Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Момичета, ще се припада - да не кажете после, че не съм ви предупредила… Sunglasses

# 526
БРО, като припаднеш този от снимките ли ще те хване Sunglasses , за един приЕтел питам Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 11:18 от Slawena

# 527
  • София
Уви… не! Sob
Зает е да хваща само Хандемий…

БРО< като припаднеш тпзи от снимките ли ще те хване Sunglasses , за един приЕтел питам Rolling Eyes

# 528

Стана ми тъжно Бърборанке, затова ти пращам брат му близнак ... като разбра за теб и така се смя... от радост да си знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 11:37 от Slawena

# 529
  • София
Славена - Heart за теб.

А това са нашите, докато четат темата…

# 530
Ханде
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1405810797754732544?s=20

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 12:28 от sani1212

# 531
  • София
Една много сладка снимка на Гамзе и Мави. Винаги ме е умилявала такава гледка, когато мама кърми...

Относно Нашият прекрасник Керем, в тези видеа за "Романа ХанКер" беше споменато едно изказване на Серенай. Тя е казала, че Керем е много добър в леглото. Аз пък се чудя, тя какво тогава е търсила при онзи дърт пергиш.

А Керем още миналата година, когато започна сериала го бяха попитали, какво е за него любовта. Той отговори, че когато е влюбен любовта при него е всеки ден.  Сами можете да си направите изводите, защо Ханде цъфти така. 

# 532
# 533
  • София
Не мисля, че Серенай трябва да коментира какъв е Керем в леглото, но тя си знае. Ние тук се шегуваме на всякакви теми, свързани с Керем и тялото му, но всичко е в кръга на шегата. Лично аз никога не съм коментирала даденостите и възможностите на половинката си в интимен план, дори с близки приятелки. Но това съм аз. Може пък отново да й слагат думи в устата, аз не съм попаднала поне на такова нейно изказване в интервю… И относно изневярата й - това също е непотвърден слух. Wink

# 534
И аз не мисля, че трябва да се вади бельото на показ Simple Smile, и в този ред на мисли много ми хареса как Ханде се справи с репортерите.... Доста премерено поведение.... И все пак има ли такива думи на Серенай  или някой казал, друг попитал и накрая ШОК, ШОК, ШОК,

"Горкия" Керем, Simple Smile
Каква слава му се носи 🤭🤭🤭

# 535
Керем

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 14:51 от sani1212

# 536

Нали тук си пишем и критики - аз мисля ,че това панталонче е доста впито . Аз специално не обличам мъжо така Stuck Out Tongue Winking Eye

Харесвам снимката на кърмещата Гамзе .Сега се сещам ,че в началото , когато видях Мави ,ми направи впечатление ,че е много пълно бебе ( може и да не съм права , но харесвам пухкави , но не чак толкова дебели бебоци Grinning ) после постепенно поотслабна . Сега е голяма сладурана , защото е постоянно в движение  . Харесва ми как я възпитават ( от публикациите на двамата родители ) , дават и да яде с прибори( даже и нож , ние дадохме на сина нож , когато беше на 2 и всички ни обявиха за луди Smiley ) , въпреки ,че тя много цапа , показват и книжки и шах , общува с животни . Много говори за възрастта си . Въобще голяма сладурана Two Hearts

# 537
  • София
Цитат
И относно изневярата й - това също е непотвърден слух.

Бърборанке,  по повод изневярата на Серенай на Керем, нито е слух, нито е непотвърден!
Причината за изненадващата раздяла на Серенай Саръкая с годеника й Керем Бурсин през март на 2019г. е изневярата  от нейна страна с комика Джем Йълмаз. Та то тогава цялата общественост гърмеше. Керем не се е церемонил дълго с невярната си половинка, с която беше пред венчило. Този Джем Йълмаз също беше обвързан, когато започна аферата си със Серенай. Негова официална половинка по това време беше актрисата и стилистка Дефне Самйели, на която донжуанът дори обещаваше сватба. Тя също научила, че е рогоноска най-напред от истанбулските жълти вестници.  Дефне и до днес не иска да види и да чуе за Серенай. А Керем в едно интервю каза: „Връзката ми с нея е най-голямата ми грешка”.
С Керем Бурсин палавата Серенай Саръкая делеше покрив и постеля около 4 години. Преди това пък тя имаше годеж с друг нейн партньор от „Кварталът на богатите”, Чаатай Улусой.
В момента  има връзка с друг възрастен олигарх.  От няколко месеца тя живее в селската къща на турския олигарх Халдун Демирхисар.

Скрит текст:
Серенай и Джем Йълмаз

Джем Йълмаз и годеницата му Дефне

Серенай и Халдун

# 538
  • София
Фили, панталончето хич не е впито, даже в гръб се вижда, че на дупето му стои свлечено (не ме карай да търся сега и да онагледявам). Просто този тип панталони очертават някои части на Керем. Винаги изглежда по този начин, когато е с такива панталони. Още миналата година лятото съм го забелязала и се чудя как на стилистите не им прави впечатление и продължават да го обличат в тях... Или пък може би е умишлено?! Същото важи и за фланелките, които явно са от много тънка материя, но му се очертава всичко - зърна, плочки... Няма лошо, щом на Керем му е удобно - хем агнето цяло, хем вълкът сит, е положението. Зрителките не се оплакват. Плакнат око и така. В испанския форум са много доволни от стилистите и от това, че сме лято. Надяват се и на Керем по бански, ама дали ще ги огрее е друг въпрос. Grinning

Линде, не ме разбирай погрешно - чела съм всички тези "жълти" статии, но съм Тома Неверни, докато не са потвърдени лично от първоизточника. Въпросното интервю с Керем, където казва, че връзката му със Серенай е най-голямата му грешка къде е? Не съм виждала такова. То е много лесно да се напише, че го е казал, но къде го е казал? Пред кого? Съмнявам се, че щеше още да я следва в Инстаграм, ако имаше такова мнение за нея. Второ, това за изневярата също не е официално потвърдено - може да са се разделили и Серенай веднага да е започнала нова връзка, никой не знае. Никъде нито Керем, нито Серенай са коментирали какво е станало. Официалната версия и на двамата беше, че са се отдалечили един от друг и са решили да се разделят. Само ще припомня, че след раздялата им се пишеше, че Серенай е изпаднала в депресия. Дори я бяха снимали сама на почивка и наистина не изглеждаше на себе си. Беше една такава тъжна и имаше жален вид. Така че само те си знаят каква е истината. Не защитавам Серенай в момента, просто съм против жълтите писания. И за Ханде се пишеше какво ли не през последните месеци. Включително че е изневерила на Мурат с Керем и т.н.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 15:39 от Бърборанка с розови очила

# 539

Общи условия

Активация на акаунт