Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 843
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Аз запомних кода на изуст Simple Smile)) Паднал й се е много лесен и още след първото въвеждане го запомних. Ще е забавно ако в сюблимния момент го забравя и хукна да ровя за бележката Simple Smile
Школото запя и при нас - имах съмнения само за АЕ, че там една 4-ка си беше получила девойката, но днес ще пия за здравето на госпожата - оформила я е на 6, въпреки че средноаритметичното беше 5.40 Simple Smile.
Като видях толкова непрочетени за 2 часа и изтръпнах!

# 691
  • София
Dive, и нашият код и вх. номер е много лесен, но по някой път системата си прави майтап с мен и като ми изпише невалиден код и ми се изправя косата. Ще взема да снимам бележката да не запецна в най - неподходящия момент Laughing

# 692
  • Варна
Здравейте, дами, отказах се да чета старите страници. Нямат изчитане, а от утре ще се увеличи рязко скоростта на постването.
Да ви поразведра с две неща: първото е следното: моят син, понеже утре ще го изпитва по ИТ учителката за отличен, че има 5;6;6 намерил в учебника бележка, на която пише: не се притеснявай, ще се справиш, помислил, че аз съм му я написала. Когато му казах, че не съм каза, опа, това показва, че не съм си отварял учебника.Blush Предполагам, че стои от предната година от ученика, който е бил с този учебник.Confused
Второто е една снимка с много калинки на плажа в Албена. Навсякъде са, даже в морето.
Хубав следобед и дано утре по това време вече да видим резултатите от НВО-тата на наборите.

# 693
  • Варна
Марти, казвам ти, ще излязат накрая близначки щерките ни! И "нашия" код е с двойки повтарящи се цифри, грехота да не го запомни човек Simple Smile
Ysap, калинките винаги ли са на късмет? Че толкова много накуп виждам за пръв път. А учебника по ИТ, ако е писан от А. Ангелов, хич не му трябва да го отваря Joy

# 694
  • Варна
Марти, казвам ти, ще излязат накрая близначки щерките ни! И "нашия" код е с двойки повтарящи се цифри, грехота да не го запомни човек Simple Smile
Ysap, калинките винаги ли са на късмет? Че толкова много накуп виждам за пръв път. А учебника по ИТ, ако е писан от А. Ангелов, хич не му трябва да го отваря Joy
Да ти кажа, Dive, не знам, но се надявам на всички да ни донесат късмет.
Гита ог, радвам се за тройката на набота. Днес ще си отдъхнете.!

# 695
Нали всяка четирилистна детелинка я рисуват с калинка - значи си е на късмет. При нас на гърба на телефона има хербаризирани 3 четирилистни, всяка наречена с паралелка. Grinning
Ysap, калинките винаги ли са на късмет?

# 696
  • София
И нашите ще ходят на Пампорово, ако излязат тогава резултатите ще му пиша.
Пак са го изпитвали по БЕЛ. Щото все не стига за 6. Тя ясна работата.
И класното по математика е минало.

# 697
  • Варна
Май правят секс на плажа калинките и после се бухват във водата.:Kissing Heart Има повече от 15 но 1 кв.м .

# 698
  • В центъра на моретата
Не знам дали са на късмет калинките, но е някакъв бум тази година - хвърчат като обезумели наоколо, а как хапят... Днес утрепах една, защото така ме ущипа, но ако знаех, че са на късмет щях да си я задържа Ill Дано не съм си убила късмета Flushed

# 699
  • София
Една калинка се беше намърдала в стаята ни в Пирогов  -, на късмет ще е Kissing Heart
Вчера минаха палячовци по стаите в Пирогов - д-р Пръц направи куче от балон на малкия, толкова щастлив беше! Кръсти го Джордж /на малкото прасенце от прасенцето Пепа Joy /, взе си го за талисман -, отстъпва го на батко си докато излязат резултатите Joy

# 700
  • София
Май правят секс на плажа калинките и после се бухват във водата.:Kissing Heart
Ха, ха, ха. После след добре свършената работа влизат в морето да се разхладят 😄
Ако наистина са на късмет, да се размножават тогава. Ще имаме нужда.

# 701
  • Варна
Май правят секс на плажа калинките и после се бухват във водата.:Kissing Heart Има повече от 15 но 1 кв.м .С чаша успях да извадя доста от тях, но за жалост и доста останаха и продължиха да влизат в морето. Рекорда ми е 10 наведнъж. Снимах едни други 6.

# 702
  • България, София
Ах, Бебчо, колко мило Two Hearts
Дано донесе късмет кученцето на вашия батко Hug

Чакам девойката да ми прати проект по физика, за да ходя до един копирен център близо до офиса да го разпечатам цветно.

Седмицата преди изпитите намерих четирилистна детелина зад офиса.
Хербаризирах я и я залепих на картонче. Дадох я на наборката за късмет и тя си я носеше с нея на всеки изпит Simple Smile

# 703
  • на пистата
Резултатите утре 😁така ми подшушнаха 😉

# 704
  • София
Аз запомних кода на изуст Simple Smile)) Паднал й се е много лесен и още след първото въвеждане го запомних. Ще е забавно ако в сюблимния момент го забравя и хукна да ровя за бележката
Аз пък го запомних от много въвеждане 😂. А тоя компютър как пък веднъж не го запомни тоя код...

Общи условия

Активация на акаунт