Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 801
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, а по колко желания смятате да пишете? Thinking

Вкъщи сме вече, много съм щастлива! От вратата ме посрещна хаос, всеки бързаше да се изкаже - липсвала ми е олелията Hug
beb4o_fb - Чудесно, че всичко е приключило благополучно! Two Hearts

# 661
  • София
При нас снощи след 22ч. цъфна нова оценка по биология, уж от изпитване. Такова не е имало. Дори последните седмици госпожата отсъства и я заместват, но не са изпитвали. Та при 5 и 4, следва втора 4 - просто е решила явно да повтори последните оценки и 4 за срока. За годината слава богу е 5. Няма да се разправяме, защото няма да кандидатства с тази оценка, ама е нередно. Това е тази госпожа, която пускаше тестове с 15 въпроса, вкл. и с отворени отговори за 10 минути. Чисто физически почти невъзможно. Здраве да е. Дано не препънат детето двете петици- по биология и физическо.
Същата госпожа още не е оформила сина ми, който от вчера е оформен по всичко друго. Днес са имали биология със заместничка, но подробности не знам. Днес е крайният им срок за оформяне, а Школо мълчи все още...

# 662
  • София
Значи предлагам резултатите да излязат въ вторник на обед!
И учителите, които ги чакат, за да оформят срочните оценки, да са прецакани!

# 663
И моят син вече е оформен по всичко. Надмина майка си:)
Днес ме накацаха калинки-викам си това е знак🙂 И продължавам да имам усещането, че днес ще излязат резултатите.

# 664
Момичета, а по колко желания смятате да пишете? Thinking
Докато елиминирам риска да остане без училище. Зависи от неговите точки и на децата пред него

# 665
Не знам дали искам да излизат утре.
Може би искам да си помечтая още два дни. Simple Smile

# 666
  • София
Току що проверих. Няма нищо.
И аз вече не знам дали искам да излязат по - рано Laughing.

# 667
  • Бургас
Аз ще оставя дъщеря ми да си ги види първа. Но започна ме да ме обхваща едно нетърпение.

# 668
И аз съм нетърпелива, даже повече от детето, той излезе да рита и каза ,че " много се панирам"

# 669
  • София
Още нищо. Досега се рових в един прахоляк на работа (ще бракуваме принтери от балканската война) и сега се мия и изчезвам, че малката има концерт от балета. Ако някой се чуди как да убие един час в София - Читалище "Г.С.Раковски" на улица Варна 3, от 18:30 ще има концерт - Талантите на балет Ева. Поне до осем няма да цъкам в системата на МОН.

# 670
  • Стара Загора
Аз за днес не се надявам за резултати. Утре късния следобед или понеделник сутринта.
РУО Стара Загора  са качили подробно кога и къде се подават заявления и за класиранията, но са объркали датите за нво Simple Smile 15 и 17.06 са писали.
Иначе има  и линк с инструкциите за онлайн подаване. Постарали са се да опишат всичко

# 671
  • София
LaughingLaughing
Поне до осем няма да цъкам в системата на МОН.
LaughingLaughingLaughing Ох, с глас се смях...Имам чувството, че вече тотално сме изпушили, а повечето деца (като моето диване), са свръх спокойни... "Чилвай бе мамо" или "Дишай" - така се посреща всеки мой въпрос свързан с НВОто или училището... Laughing

# 672
И аз погледнах няколко пъти за резултатите, най-вече за изпита по проверка на способностите. Там срокът е до 25.06 да излязат, но няма. Явно ще е утре.

# 673
РУО Стара Загора  са качили подробно кога и къде се подават заявления и за класиранията, но са объркали датите за нво Simple Smile 15 и 17.06 са писали.
Иначе има  и линк с инструкциите за онлайн подаване. Постарали са се да опишат всичко
Те и годината бяха объркали сутринта. Joy Така става с копи-пейст.
Инструкциите са налични и на заветния сайт - прием.мон под кодовото название " Помощ".

# 674
  • София
LaughingLaughing
Поне до осем няма да цъкам в системата на МОН.
LaughingLaughingLaughing Ох, с глас се смях...Имам чувството, че вече тотално сме изпушили, а повечето деца (като моето диване), са свръх спокойни... "Чилвай бе мамо" или "Дишай" - така се посреща всеки мой въпрос свързан с НВОто или училището... Laughing
Аз моя не го виждам, какво останало за НВО да го питам. Но поне той готви, а аз сама си се сдухвам и шефът оцени колко съм не в час и ми остави по ниско интелектуалните задачи, че хем да не се сдухам напълно, хем нещо да върша.

Общи условия

Активация на акаунт