Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 596
  • 788
  •   1
Отговори
# 405
Лили, направление за хоспитализация се издава от следящия те гинеколог, не от личен лекар Simple Smile
  Относно храните, не се ограничавам хапвам си от всичко. Въпреки че не обичам понички, тези дни ми се ядат и си ям. Знам колко ограничения ме чакат с кърменето, затова сега си позволявам Grinning

# 406
Благодаря за отговорите, момичета. Blush

# 407
Момичета понеже очакваме първото си детенце вчера коментирах с една позната дали се дава вода на новородено , тя беше категорично против . Какво е вашето мнение ще давате ли вода , струва ми се , че не може без 😳

# 408
Момичета понеже очакваме първото си детенце вчера коментирах с една позната дали се дава вода на новородено , тя беше категорично против . Какво е вашето мнение ще давате ли вода , струва ми се , че не може без 😳
Много често чувам, че се препоръчва на кърмените бебета да не им се дава вода. Аз обаче съм на мнение, че не може да се оставя едно живо същество без вода, особено в най-големите жеги.. Затова бих предлагала водичка, за да може ако детето иска и има нужда да пие. Ако пък не иска, то поне ще съм сигурна, че не му липсва. Blush

# 409
Моето бебе вече е на седмица и пие водичка. В болницата ми препоръчаха да давам.

# 410
Аз лично ще опитам без вода, всичко което изчетох бе, че в кърмата има достатъчно количество вода и не е нужно да се дава допълнително. Водата се включва със захранването, пак според същите източници. Това са ми плановете , какво ще стане в действителност не знам Simple Smile

# 411
Момичета, аз напоследък съм се замислила по една друга тема и ми е интересно да чуя различни гледни точки. Тези от вас, които ще раждат с планово секцио, ще казвате ли датата предварително на близките си, или ще им се обадите след като всичко приключи да им съобщите радостната новина? И аналогично, при нормално раждане, още с тръгването към болницата ли смятате да ги уведомите, или на по-късен етап, когато бебчето вече се е родило?
Аз не мога да взема решение за себе си. От една страна не искам да ги държа изолирани, знам, че искат да са съпричастни. От друга, обаче, не знам дали ще мога да понеса цялата еуфория, звънене, питане, една камара народ, висящ пред родилното и напиращ да влезе при мен, независимо от забраните.. Joy
Наистина не искам да ги обидя, но този цирк не бих могла да го издържа.. Та, какво мислите?

# 412
Първото си дете кърмих 4-5 месеца и не искаше вода. Всичко, което има в кърмата му е достатъчно. Следят се изхожданията.

# 413
Относно раждането аз имам дата за планово секцио за нея знаят мм, мама и свеки , не смятам да казвам на други хора. Но пък и както е тръгнало се надяваме да стигна до началото на 9 месец , пък до датата на секциото си и божа работа. А тръгне ли смятам пак само на тях да кажа , че отивам към болницата .

# 414
Аз  не смятам да им казвам. Само ММ искам да знае.Живот и здраве ще се обадя след това да им кажа. Чудя се все още дали да споделя датата  на дъщеря ни.

# 415
Аз също не исках , но свеки работи в болницата и няма да успея да скрия 😀
[/b]
Аз  не смятам да им казвам. Само ММ искам да знае.Живот и здраве ще се обадя след това да им кажа. Чудя се все още дали да споделя датата  на дъщеря ни.

# 416
Аз съм с планово секцио (ако седи малкото до тогава) и ще знаят ММ, майките ни и братя/сестри. За пред болницата ще съм им благодарна, ако дойдат само родителите ми, а вкъщи не искам никой…

# 417
Аз отсега получавам заплахи от свеки, че изобщо не я интересувало, щяла да се намърда вътре при мен по време на раждането... Или пък ако съм секцио, щяла да ми види детето преди мен.. Ами.. аз не искам и направо се ужасявам при тези реплики. И изключително много ме напряга, затова обмислям вариант, в който само аз и мъжа ми да знаем кога и какво се случва, а останалите - при свършен факт.

# 418
Ние не сме споделяли датата на никой. Само аз и ММ си знаем и си тръпнем в очакване. Знаейки термина обаче, всички приятели и роднини ни проверяват всеки ден или през ден, сякаш няма да ги информираме когато се случи.
За изоисването планът ми е само най-близките - родителите, брат/сестра, да ни чакат у дома, а само ММ да си ни вземе от болницата. Такива панаири като едно време, снимки с целия персонал, цялата рода и едно малко вързопче… ами не благодаря.

# 419
И аз за момента не възнамерявам да давам вода по причините, описани горе. Доколкото знам бебетата сами отказват водата в най-честия случай. Затова едно време са добавяли захар във водата 😑

На мен не ми се иска да казваме на никого, като започне раждането, за да не ги притесняваме. Мъжът ми обаче иска да има с кого да си споделя и да не е сам в нервите, докато чака развитие. Така че най-близките ни ще знаят. А и аз самата може да имам нужда от подкрепа и може да се наложи да звъня на майка ми за успокоение.

А струпвания пред болницата няма да има. Родителите ни живеят в други градове и ще ги поканим вкъщи може би седмица след изписването, когато се освестим.

Общи условия

Активация на акаунт