Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 888
  • 739
  •   2
Отговори
# 600
  • Пришълец
Пак си пъхам носа, но Алекс няма ли да е по-добре да оразмериш аватара 200×200, че да се вижда по-голям. Наистина много ти отива и обичам да го гледам Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, ако си набележиш още някой сериал, така се очертава - за всяка вечер да имаш по един Joy

# 601
# 602
  • София
Аз на нашия сериал не мога да изневерявам! Затова друг турски няма да гледам, докато нашият не свърши. После обаче дали ще имам мерак, ще видим. Че и без това гледам много сериали, но не турски. Ако ми остане време, че тази пандемия все някога ще свърши и пак ще започна да пътувам както преди, мога и да пусна някой от летните, тъкмо ще са се натрупали повече серии и ще преценя кой си заслужава. Simple Smile

Керем и Ханде очаквам да ги видя в някоя от платформите след края на “Почукай на вратата ми”. Със сигурност ще гледам новите им проекти. Надявам се да не почиват твърде дълго. Simple Smile

# 603
Алиджан ,Елчин , Еврим , и Башак  днес в Алачати ,Чешме чрез instagram история на Алиджан.

стори на Башак
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1406182976686264322?s=20

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 12:51 от sani1212

# 604
  • Кърджали
Марги, така по-добре ли е?Че пробвах няколко варианта от тази сцена...

# 605
  • Пришълец
Марги, така по-добре ли е?Че пробвах няколко варианта от тази сцена...

Да, определено се вижда по-добре:)

# 606
Магийка, определено ме върна в спомените и се разтърсих в старите албуми! 🥰 Това е първото море на моите тигърчета, вече християнчета! На другия ден след кръщенето ги заведохме на море! 🥰

Махнах дупетата, вместо тях слагам това.🙂

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 15:00 от Ели-mama

# 607
  • София
В последното интервю на Керем за испанско списание, публикувано на 31.05.2021г.,  той е казал:
"Наистина ми харесва да живея сам, но искам да създам собствено семейство"

# 608
  • София
Линде, няма какво да чака повече - желязото се кове, докато е горещо. Да хваща Хандемий за ръка, да я води бързо до гражданското, да сключват брак, после да й направи 2-3 дечица, кучета си имат в излишък, домове също, ще пътуват и ще се радват на живота. Заедно. Винаги заедно. Heart

# 609
  • Кърджали
Магийке, все забравям да напиша - честито малко християнче. Да расте добро и щастливо!

# 610
  • София
Алекс, занапред искам по-често да пишеш, за да се наслаждаваме на новия ти-стар аватар. Heart Eyes

Както беше писала една от испанките: “Какво ли е усещането да бъдеш най-сексапилната двойка на света?!” Scream

# 611
От Чешме

# 612
  • Кърджали
Ама наистина, фамилията на Башак няма изписване и произнасяне Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

# 613
Майкооо, Дениз (не помня името) е станал като дядо поп🧔

Магийке, честито да ви е малкото Християнче! Ако и на Мики щерката е минала по този път, то сме готови за сватбата + църковен брак!

Марги, голямо си шубе 😆

# 614
  • София
Поздрав за вас! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт