Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 753
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 705
Чета ви по диагонал тези дни.
Някой знае ли, ако взема сега медицинското и не е приет на 1во, наново ли го вземам или след като съм го прикачила веднъж като документ при реденето на желанията се води актуално?

# 706
  • София
Чета ви по диагонал тези дни.
Някой знае ли, ако взема сега медицинското и не е приет на 1во, наново ли го вземам или след като съм го прикачила веднъж като документ при реденето на желанията се води актуално?
Нали се носи при записването? Поне така пише в монската платформа.

# 707
  • Варна
Резултатите утре 😁така ми подшушнаха 😉
Даноооо!

# 708
  • София
ysap, след като ще са утре резултатите - запретвай ръкавите, събирай бригадата и вадете  калинки  - да има за всички ни Kissing Heart

# 709
  • София
При нас снощи след 22ч. цъфна нова оценка по биология, уж от изпитване. Такова не е имало. Дори последните седмици госпожата отсъства и я заместват, но не са изпитвали. Та при 5 и 4, следва втора 4 - просто е решила явно да повтори последните оценки и 4 за срока. За годината слава богу е 5. Няма да се разправяме, защото няма да кандидатства с тази оценка, ама е нередно. Това е тази госпожа, която пускаше тестове с 15 въпроса, вкл. и с отворени отговори за 10 минути. Чисто физически почти невъзможно. Здраве да е. Дано не препънат детето двете петици- по биология и физическо.
Същата госпожа още не е оформила сина ми, който от вчера е оформен по всичко друго. Днес са имали биология със заместничка, но подробности не знам. Днес е крайният им срок за оформяне, а Школо мълчи все още...
Синът ми се прибра преди малко, правили тест по биология, всеки за по 10 мин. с 30 различни варианти. Явно по нощите ще имаме оценка.
Беше изплезил една педя език като си дойде, втора смяна в тези жеги как ви се струва? На всичкото отгоре държали на маските!!! Направо се чудя дали утре да не му спестя училището, вече и учебниците върна, та съвсем...

От калинки, и то много, ще имаме нужда и ние.

# 710
Мале, като ви чета за тестове и изпитвания все още, лошо ми става. Побъркаха децата!
При нас вече не учат. Днес им правили барбекю на Витоша, ходили по морените, до някаква река. Взех я пълна с въодушевление.
Каза, че откакто е минало НВО има много енергия и желание за всичко (не учене разбира се).
Дано само не излезе някоя неприятна изненада утре.

# 711
  • В светлината на слънцето
На мен днес леко ми се изправи косата. Отварям школото и… 28 нови съобщения само за него. Ужасих се направо. После видях, че това са редактираните му отсъствия - явно класната едва сега е успяла да стигне до тях. Олекна ми. Даже ги бях забравила.

# 712
Значи в духа на случайно-появилите се оценки да ви кажа как бяха оформени един клас деца по рисуване. Значи днес се сеща госпожата (хубаво пак, че се е сетила изобщо, цял срок бляла), че трябвало да имат по три оценки. И какво да направи - решила да пише оценки за представени рисунки от някога си, ей тъй по принцип. И, защото не си спомняла дали са и показали някога (ама кога е тва някога и как го измисли е мъгла) рисунките щяла да им пише 3, вместо 2. Flushed На цял клас. Нямало да им влияят на годишните оценки. Значиии един път ще викам в българско училище, ама цяла София ще разбере. Винаги съм била много коректна, децта ми са научени на уважение (баба им е учител), но така ми е кипнало от даскали, че съм на ръба. Как останахме с петица по БЕЛ изобщо няма да разказвам, добре че не се втелясвам в това НВО и не ми е за пръв път.

# 713
  • София
sise_to, моята девойка също е втора смяна. При нея гадното е, че от понеделник до днес бяха на зелено училище, но утре вече ще са си на обикновеното. Тя след НВО  се поотпусна, но след зеленото направо се е размазала. Утре ще са си с нормални часове и тя се чуди как ще успее да се събере, за да отиде, хем защото никак не й се ходи вече, хем и заради жегата.
В тяхното училище още никой не е споменал за връщане на учебниците.

# 714
Оформен по всичко без химия ( има 5555666) и  живопис.  По първото утре ще го изпитва, а по второто явно още не са излезли оценките от днешния изпит.

Ysap
това, с учебника, е било АДСКИ мило съвпадение!

# 715
  • В офиса
Aз пък искам резултатите да ги качат в понеделник. Да нямам време да мисля и да се ядосвам изобщо. Иначе ще ми се развали уикенда Simple Smile Въпреки че по последния план, му трябват 65т БЕЛ, 75 мат, ако видя под 90 на мат и под 85 на БЕЛ, много ще се ядосам. А тайничко си мечтая и за над 90 по БЕЛ.
Аз съм много доволна, че нашите вече не учат, а само си говорят и правят други неща заедно. Това са им последните дни заедно, а заради дистанционното обучение се бяха доста отчуждили, сега преоткриват връзките си и това е хубаво.

# 716
А някой знае ли какъв е минимумът брой деца за да се образува паралелка?

# 717
  • София
А някой знае ли какъв е минимумът брой деца за да се образува паралелка?
От 5 клас нагоре - 18 ученика.
Наредба Н4 от май 2008
(Дано не са заменили наредбата, че старичка ми се вижда

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:52 от Fair Lady

# 718
  • Русе
Може и да е коментирано тук в темата, но аз не успявам да прочета всичко - след като излязат точките вижда ли се колко точки има детето на първия модул и колко на втория или се вижда общ брой точки от двата модула?

# 719
  • на Мелмак
Вчера вече е оформена окончателно девойката! Следобед е на училище, пукат от жега и гледат тъпи филми. Ядосвам се, че ни на зелено, ни на екскурзия ги заведоха.
Значи утре чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт