигнеш.

# 515
Добро утро Flowers Hibiscus
За активността в темата - аз даже пиша много за човек, който не е гледал все още сериите със субтитри 😅 мисля, че всички чакаме българския превод, за да се насладим максимално и да коментираме по-обективно.

Хмм, чак сега обърнах вниманиие, че това е в къщата на Айдан??? Какво прави Кираз там ? 🤔

# 516
Тя и Еда е там Wink

Хмм, чак сега обърнах вниманиие, че това е в къщата на Айдан??? Какво прави Кираз там ? 🤔

От италианките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 517
  • Пришълец
Мики, и аз така. Предвид скромните ми наблюдения се учудвам колко много имам да кажа Joy

А тук ми липсва само един кадър от фрага, където Черешка е с майка си и баща си  Heart Eyes

# 518
Two HeartsFlowers RoseFlowers TulipДобро утро Flowers Hibiscus
Едно видео с първото обяснение в любов и целувката и на Еда първата целувка със сегашните  
https://twitter.com/marianna_mi12/status/1405626913822064642?s=20

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 09:59 от sani1212

# 519

Ха, баба й сигурно вече е осъзнала, че е баба и сега, ревнувайки от Айфер, иска детето на своето дете да е там, където тя смята , че му е мястото.
Така си мисля, де...

# 520
  • София
Привет в последния ден от седмицата, петък. Нека да ни е лек и ползотворен.

Относно промяната във визията на Керем си мисля, че това се дължи първо и най-вече на това, че Серкан според ролята му, трябва непрекъснато да изглежда сериозен, вглъбен, тъжен и намръщен. Отделно и грима. Много зализаната и прибрана коса също дава своето отражение. Защото на снимките за рекламата на Lipton, Керем изглежда по друг начин. Нито е слаб, нито изглежда уморен. Просто там същата прическа, не е толкова зализана. А и Керем е усмихнат и свеж. Това също е от огромно значение.
Ето колко добре изглежда на снимките от рекламата.

# 521
  • София
Привет и от мен с един Серкан, който ги разбира нещата… Animal Smile Cat

Чета един испански форум, в него пишат момичета както от Испания, така и от Латинска Америка - искрено се забавлявам с тях. Позитивни и с чувство за хумор като нас са. Обективни са в коментарите си, но винаги пишат с усмивка. Не съм прочела нещо обидно досега, нито съм попадала на глупости и безпочвени критики. И понеже от сутринта испанките се поздравяват с тази снимка на Серкан / Керем, като си пожелават “много хубав ден с най-неустомия мъж на света”, реших и аз да ви я споделя:

# 522
Наистина неустоим Керем  😏 . Разбирам Ханде и този блясък в очите който има... чисто като жена... Размечтах се, Керем, самотен остров, палми, кокос...  😈🤪😝 отивам да си купя череши 🥴
Иначе, здравейте!

# 523
  • София
А по повод дома на Айдан - аз, доколкото разбирам, Серкан се е върнал в имението. Живее там отдавна. Още в спомените, докато е болен, са там. Явно са се преместили, след като всички разбират, че е болен. После Еда е заминала и той е останал. Така че затова Кираз и Еда са в имението. Явно отново Серкан и Еда ще работят по нещо заедно и вместо в офиса, ще работят в дома на Серкан. Това е неговата част от къщата. Кираз обаче какво прави с тях, предстои да разберем. Wink

# 524
... и отново сме в класацията на СОМЕРА и то с епизод повторение Wink

Gift Heart

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт