Мъж-домакин в 21-ви век, съществува ли и как?

• 18 893
  • 920
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Аз веднъж поканих колега на обяд, защото имахме време преди изпит, а моето жилище е по-наблизо.
Но той знаеше, че съм омъжена и се радвам, че не си е правил свободни съчинения.
И още веднъж съм канила колега след работа - бяхме на някакъв служебен купон, а той живееше на другия край на София и какво да прави зимата 1 час? Инсталирах го в кухнята с някакъв алкохол и отидох да се преобличам. В това време си дойде ММ от работа и ...не ме подгони с ножа, въобще не се впечатли

# 871
Горкото момче. Сигурно си е тръгнал със смачкано самочувствие, че не е направил нищо, за да е до теб, когато се преобличаш. Но внимавай, повечето мъже не сме така хрисими, когато жена се преоблича в съседното помещение.

# 872
Ще нахълташ да й забършеш прозореца сигурно...?

# 873
  • София
Да накисне дрехите и да ги препере. Цял час е това.

# 874
  • France
До четвъртък нямам миялка. Ела да помиеш малко чинии.

# 875
  • София
Горкото момче. Сигурно си е тръгнал със смачкано самочувствие, че не е направил нищо, за да е до теб, когато се преобличаш. Но внимавай, повечето мъже не сме така хрисими, когато жена се преоблича в съседното помещение.
Тогава май все още нямах помисли за други мъже, моят си ми стигаше. А и не съм давала някакви сигнали.
Не му съобщих с палав тон, че ще се преобличам, просто го оставих сам за известно време. Както и не съм го осведомила недвусмислено, че мъжът ми е в командировка. Нито бях глиган в анцуг, нямах 50 кг

# 876
Той със сигурност си е задавал въпроса къде си изчезнала, докато той пие сам в кухнята. Пиша го като човек бил в абсолютно същата ситуация. И е по-добре, че не си му казала, че отиваш да се преобличаш. Това щеше да е сигнал за него да дойде и той при теб.

# 877
Е бива ли сега такива работи, така да обиждате човека? Идеалния мъж според многото изписано до момента, пък вие на подбив го взимате, вместо да се избиете да го вземете....

# 878
Какъв модел смятате за единствения правилен фор евър енд евър енд евър?
Работно място с големи бюра и самостоятелен офис с ключ Wink В обедната почивка се каните на ресторант. Така хем се бута кариерата, хем се съчетава полезното с приятното и като се  прибереш вечерта всичките задачи са свършени, навличаш пеньоара и заешките пантофи и се търколваш на дивана с чепка грозде в ръка, като щастлива римлянка, да си гледаш любимия сериял без някакъв си там мъж да ти дърпа дистанционното от ръката че имало мач на другия канал.

Ако една жена покани мъж на вечеря това е сигурен признак, че тя иска да се въргалят в сеното.
Това е само в случаите когато жената трябва да гони прасето из двора за пържолите на вечерята. Ако ти се случи да знаеш че е голяма чест и нещата са сериозни.

# 879
Така обяснено е доста гнусничко. Обяснение тип просташка романтика от вицовете. Обаче вицовете са си вицове. То не се знае, може да изкяри само ядене и пиене, ако не е приятен събеседник и не се получат онези огънчета в погледите.

Ако една жена каже: - Ох, как съм се напила ! - това означава, че ще прави секс.
Ако мъж каже: - Леле, как се напих ! - секс няма да има.

# 880
Напиването с някой ,не е равнозначно на продължение със секс. " Ох, напих се.."Може да означава, викни ми такси, прибирам се.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 17:52 от happy doc

# 881
"Пази се, че ще повърна!"? Thinking

# 882
Прибира се мъжът ми и ме вижда с колега, по-скоро друг мъж у  дома. Няма значение какво си е помислил, важното е аз да съм убедена, че не се е бил впечатлил.
😂

# 883
Дренчи, първо човекът е бил на масата, не в гардероба. Grinning
Второ, помниш ли комедията "От нищо нещо"? Такива ли трябва да са отношенията в семейството? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 884
Оу, извинете. Не допусках, че трябва да излезе от гардероба. Де да знам, ти не се ли опитваш да го проиграеш от другата страна? Голям майтап сте, като решите да се намирате на приказка.

Общи условия

Активация на акаунт