Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 789
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Все си мислех, че съм срещала сбъркани учители, но като ви чета, вашите бият всякакви рекорди по сбърканост. Кой прави класно 6 дни преди края на учебната година?!

# 541
  • Ланкър, планините Овнерог
Те не трябва ли до 25.06 да са оформени? Не ми казвайте, че нашата хубавица има още доста дни да ни върти на шиш.

# 542
  • София
За прогимназиалния период знам за страшно тегава учителка по география в 125-то. Две приятелски деца са си патили. Повече от 4 не пишела.
Колкото и да съм мрънкала понякога, в нашето основно училище нямаше нито един учител от такъв неприятен вид.

# 543
  • София
Синковец лично й е ял попарата на географичката на 125то...

# 544
  • София
Кой прави класно 6 дни преди края на учебната година?!
Имахме една такава ненормалница в 5-ти клас. И понеже не се беше организирала, защото все нямала време, беше решила да оставя моя на поправителен. Детето беше в такъв стрес, че плачеше денонощно. Нещата се разрешиха благодарение на адекватността и съвсем навременната намеса на зам. директорката тогава.

Ето за такива нещастни хорица, говорех и по-напред в темата.
За съжаление не са рядкост. Във всяко училище поне по един такъв "учител" се е вкопал, за когото и гьостерицата е малко.

# 545
Кой прави класно 6 дни преди края на учебната година?!
Имахме една такава ненормалница в 5-ти клас. И понеже не се беше организирала, защото все нямала време, беше решила да оставя моя на поправителен. Детето беше в такъв стрес, че плачеше денонощно. Нещата се разрешиха благодарение на адекватността и съвсем навременната намеса на зам. директорката тогава.

Ето за такива нещастни хорица, говорех и по-напред в темата.
За съжаление не са рядкост. Във всяко училище поне по един такъв "учител" се е вкопал, за когото и гьостерицата е малко.

И с това не се постига нищо друго, освен децата да намразят съответния предмет.

# 546
  • София
Гита, стискам палци за детенце.
Не разбирам защо някои учители толкова натискат тази година... И като знам как се пишат шестици на килограм в разни училища, чак яд ме хваща.

Няма да говоря с учителката му. Приемам го като знак Simple Smile

А ти говори, пък пак си имай знака наум Hug
Хвана ме яд като прочетох Angry

Гита, и от мен стиснати палци за детенце.

# 547
  • София
И с това не се постига нищо друго, освен децата да намразят съответния предмет.
За съжаление е точно така.
И понеже при нас този предмет беше МАТ, борбата в следващите две години беше голяма, за да си върне детето самочувствието на златен медалист по предмета от 4-ти клас.
Затова съм толкова горда с него, тъй като знам какви усилия положи в подготовката си за НВО. И сега, независимо колко точки е изкарал, /няма да са 90+/, това ще бъде негова лична победа, въпреки оная зла гад от 5-ти клас или комплексара от 6-ти.

# 548
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
как те разбирам, кали...

# 549
  • София
Кали, това в ЧУ?!

# 550
И нашата кукувица по БЕЛ още не им е казала оценките от класните, нито ги е оформяла. Имаха 4 часа тази седмица не можа да се натутка. Евентуално в петък.

# 551
  • София
Гига Ог, стиснати палци и от мен всичко да завърши благополучно за детето Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart Наистина ДО докара до пълна лудост някои индивиди, но потърпевшите са децата - ние се ядосваме, но те какво ли изживяват вътрешно, милите.
Не знам за класната  ни, но за някои други "учители" май ще поръчам гравирани гьостерици Joy

# 552
  • София
Да, Desem. Но за мен няма разлика дали е ЧУ или ДУ. И в едните и в другите се подвизават подобни твари - примери много има. Както и примери на великолепни преподаватели.

# 553
  • България, София
Гита Ог, ужасно е това! И кому е нужно?
Толкова ми омръзна от такова отношение. Заради 2-3 учители от този калибър сменихме учелището през март и не съжалявам.
Какво ще докаже тази госпожа? И какво ще постигне финално?

re_ge, дано наборчето леко понесе ваксината 🤗

# 554

Ко-ко!? 'къф хром, 'къф сакат, 'къф бук, 'къф желъд!?

😆😅🤣 Иновативни методи на обучение с компютър...всички бумаги уж трябва да са в устройството.Самия хромбук казаха цена 900лв.За софтуера незнам кой плаща - училището или ученика 🙄
Явно не е много разпространено още,но мисля че щом в едно обикновено квартално училище го има,скоро и навсякъде ще го въведат.😒

Искрено съчувствам на всички,които сте попаднали на зловредни учители.И при нас имаше подобни изпълнения първия срок,но втория срок компенсираха и писаха по-високи оценки.Благодарна съм на всички учители!
За пример мога да дам матурите от 4 клас.Дъщеря ми се премести в 3кл.от едно училище в друго .В новия клас бяха много по-напред в изучаваното.Всички деца умни и будни.Моето - изтърсак-глупаче.Две години, пълна мъка!
По Мат и БЕЛ едва изкара 4-ки за годината.По ЧП и ЧО - петици.Беше адски трудно и в 3-ти и в 4-ти клас.Имах чувството,че класната й я притиска изкуствено.На матурите мислех,че никакви точки няма да изкара.Детето без никаква моя намеса изкара 100т.по Мат и 85т.по БЕЛ,ЧО и ЧП. Не можех да повярвам!
Но през цялото време детето се упрекваше (а и до ден днешен понякога),че е глупаво и неспособно.
Сега положението е обратно...Написаха им по-високи оценки за срока и годината,но за НВО въобще не съм оптимист,защото проверихме отговорите. 😞
Живи и здрави да са само дечицата!
Надявам се нещата да се наредят някак си!🤞🙏

Общи условия

Активация на акаунт