Отговори
# 300
  • Варна
Леле,мечта 😍

Мария,описваш моите чувства,като същи от два дни сме в къщи... Втори път се цедя да му давам от шише... Хем да видя колко давам, хем той ме ползва за биберон...
Момичета,колко свалихте с раждането 🤔
Аз 6кг,но ми остават още 10-11кг 😭

Мами, ние от два дни сме си в къщи.. Снощи-първата ни вечер беше ужас.. от 12 до 5 бебето не заспа, нямам представа как издържа. Мисля, че беше защото го преядохме 😞 но с това кърмене и дохранване и нямам представа колко изяжда. Бях се отчаяла и доста си поревах сутринта, но педиатъра ни дойде на свиждане, обясни ни всичко и малко се успокоих..

През 9те месеца не съм усещала промяна в настроението, но в момента хормоните яко ме удрят и постоянно рева без причина…

На влизане в болницата бях +3 кг. от килограмите,които бях преди да забременея .В болницата оставих 6 кг.Реално сега съм -3 кг.от килограмите ми октомври миналата година.

# 301
В болницата оставих 6 кг и сега имам да сваля още 4кг. Искам на първо време коремчето ми да изчезне ама знам че едва седмица нямам от раждането и има време. Хубавото е , че е лято и има всякакви плодове и зеленчуци.

# 302
Момичетаа, движение и яко движение. Аз също казах, че секс няма да правя ако ще да пренося с 3 седмици 🤣🤣🤣, но пък се разхождах като муха без глава цяла седмица. Изобщо нямах никакви знаци предвещаващи раждане. Нито тапа падна, нито по- чести контракции. Така, че и да се вглеждате в тялото, не е сигурно, че ще видите нещо.
Катерете стълби и правете клекове.
Мария6666666, мила и ние сме с чести дълги епизоди на безсъние... не я знам как издържа и аз... и мен ме избива на рев, а мъжът ми милия се чуди как да ми помогне и само чисти, защото детето иска цица и гушкане от мен основно. Вчера изпаднах в леко отчаяние и се качих на терасата да дишам малко и ММ остана с детето и се бореха с приспивамето...
Другия проблем е, че некст ту ми-то е тотално анатемосано от нея, изобщо не харесва кошарата, иска да спи в нашето легло и нищо не може да я спре да го направи 🤣🤣🤣, Рак.... с тях не се излиза на глава. Та така от мен, дерзайте, а бременните мамчета, знам, че това е наааай- гадния съвет, който може да се даде на бременна, ноооо, спете! И си обърнете внимание с Половинките, че после ще ви е плачевно. Пуснете си някой филм, направете си романтична вечеря.... яжте, че после една пираня ще е вкопчена във вас.
Амаааа пък сладко 😬😬😬, щом още го мисля, значи не съм се отчаяла напълно 🤣🤣🤣

# 303
Някоя от вас излиза ли вече навън? Излизаме сутрин до към 10и30 , но днес трябва да отида да взема баткото от детска ,която е срещу нас точно. Как ги обличате? В 17и30 ще е топло и нямам представа какво да му облека за да не му е жега...

# 304
  • Варна
Вчера на 6ти ден от раждането бяхме на вън от 19 на до 20:30-40 някъде по боди къс ръкав и чорапки. Без панталонче и завивка,само по боди. Последните 10мщ минути му метнах една пелена от тези белите тънките, памучните,понеже духна леко,но като го прибирах беше топъл.

# 305
О супер, мерси . Аз се притеснявах да му сложа къс ръкав, всички около мен ми казват как било скоро да излизам с него и че трябвало да внимавам, а то при нас е адска жега. Луди хора 🤷‍♀️ (не ги слушам де 🤣)

# 306
Честито на новата мама.
Аз бях на преглед..нищо..контракции колкото искаш, разкритие 0.. и умрях от болка при прегледа за разкритие, даже се разревах..просто нервите ми са яко опънати вече.. все едно сме някакви крави..бъркат, ровят...това че те боли никой не го вълнува, ах леле още не мога да се успокоя. И корема ми натискаха и сега ме боли и имам кръв.
Не знам, аз от сега рева, представям си като родя какво ще е 😀🤦‍♀️

# 307
Бенчита, съжалявам, че така неприятно е минал прегледът 😔 Мен миналата седмица ме проверява докторът за разкритие - не беше приятно в никакъв случай, но и не мога да кажа, че съм умряла от болка. Явно всяка по различен начин реагира. Нормално е да си емоционална, все пак сме накрая и нервите са опънати до краен предел. Хайде дано има развитие скоро и при теб. Надявам се на разкритие до утрешния преглед, ама да видим 😁 Гуш от мен и горе главата!🤗

Честито на новата мама.
Аз бях на преглед..нищо..контракции колкото искаш, разкритие 0.. и умрях от болка при прегледа за разкритие, даже се разревах..просто нервите ми са яко опънати вече.. все едно сме някакви крави..бъркат, ровят...това че те боли никой не го вълнува, ах леле още не мога да се успокоя. И корема ми натискаха и сега ме боли и имам кръв.

# 308
Благодаря за подкрепата. Знам, че вие ме разбирате. Гледам да не товаря хората около мен..
Да, малко остана, трябва да издържим.❤

# 309
Днес явно ще съм активна в групата 😀 Днес вече 7ми ден от раждането аз почти нямам течение, много е слабо и преминава към кафяво червено, нормално ли е?

# 310
healthy1 Нормално или секцио беше раждането? Миналият път при мен течението беше 40 дни при нормално раждане.

# 311
Бенчита, мила, разбирам те, да знаеш обаче, че тези прегледи подпомагат тръгването за раждане. Така че може и да е за добро. Но наистина вече не сме хора, и много, много не ни щадят. 🤷🏻♀

# 312
Честито на новата мама.
Не знам, аз от сега рева, представям си като родя какво ще е 😀🤦♀

Милата!!!😓😓все по често чета за така наречена “акушерска агресия” или нещо подобно го наричаха. Особено в чужбина му дават все повече гласност. Точно защото в тези моменти сме толкова зависими от тези хора, много твърдят че отношението минава границите и после майките имат травмиращо изживяване!:cold_sweat:
Пожелавам ти поне скоро да почне раждането, но да попаднеш на внимателни лекари акушери и всичко да мине възможно най леко!!!!!:heart:

# 313
Надявай се отношението след раждането да е добро, особено ако си първескиня. Ей тогава хормоните те сриват наистина и не знаеш това бебе какво да го правиш. И като ти дойде една акушерка претръпнала и цинична и те пита "абе тва бебе няма ли да спре да реве"наистина ти идва да се гръмнеш. Казвам как беше при мен с първото ми дете и искам да те надъхам да си твърда и да не ти пука.

Честито на новата мама.

# 314
  • Варна
Бенчита,сега при прегледите нямаше болка (имах си разкритие).
С първото дете обаче ми направиха 2см (поне АГ така каза) с цел да тръгва,че пренасях ... Ей тогава си умрял от болка,както казваш и имаше и малко кръв

Общи условия

Активация на акаунт