Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 283
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
Сутринта бях на тонове, ехограф и преглед за разкритие. Бебка се е смъкнала максимално, имам около пръст разкритие, но шийката ми е изгладена само на 50% и трябва да се движа още повече, да качвам стълби и да клякам двойно, за да предизвика контракции. Толкова ми тежи и ми е жега, че думи нямам. Тоновете са добри, но малката заспива веднага след като ми сложат коланите и записите ставали лоши, затова все ме карат да се въртя и да я будя. Терминът ми е днес и можело до седмица да изчакаме за предизвикване Rolling Eyes

# 691
Boymama и вашето бебче като моето няма намерение в тази жега да излиза 🤣 термина ми е на 5ти каза ми доктора 4дни да имам преносване за да постъпя в отделението, 4тия ден е понеделник, чудя се дали да не отида на 3тия още в неделя с надеждата за предизвикване в понеделник, понеже нямам никакви признаци за раждане, освен през нощта много леки болки долу ниско, но само до тук

# 692
И аз съм без симптоми. Харесва им на климатик и не искат да излизат в тази жега малчовците ни. Ами то и аз не искам да излизам Grinning

# 693
Проблема е, че нямам климатик 🤣🤣 и на мен вече не ми харесва, постоянно ме обливат горещи вълни, искам вече да раждамммммм, не спя по цяла нощ от жега и през деня не може👿👿👿

# 694
Като знам колко ми е изнервено вече на мен, а съм в 36г.с+, направо не мога да си представя вие как се чувствате.
Паолина, как мина при теб?
Бела, твоят мишон как е, расте ли?

Аз съм качила 13-14 кг, но на ниското ми тяло идват много. Така ме болят краката вече, направо не ме държат, подкосяват ми се.

# 695
И аз днес се премерих 64 кг, което са си +16 кг на стартовите ми килограми и се чувствам ужасно дебела мечка…Тежи ми, боли ме какво ли не, а има толкова време до 20-ти Август…Най-ужасното е, че краката са ли порастнали и не ми стават обувките. Толкова се надявам да се върнат в стария размер, че ще ми замине дългогодишната инвестиция в шкафа за обувки😅

# 696
Аз съм се разширила в раменете. Бях предупредена за таза и краката (моите не пораснаха въпреки подуването), но раменете ме хванаха неподготвена. Винаги съм носила много тесни дрехи, знаех че ще сменям панталоните, но не очаквах че и блузи няма да ми стават. Станала съм явно с тяло на гребкиня + корем

# 697
Даммм и аз носих тесни дрехи преди, защото бях доста слаба и широките ми бяха като на закачалка…Ама не знаех за тези ефекти и леко страдам, дано поне таза да ми се събере , че и бая дънки ще заминат…

# 698
И аз съм + 16кг и като си гледам дрехите колко са малки 🤣🤣🤣 трудно намирах нещо което да ми стане, особено блузки, но да сме живи и здрави това е най важното

# 699
На мен ми е забавно да си пробвам старите тениски-отгоре ми стават,обаче коремът отдолу остава гол,като на тези дебели мъже с бирени коремчета Grinning Много съм смешна Grinning

# 700
Ох леле стискам ви палци скоро да приключвате с мъките. Днес ме клъцнаха планово на обяд. Добре сме с госпожицата. Гергана я кръстихме. 2650гр, 49см. Всичко е ок. Борих се днеска с тоя окситоцин дето наливат за контрахиране на матката.
И не спират да натискат тоя корем, откачам. Който и да мине доктор, акушерка всеки си натиска и оо еми да извинявайте знаем че боли ама.... Ама кво.... Всички натискате и се извинявате пък никой не дава една инжекцийка....

# 701
Честита да е Гергана ❤Живи и здрави бъдете и двете и бързо възстановяване!  И мен ме чака секцио другата седмица, ама тоя момент с натискането за пръв път го чувам, яма каквото трябва ще изтърпя, само всичко да е наред с малкото човече❤

# 702
Жива и здрава да е Гергана! Бързо да минават болките и да си се радвате една на друга! Heart Eyes
Аз бях днес на преглед и както вървеше с 3 седмици напред, сега са се стопили на 2 седмици. При това положение докторът се съгласи да изчакаме още две седмици преди да планираме секцио. Ако благоволи да се роди девойката в този период имам шанс за нормално раждане. Blush Относно контракциите.. въпреки болките и бодежите явно все още става въпрос за подготвителни, защото разкритие няма, индикации за скорошно раждане също.. 🤷

# 703
  • Варна
Тери малкия расте, благодаря, че попита 😊 1700гр е вече, единствено ме притеснява, че сукателния му рефлекс е недоразвит и все още го хранят със сонда. Пък докато бях бременна палеца му беше вечно в устата. 😄 Дано засуче биберона скоро.

# 704
И тук да честитя Гергана, много здрава, обичана и заобиколена от любими хора да е Blush а на теб бързо възстановяване. Да те изпишат по-скоро, за да си нагушкаш момченцето Simple Smile
Бела, радвам се, че бебчо расте, още малко и ще си е вкъщи при теб. Почивай си, за да имаш сили да се грижиш за него и да го обсипваш в целувки Blush
  Не мога да повярвам кога дойде дойде август, скоро всички ще сменяме памперси и ще даваме капки за колики Grinning

Общи условия

Активация на акаунт