Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 983
  • 920
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ми, някои не са яли и пили Mr. Green

# 676
  • Далечният изток
Мога да гарантирам на Неизвестен, че с два сандвича и чай, приготвени на 14 години за някое момче, не се става слугиня. Никога на 14, дори до 20 не съм правила нещо подобно за някое момче, ама ей ме на сега... Frowning1

# 677
Наскоро гледах "Бившите" - френски филм. Та в него един от бащите си държеше тревата в една кутийка за чай и дъщеря му си направила запарка, докато учи за изпити. Simple Smile
Репликата беше: "- Какви сте такива, младите, да не знаете кое е за чай, кое за пушене?"

# 678
Айда, аз добре че нямам момиче. Момче по -лесно се възпитава. Коя го хареса, тая ще да е. Ама това с момичетата си е сложна схема. Аз добре, че съм мързелива, та Господ ми помага да не се напрягам много, много.

# 679
Ние докато бяхме студенти - чистеше, готвеше. Готвенето основно беше от него. Но после като семейство, толкова години откарахме..Той да работи извънредно. Аз поех - работа на 8ч, детето и домакинството. Явно навика, рутината и годините до там доведоха..мъжка и женска работа.
И жегва, и е обидно...Когато някой не е съпричастен и не иска да те облекчи, когато си е в къщи и си мисли, че му се полага да почива.

# 680
Мога да гарантирам на Неизвестен, че с два сандвича и чай, приготвени на 14 години за някое момче, не се става слугиня. Никога на 14, дори до 20 не съм правила нещо подобно за някое момче, ама ей ме на сега... Frowning1
То и аз така, но ето ги младите- умират си да готвят и раздигат.

# 681
Аз също не съм готвила преди да имам деца, но това не е някаква гордост. Просто не ми се е занимавало. 15 годишни не са се заженили, че да се представят с домакинство. Били са гладни. Голяма работа. Вкъщи ако някое момче направи сандвичи, значи директно да си остава зет и това е.

# 682
Имаше един виц-
"Социалист до първия милон...
Феминистка до първия качествен мъж...
Атеист- до първата въздушна яма в полет..."

Та на някои жени им трябва истински качествен мъж, тогава желанието да му направят мусака ще им дойде от вътре Simple Smile

# 683
  • София
Да, бееее Anguished

От любов нищо ли не сте правили? Някога, за някой, с желани е устрем, без да се чувстваш принизен?

# 684
И само един кретен стига после, за да се откажат да готвят на мъж за 10 години.
Качествените мъже ей тъй се търкалят по пътя и сънуват картофи на кубчета.

# 685
  • София
С некачествен не съм била, но ми е качествен контролът.

# 686
  • Далечният изток
Даже започваш да мечтаеш не за качествен мъж, а изобщо мъж да не ти се мярка през живота ти....

# 687
Ние в нашата фирма сме си като семейство. Колегата все подкача шефката
"Ейй на какъв зет случи. Гледа дъщеря ти като писано яйце и кафе в леглото и носи..
Ама тази снаха-змия. Синът ти я гледа, издържа и кафе в леглото и носи"
А реалността е наистина такава, от там и закачките ...

# 688
Всеки си има багаж и си го носи. Но не е хубаво да го прехвърля върху следващите в живота си.

# 689
Тъй де. Багажи - само куфари Луи Витон, с подредба конмари. Тъпкани найлонови чували не може.

Общи условия

Активация на акаунт