Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от посещението на Хърватия?
Какви са мненията за Малта?
Какви са препоръките за посещение на Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от посещението на Хърватия?
Форумът включва различни впечатления от Хърватия. Някои участници споделят, че им харесва страната, като посочват вкусната храна, разбираемия език и красивите места. Други обаче изразяват разочарование, споменавайки скалистия бряг и комерсиализацията. Така че впечатленията са разнообразни и зависят от предпочитанията на посетителите.
-
Какви са мненията за Малта?
-
Какви са препоръките за посещение на Испания?
-
Какви са най-честите начини за справяне с жегата?
-
Какви са най-ефективните методи за защита от комари?

) миналата година, си казах УАУ! Има разни магазинчета и барчета с крафт бири, има цяла крайбрежна алея със заведения за всеки вкус и джоб - и по-гъзарски, и на съвсем ниски цени. Морската градина е окосена, а алейките са облагородени - цветя, оградки, пейки, Летният Театър събираше хора вечер, усмихнати хора се разхождат по улиците. На входа на Морската градина има всяка вечер хора, които свирят и танцуват, често деца в тийн възраст, имаше нещо като панаир на занаятите с ръчно изработени бижута пак в Морската... С немците ходихме в един Музей на Социализма, нещо такова, в който има предмети от детството на нашите, разни Москвичи, има и мебели , които в някои къщи още се срещат. Тогава мацката германка предпочете да врътнем едно кръгче по магазините, защото не я интересуваше музеят, но момчето немец беще останало много впечатлено, особено от надписите Образцов дом, които са се слагали по къщите преди
. Варненци казаха, че вече имало други места, където се ходело за морска храна, но не си спомням нищо конкретно. Нз има ли я още и картинг пистата и в какво състояние е. За Аладжа манастир може би ще го минем между другото, но ми казаха по-скоро до Калиакра да ида, вместо до Аладжа. Балчик съм ходила и беше супер, но по-скоро бих отишла на ново място. Изобщо, каквито идейки се сетиш, ще е готино да имам препоръка от местен.