Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 344
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 15
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро в новата тема и честито лято! Нека е здраво и доволно за децата и всички нас! Успех днес на децата! Flowers Four Leaf Clover

# 16
Мерси, Кали 💐 много положителна да е тази темичка
Моят разпуска ваканционно, а трябва да влезе в час, защото ще го изпитват по физика за оформяне. Искала госпожата преди две седмици да го изпита, а той й отговорил: пишете ми пет. Питам го: ти в ТУЕС с пет по физика ли ще ходиш? Сети се, че му трябва, та ваканцията не е започнала. Чака и три оценки по математика. Сигурен бил, че няма да му объркат годишната, но аз като знам колко изненади е имало през годините...ние се колебаем за първо желание между три съвсем различни като профил училища - ТУЕС, АЕГ и НПМГ математически. Много съм впечатлена от това, което изчетох за НПМГ. Ще ги наредим някак в крайна сметка, пък където го заведат оценките му
Успех на художниците Hug

# 17
Добро утро и в новата тема!
Успех и от мен на всички художници.
Отварям школо - никакво оформяне, по нито един предмет. Какво чакат тези хора?!?

Нощес понеже сънувах разни балове и класирания се събуждам с въпрос, моля по-компетентните да ми разяснят:
Ако първото ти желание е неелитна, дори не от втория ешалон паралелка и се класираш за нея още на първо класиране, отиваш съответно и се записваш. Но до трето класиране не съберат минимума за паралелка, тогава я разформироват и какво се случва оттам нататък? На какъв принцип записалите се деца се преразпределят и къде - в същото училище, в друго училище или какво? Или Кастрева решава?

# 18
  • София
Кали, мерси за темата!
Лятото дойде... С надежда, с усмивка, с вяра за утре! Nature Sun With Face
Успешна седмица на всички! Стиснати палци днес!

# 19
  • София
storm76, търсиш друго училище,където и каквото има/останало  Confused

Кали, благодаря.

Отново успех художници!

# 20
Storm76, не съм сигурна, че до трето класиране ще е ясно, че няма да се събере необходимият брой ученици, защото миналата година ми направи впечатление, че за 4- то класиране едно квартално училище беше обявило половината си бройки, в паралелката, като свободни. До кога е събирало ученици нямам идея 😀.

# 21
Успех на художниците!
Последна седмица изпитвания за дооформяне.

# 22
  • София
Добро слънчево утро на всички!
KallyMay, благодаря за темата - нека я изпълним с позитивни възгласи и приятни изненади Kissing Heart
Събудих се с огромна надежда, осъзнах, че съм голяма късметлийка - диагнозата на малкия е "перитонит", след като прочетох за какво иде реч, отсякох :"Аз съм най-голямата късметлийка на света!" Hug
Нека художниците ни се развихрят и излеят таланта си на рисувателния лист Kissing Heart
Ако знаете снощи как исках да си сипя нещо силно, рядко пия, но вчера едвам устисках да не си взема нещо хард от магазина, като пияндетата Joy

# 23
  • на пистата
Успех на всички днес.

# 24
Благодаря за новата тема! Нашите днес на екскурзия в петък пак. Оформен е и за него ваканцията започна.

# 25
  • Варна
Оле, Бебчо, това е много сериозно! Истински късметлия е твоят син!

# 26
  • На морето!
Бебчо, това е наистина много сериозна диагноза! Как е сега детето, как се възстановява?

Pisa, има ли нещо ново при вас?

При нас настроението е минорно. Резултати очаквам на 28ми в 16ч, но вече и не ги чакам с нетърпение. Надявам се тази седмица да ги оформят и да приключи тази година и се моля горещо никога повече да няма ДО и подобен хаос.

# 27
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Като ви чета как децата яко учили по химия, физика, история, започвам да се подтискам, че моята дъщеря е в едно от топ училищата в Пловдив, в което се учи сериозно, но пък не я виждам да седне да учи по тези предмети и няма изобщо такива интереси. Чак такова учене ми се струва нереално - все пак са 7 клас и са все още деца, че да са толкова добре ориентирани. Надявам се към 10-11-12 клас да има идея какво иска да продължи да учи.
Засега на математиката ще има не повече ит 73-74т., по БЕЛ очакваме около 80.

# 28
  • София
Сега сигурно ще разбуня духовете, но аз бях от щастливите, че имаше домашно обучение. Детето пестеше на ден поне 2 часа от път, един за наспиване и един за почивка. Наистина не я видях да учи повече отколкото, ако беше редовно на училище специално за матурите, но този час почивка и беше голяма полза за психиката. Всички учители работеха упорито тази година. Седейки в къщи тази година се наслушах на смехове от детската (сигурно и на живо работят така в клас), но работата вървеше, чувах постоянни включвания от нейна страна говори неща, разказва, обяснява за урока. Благодаря на всички госпожи и господина за тази спокойна година.
Стискам палци на всички явяващи се на изпит днес!

# 29
Ако децата имат добри оценки значи учат. Голямата ми дъщеря не я виждам кога учи (по нощите някъде), а е пълен отличник в 10 клас. Казва, че си научава уроците още в час. А не е, като да е лабаво в нейното училище. Малката, когато учи - всички разбират, нооо … Joy да кажем, че не е пълен отличник.

Общи условия

Активация на акаунт