Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 51 390
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • до най-прекрасния мъж
Мерете на място в магазина. Моята не стана за 2 см, исках да е над пералнята, но уви. Имам врата, която се отваря навън и опира в дръжката на вратичката на сушилнята. Добре, че имаме място в едната спалня и сме я подредили там. Поне термопомпените искат само електричество, та лесно разрешихме проблема. Иначе, трябваше да правя ремонт на коридора, за да я вместим там.

# 661
  • гр. София
Аз въпреки че взех Шарп, кухнята точно я правеха и отпуснах шкафа с 2 см на дълбочина и около 4 на ширина, заради пантите. Все пак трябва някак да влезе машината!

# 662
  • Велики Преслав
Може ли да видя кой е Шарпа

# 663
А къде мога да се обадя да дойдат за старата сушилня? На сайта на Технополис има телефон на една фирма, но от там ми дадоха срок до 3 седмици.

# 664
А къде мога да се обадя да дойдат за старата сушилня? На сайта на Технополис има телефон на една фирма, но от там ми дадоха срок до 3 седмици.
https://eltechresource.com/grafik-za-obslujvane-na-obshtinite/

# 665
Тези идват бързо, ако е за София:
https://ekobus.bg/

# 666
  • гр. София
Може ли да видя кой е Шарпа
Това е моя:
https://technowelt.bg/categories/sushilni/kd-hhh8s7gw2-de-3b63af … b323-d0a4aad75e26
Само че на стикера като модел горе вдясно пише KD-GHB8S7GW2-DE. Всичко друго е абсолютно същото! И е с бял панел, а не с черен.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 15:08 от Leila

# 667
Здравейте момичета , случайно някоя от вас да използва ето тази https://www.klarstein.bg/domakinski-uredi/peralni-i-sushilni/Zap … -cherna-bjal.html
И дали може да ми даде някакви отзиви Simple Smile

# 668
Аз мисля, че това или ще съсипва дрехите или няма да ги суши.

# 669
Диди Б.,това е схемата. Общо взето кутия с нагревател и вентилатор и кукички/щипки за дрехи. Времето за сушене е доста вариращо, също така и за събрания конденз на дъното е неясно.
Повече виж
https://manuall.co.uk/klarstein-10033625-zap-dry-dryer/

# 670
  • sofia
Вместо това, по-добре ползвайте обезвлажнител. Скоро имаше в Лидл. Окачвате дрехите в банята, пускате го и върши перфектна работа.
От години ползваме обезвлажнител зимата и успешно го ползвах и за сушене на дрехи. Неудобството е, че висят в банята, ама за една нощ или ден са изсъхнали.

# 671
Ако е:
1.  АЕГ, да не е от 8 серия
2. Бош са добри от 6-та серия нагоре
3. Горенье само най-високият клас
4. Електролукс пак най-високият клас и да не са модели аналогични на тези на АЕГ от 8-ма серия
5. Миле, но все пак да не е най-базовият модел
6. Някои потребители са доволни от един модел на Шарп, додох го в по-горен пост (аз нямам наблюдения точно върху него).
7. високият клас на Самсунг

Не съм ги подредила по хубост, а по марки и хаотично, които са добри в сушилните, според мен. Ако се сетя още нещо, ще допълня списъка.

Здравейте,
Имате ли наблюдения и над Сименс? Четох темите назад хаотично и помня, че се коментираше, че не ги внасят в България. Това ли е причината да не са в списъка или просто не си заслужават? От посочените горе може би само Бош не ми е отпаднал от списъка, АЕГ е под въпрос. Към Самсунг имам предубеждения, Горение и Електролукс не са на кой знае колко ниски цени тук.

Ако някой друг може да се включи с конкретно мнение за  Сименс с модел и тн, би ми било много полезно. Уточнявам, че живея в чужбина, съответно ще търся моделите тук. Търся без самопочистващ филтър.

# 672
  • Велики Преслав
Vesi1, може ли модел на вашия обезвлажнител. Искам да сминя моя, че е стар и гори 20 лв ток на месец.

# 673
Ако е:
4. Електролукс пак най-високият клас и да не са модели аналогични на тези на АЕГ от 8-ма серия
6. Някои потребители са доволни от един модел на Шарп, додох го в по-горен пост (аз нямам наблюдения точно върху него).

Не съм ги подредила по хубост, а по марки и хаотично, които са добри в сушилните, според мен. Ако се сетя още нещо, ще допълня списъка.

Здравейте,
Имате ли наблюдения и над Сименс? Четох темите назад хаотично и помня, че се коментираше, че не ги внасят в България. Това ли е причината да не са в списъка или просто не си заслужават?
Скрит текст:
От посочените горе може би само Бош не ми е отпаднал от списъка, АЕГ е под въпрос. Към Самсунг имам предубеждения, Горение и Електролукс не са на кой знае колко ниски цени тук.

Ако някой друг може да се включи с конкретно мнение за  Сименс с модел и тн, би ми било много полезно. Уточнявам, че живея в чужбина, съответно ще търся моделите тук. Търся без самопочистващ филтър.

Причината е, че не се внасят официално.

# 674
Ако е:

Здравейте,
Имате ли наблюдения и над Сименс? Четох темите назад хаотично и помня, че се коментираше, че не ги внасят в България. Това ли е причината да не са в списъка или просто не си заслужават? От посочените горе може би само Бош не ми е отпаднал от списъка, АЕГ е под въпрос. Към Самсунг имам предубеждения, Горение и Електролукс не са на кой знае колко ниски цени тук.

Ако някой друг може да се включи с конкретно мнение за  Сименс с модел и тн, би ми било много полезно. Уточнявам, че живея в чужбина, съответно ще търся моделите тук. Търся без самопочистващ филтър.
Аз ползвам Siemens със самопочистващ се кондензатор във ваканционен имот.  Отлично се справя СМ.

Общи условия

Активация на акаунт