Мимес, ЧРД от сърце! На всички бременеещи - честито и леко! И да стават все повече и повече, бременните форумки имам предвид...
Sunnily, мерси много за подробните разяснения! С Ели ще гледаме да дойдем, виж Миленчето още не е сигурна. А аз утре ще гледам да се врътна като взема кухнята към столчетата. Ако не успея, вие докога ще сте там? Ние сме се разбрали за същото място, обаче за по-късно - някъде към 5. Ако някоя от вас, на която й имам мобилния ще е там, моля да свирне или пък друга, с която се знаем на външен вид, да ми го пусне нейния на лични, плийс!
Теди, а на вас да ви се размине само с толкова боледуването. Дано и на теб да ти е преминало вече, че Ади бая ме измъчи с това повръщане, докато ми беше в корема.
Асе, на теб ще ти кажа лично какво мисля, като се видим. Не че имам кой знае какво да ти говоря, ама ми е някак си по на място.
Е, хайде, лека нощ на всички и до утре!

дали има някой от вас възможност да провери за тези прегради за стълби от ТСМ разбрах че ги имало че тука ги няма.И ако има да ми закупи една аз ще поема разходите за пратка с наложен платеж.Ако няма здраве да е.
И няма страшно - кумът ми работи в София, а е от Пловдив и си ходи за уикенда, та ще пратя по него. Стига да намерим, че тук една комшийка също търсеше... нали знаеш, че то във всеки магазин различни работи има
. При мен, при два отрицателни Оги вече си ми растеше в коремчето. Вторият тест ми го направи гинеколога в кабинета му! На шега и майтап каза - "чакай, преди да те видя на УЗ-то, да направиш един тест. Имам мостри от "еди-кой-си", отивай в тоалетната, въпреки, че аз не вярвам на тези тестове!" Връщам се с лентичката - ОТРИЦАТЕЛЕН. Сядам след 34 секунди на магарето - и хоп - ПЛОДЕЕЕН САААААК
.... Абе желая ти това, което и ти си пожелаваш!
. Мазах с - зехтин, кремчето на Сиянка (правено, Асето го знае - уж добро за подсичане), АНТИСЕПТИЧЕН крем с алое вера, Здраве, Медико-Идеал.... и нищо не помага. Почти няма подобрения или има и следва пак влошаване.
Ба*и, като бебе нито веднъж не е бил подсечен, а сега какво става
а има и един на Бюбхен май беше също е много ефикасен.Желая бързо да се изчисти дупенцето на Оги и да се оправя
..и върна от раз сученето през ноща, което не ми допада много..