Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Неслиха стори

# 541
Момичета, какво стана с бремеността на Селин?

# 542
  • София
БРО има доста видеа с двамата. Има и интервюта. Те не го отричат. Какво повече да кажем.
Имаше едно видео с Керем, на което го попитаха, какво ще коментира за раздялата им и той само каза, "Да е жива и здрава, щом така е решила". Търся го и ако го намеря ще го кача.

# 543
# 544
  • София
Линде, има много интервюта със Серенай и Джем от времето, когато бяха двойка, така е. Но никъде не потвърждават това, че са започнали връзка, докато Серенай е била с Керем. Тоест, че е имало изневяра. Напротив. Дори въпросната връзка я обявиха месеци след раздялата на Серенай и Керем. А интервюто, в което Керем казва, че няма да коментира отношенията на бившата му с новия й приятел и само им желае щастие, го знам и съм го гледала. Но там също Керем не говори за изневяра и т.н. Отговаря точно като Ханде, когато я попитат за Мурат - това е минало и не вижда смисъл да го коментира, камо ли да обсъжда новата връзка на бившата си. Simple Smile

Ама нас в крайна сметка какво ни интересува миналото и какво е ставало с бившите им гаджета?? Минало е. Няма смисъл да го чоплим. Wink

# 545
Момичета, какво стана с бремеността на Селин?
Най-вероятно това, но с физиономията на Дениз и нейната проклетия 😆

Би трябвало да е наборче на Черршка и Карфиолчето, поне по мои изчисления.
За щастие, Айше не е решила да ни сподели тази информация Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:23 от Nalbantova

# 546
  • София
Ин & Ян Heart

# 547
Момичета, никъде не бях прочела когато даваха Меджезира да има годеж между Чачо и Серенай, предполагаема връзка, среднощни кафета и папараци, но за годеж не бях разбрала.... Даже си спомням, че много фенове не можаха да простят на Серенай, че ги е заблуждава Ла.... А реално е била с Керем в края на сериала... Поне така пишеше

# 548
  • София
Линде, има много интервюта със Серенай и Джем от времето, когато бяха двойка, така е. Но никъде не потвърждават това, че са започнали връзка, докато Серенай е била с Керем. Тоест, че е имало изневяра. Напротив. Дори въпросната връзка я обявиха месеци след раздялата на Серенай и Керем. А интервюто, в което Керем казва, че няма да коментира отношенията на бившата му с новия й приятел и само им желае щастие, го знам и съм го гледала. Но там също Керем не говори за изневяра и т.н. Отговаря точно като Ханде, когато я попитат за Мурат - това е минало и не вижда смисъл да го коментира, камо ли да обсъжда новата връзка на бившата си. Simple Smile

Ама нас в крайна сметка какво ни интересува миналото и какво е ставало с бившите им гаджета?? Минало е. Няма смисъл да го чоплим. Wink
Керем никога няма да седне да обяснява на журналистите подробности. Той е голям джентълмен. А според теб, защо така внезнапно се разделиха, след като бяха пред сватба. Това е обществена тайна. И не виждам връзка със ситуацията с Ханде. Както се видя Серенай веднага след раздялата заживя с Джем. А Ханде си е още с Керем. Дали, ако Ханде имаше връзка с Мурат-2, Керем още щеше да е с нея? Не мисля!
Серенай постъпи по сходен начин и с Чаатай. Те бяха сгодени. Той беше наел къща, в която да живеят заедно. Но и него го остави. Тя не ми е от симпатичните, както и Мурат Далкълъч.  Особено сега като я гледам с такива мъже, които могат да й бъдат бащи.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:32 от БлагаВест

# 549
  • Кърджали
Какво се е случило между Керем и Серенай знаят най-добре само те двамата /пък и никой друг не го вълнува/.Така са се стекли животите им, срещнали се, разделили се. Всеки има своя шанс да намери щастието си.
Какво казват клюките, какво пишат жълтите медии, как тълкуват някои техне думи, че и погледи понякога мен лично не ме интересува ни най-малко. През годините съм чела и гледала как се опитват да очернят и най-качествените хора в шоубизнеса им, да разтресат и най-здравите връзки.
Скрит текст:
Например откак са заедно Мехмет Асланту и Арзум Онан са сочени за двойка за пример. До степен такава че почнаха да избягват всякаква поява пред камерите. И точно когато Арзум Онан се бореше с рак, се намери пишман журналист, който да напише че видите ли Мехмет Асланту я е пребивал една ли не сутрин, обед и вечер. Преди година -два пак се пробваха нещо, изкарвайки пред камерите някаква негова приятелка от времето преи Арзум, която да се жалва за някакви гадории. Хубавото,че и в двата случая хората не се вързаха и папараците станаха за резил...
Затова и вече не гледам тези репортажи, които правят пишман папараците. И без това нищо ново не питат, само глупости. Предпочитам да гледам интервютата, в които имат какво да кажат, има какво да разбереш. Те там ако искат ще открехнат и вратите към личният си живот.

Ох, бе Налбантова, ще ме подлудиш...Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 550
  • София
Линде, това е последният ми коментар по темата, защото не ми е приятно да обсъждам личния живот на други хора в такива подробности. Simple Smile Особено минали неща. Клюкарско ми е и не ми е в стила. Позволих си да коментирам, само защото не обичам жълти писания и непотвърдена информация. Не вярвам на никакви изневери и тем подобни, а и не ме интересува дори да е било така. Намесих Ханде, защото тя също имаше планирана дата за сватба с Мурат, а се разделиха месец преди нея. Животът е непредвидим. Хора се женят и развеждат. Причините за раздяла след дълга връзка можа да са много и най-различни, тук говоря от опит. И не е задължително да е намесен трети човек и изневяра. Даже, ако питаш мен, по-често причините са съвсем други, чисто човешки и твърде банални като "станахме си повече приятели отколкото романтична двойка", "тръпката изчезна" или "променихме се, вече гледаме в различни посоки". Толкова имам да кажа по темата. Wink

# 551
Sparkling Heart
Сем. Болат

# 552
  • София
Тук Еда изглежда толкова щастлива - най-после мечтата й се е сбъднала. Мечтата за истинско семейство - тя, Кираз и Серкан заедно като такова. Heart Eyes

# 553
  • София

Керем и Ханде ползват еднакви на цвят жълти телефони...

# 554
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Влизам и аз по темата за бившите връзки, понеже съм си любопитка първа категория и съм чела доста. Доколкото съм запозната романса на Серенай и Джем започва, докато нашия е в Щатите. Серенай отива на представление на Джем и след това, той посещава нейно на Алиса. За мен тук не играе роля дали любовта между тях се е стопила и връзката се е изчерпала. Знаем, че Керем е джентълмен и не би я злепоставил. Това значи да злепоставиш и унижиш и себе си, и изборът, който си направил. Серенай изглежда доста надменна, егоцентична на моменти. Като им видя интервютата заедно и двамата не ми харесват. Керем също е различен, физиономиите му, маниерите му, прихванал ги е от нея. Всичко на мен ми е показно и демостративно. Да, голяма любов сигурно е имало. Но за мен тук са интереси и финанси. Както се казва "Парата прави играта". Желанието на Серенай е да играе главната роля във филм за певицата Берген, чиято роля тя определя не един път като ролята на живота си. А случайно Джем и негов близък приятел щяха да са продуценти. Случайност? Не мисля! Април ги хващат двамата и в Атина на почивка. Може и след това да е съжалила, но след дъжд качулка...

Не обичам да се връщам назад и повече няма да отварям темата. Не и симпатизирам на бившата още от ролята и в Лале Деври. Много преди да се срещнат с Керем. Stuck Out Tongue Closed Eyes Може и три турски серила на кръст да съм гледала, но ми е направила неприятно впечатление.

Искам да се фокусирам и да се радвам на нашите и им желая да са винаги заедно и много щастливи. За децата Керем си каза в едно интервю, че иска 3. Animal Baby Chick Animal Baby Chick Animal Baby Chick

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 18:58 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт